Nova EMMs και CCcam attack;

malakudi δεν σταματας την απεργια?παρακληση..
αντε να καταλαβουμε τι γινεται..

Λοιπόν έβγαλα μερικά συμπεράσματα. 1 κάρτα μπορεί να σερβίρει μέχρι 4 κανάλια. Εάν 2 κάποιος θέλει να σερβίρει 8 κανάλια θέλει 2 κάρτες εάν 12 θέλει 3 κάρτες κ.τ.λ. Εάν πάνω σε 1 κάρτα κάποιος πάει να σερβίρει και 5ο κανάλι η κάρτα κλειδώνει. Πιστεύω να με καταλάβατε.

Λοιπόν έβγαλα μερικά συμπεράσματα. 1 κάρτα μπορεί να σερβίρει μέχρι 4 κανάλια. Εάν 2 κάποιος θέλει να σερβίρει 8 κανάλια θέλει 2 κάρτες εάν 12 θέλει 3 κάρτες κ.τ.λ. Εάν πάνω σε 1 κάρτα κάποιος πάει να σερβίρει και 5ο κανάλι η κάρτα κλειδώνει. Πιστεύω να με καταλάβατε.

Kai giati emeis vlepontas mono 1 kanali klidonei?

Ligo koufo... Pantos sto NEWCS vlepw polllaaaaaaaa EMM na pernan.

Απλά πράγματα, γίνεται ότι είχε γίνει με το sky italia.....

Δηλαδη αυτο θα γινεται και στα οικοιακα (καλωδιακα) splitter ?

Αυτό το συμπέρασμα απο πού (και κυρίως πώς) το έβγαλες ?

Λοιπόν παιδιά δεν σας κοροιδεύω το τεστάρω από χθές. Τις τελευταίες 2 ώρες πάιζει μια χαρά με μόνο 4 άτομα σε οικιακό σερβίρισμα. Μόλις μπεί 5ο κολλάει μετά από λίγο. Αυτό με mgcamd/newcs.

Λοιπόν παιδιά δεν σας κοροιδεύω το τεστάρω από χθές. Τις τελευταίες 2 ώρες πάιζει μια χαρά με μόνο 4 άτομα σε οικιακό σερβίρισμα. Μόλις μπεί 5ο κολλάει μετά από λίγο. Αυτό με mgcamd/newcs.

Και σερβίρεις αδιάλειπτα 5 δέκτες μέσα στο ίδιο σπίτι ???

Αυτό ΠΟΛΥ θα ήθελα να το δώ .....

Έχω τεράστιο σπίτι και πολλά παιδιά. :)

πρόσεξε ποιες ώρες τρώει κόλλημα... γιατί κολλάμε όλοι τις ίδιες ώρες....

Για να καταλάβεις αυτό που εξηγείς πρέπει να παίζει με 1 δέκτη πάνω από 1 μέρα; Γιατί ο δικός μου μοναχικός δέκτης εξακολουθεί να ταλανίζετε.

Αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση διότι εγώ δεν μοιράζω ΠΟΥΘΕΝΑ και με
cccam 2.1.4 και κάρτα kappa έχω θέμα... Το ίδιο και φίλος μου με Zeta...
Αυτό πώς το εξηγείς??