Nova EMMs και CCcam attack;

γιατι ομως οταν κανεις ρεσετ το εμου δουλευει για 2-3 ωρες κανονικα ?

αυτο σημαινει οτι η καρτα δεν κανει update και το config δεν ειναι το προβλημα μαλλον αναμονη για νεο cca... ωστε να κανει η καρτα update σωστα

Εγώ έβαλα το τελευταίο scam σήμερα το πρωί και άρχισε αμέσως να δείχνει.
Θα πάω το απόγευμα σπίτι να δω τι έχει κάνει.

Δεν έχω ενεργοποιήσει να κάνει αυτόματα το cam reset κάποια ώρα της ημέρας για να δω αν θα έχει κολλήσει.

Πάντως και το Mgcamd κάνει τα ίδια ... Χτες για κάποιο διάστημα περνούσε τα EMΜ, μετά σταμάτησε.
Full Reset, ξαναξεκίνησε, πέρασε 63 EMM και ξανατελείωσε ...

Αυτά είναι τερτίπια της Nova ... Το "γιατί" ΔΕΝ το ξέρω ακόμα, αλλα πού θα πάει ? Θα το μάθω !

Εμένα μου αρέσει που κάνουν τεστ κανονικά πάνω στην παραγωγή. :SFGSFGSF:
Μη κάνουν σε τεστ περιβάλλον θα πάθουν τίποτα !

Εμένα μου αρέσει που κάνουν τεστ κανονικά πάνω στην παραγωγή. :SFGSFGSF:
Μη κάνουν σε τεστ περιβάλλον θα πάθουν τίποτα !

Τα tests που κάνουν δεν είναι ακριβώς tests....
Κάτι έχει συμβεί .... Για να ξεκινήσουν την επίθεση στους μη ιδιοκτησιακούς δέκτες, κάτι έχει συμβεί με τις κάρτες ....
Μια υποψία την έχω, αλλά δεν μπορώ να την επιβεβαιώσω και δεν θέλω να δημιουργήσω κλίμα αν δεν είμαι σίγουρος ...

Προσπαθώ να μάθω. Μόλις μάθω οτιδήποτε απο πηγή που να είναι έγκυρη, θα το ανακοινώσω εδώ ...

Αυτά είναι τερτίπια της Nova ... Το "γιατί" ΔΕΝ το ξέρω ακόμα, αλλα πού θα πάει ? Θα το μάθω !

ΕΙΠΑΜΕ συμβαίνει και σε άλλες κάρτες Irdeto

Δε νομίζω πως οι novιτες έχουν την τεχνογνωσία να κάνουν από μόνοι του κάτι τέτοιο.

Σίγουρα copy-paste από άλλο πάροχο στην Ευρώπη θα το έχουν πάρει. :music-smiley-005:

Παιδες καλημερα . Λετε να αλλαξε κατι ?
Σε 2 ωρες λειτουργιας σημερα κ καρτα μου εχει λαβει 1084 emms ενω χθες το βραδυ ηταν ακομα και 0 σε αντιστοιχη ωρα λειτουργιας....
Η δεν λεει κατι αυτο?
Ευχαριστω

Mess3.gif
χμμμμμ....διαζύγια
Bye.gif

Σε 2 ωρες λειτουργιας σημερα κ καρτα μου εχει λαβει 1084 emms ενω χθες το βραδυ ηταν ακομα και 0 σε αντιστοιχη ωρα λειτουργιας....
Η δεν λεει κατι αυτο?
Ευχαριστω

Λέει οτι το πρόβλημα έπαψε (έστω και προς το παρόν) να υφίσταται ...

Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Mess3.gif
χμμμμμ....διαζύγια
Bye.gif

Μέχρι να το εξακριβώσω, το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι αυτή ήταν η φήμη που άκουσα, και αυτά που έγιναν ήταν τα αντίποινα ... Αλλά επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι εξακριβωμένη !!!

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Η δεν λεει κατι αυτο?
Ευχαριστω

Από το πρωί η δική μου είναι ΟΚ με newcs/mgcamd. Θα την παρακολουθήσω μέχρι το βράδυ και θα επιβεβαιώσω. Εχθές και προχθές, συνεχή κολλήματα με cccam. Μοναδική "θεραπεία" ήταν η irdeto μοντούλα που ξέθαψα από τα συρτάρια...

Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Μέχρι να το εξακριβώσω, το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι αυτή ήταν η φήμη που άκουσα, και αυτά που έγιναν ήταν τα αντίποινα ... Αλλά επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι εξακριβωμένη !!!
Είναι.......

Ενεργοποίησα σήμερα μια κάρτα ver5 4015 σε panasat 720i ενός φίλου στο start pack για τις διακοπες. Δοκίμασα όλα τα κανάλια του πακέτου με επιτυχία.

Αφού ενεργοποιήθηκε η κάρτα την έβαλα στον dreambox μου 500s με PLi Jade και cccam 2.1.4 με setup αυτό με τα μηδενικά που έπαιζε και παλιότερα.
Τα κανάλια του πακέτου έπαιξαν όλα χωρίς κολλήματα εκτός των Novasports Highlights, MTV και E! Entertainment που δεν άνοιξαν καθόλου.

Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο?
Ευχαριστώ.

Αλλιώς αντιδρά το CCCam μόνο του και αλλιώς όταν δεν διαβάζει την κάρτα και δεν είναι υποχρεωμένο να κοντρολάρει την κάρτα.

Το SS έγινε πριν 2 λεπτά και θα ανεβάσω και τα config του NewCS και του CCCam.

Μπορείς να μου τα στείλεις και μενα σε pm σε παρακαλώ.
Ευχαριστώ

Η δικιά μου κολλάει ακόμη και με τον HUMAX επάνω σε Μωβ Irdeto.

Τους πήρα τηλέφωνο.... τους ξεσίκωσα και τους ενημέρωσα πως μετα απο 7 χρόνια συνδρομής πρέπει να βρουν τη λύση άμεσα. και να μην έχω προβλήματα όπως δεν είχα πρώτα, πριν την αλλαγή της κάρτας τους.

Γιατί απλά παραβιάζουν την σύμβαση μας, που ΔΕΝ με αναγκάζει να αλλάξω μηχάνημα μετά από 7 χρόνια... και βέβαια τους ζήτησα να με αποζημιώσουν για τους αγώνες που δεν βλέπω. Μιας και η περιοχή μου δεν καλύπτετε από κανένα κανάλι.

Τέλος δεν ανέφεραν τίποτα για τον μη επίσημο δέκτη... αφού ήμουν έξαλλος. Μάλιστα η κοπέλα την συγχαίρω που με άντεξε, μιας και δε θα είμαι ο πρώτος σήμερα που κράζει. Κ
αι μετά από παράκληση μου της ζήτησα να τα μεταφέρει εκεί που πρέπει...

Τώρα βέβαια αυτοί λένε πως είναι τεχνικό το πρόβλημα, από εχθές το πρωΐ