Nova EMMs και CCcam attack;

Μου συμβαίνει και μένα αυτό που περιγράφεις, με τη μόνη διαφορά πως ο δέκτης μου είναι ο Humax 2000...

μα πηγα να μουρλαθω....!!
νομιζα οτι εφταιγε το reader του δεκτη.
μετα εβαλα το module στην ci θυρα του,εκανε τα ιδια.
δοκιμασα ολα τα firmware(επισημα/ανεπισημα).
εκλεισα οτι ειχε σχεση με "εξομοιωτες",sharing κτλ..παλι τα ιδια.
πηρα το module και το εβαλα στο ci του ενσωματωμενου δορυφορικου δεκτη της pioneer 5090H.παλι κολληματα μια φορα-τουλαχιστον-την ημερα.
μου εστειλαν 5-6 φορες σημα απο nova,τιποτε..
αφου σκεφτηκα να ξεθαψω τον 910 μεχρι να βγουν οι pace,να τελειωνω.
γιατι δεν βλεπω να τον αποφευγουμε τον καινουργιο ιδιοκτησιακο...

μα πηγα να μουρλαθω....!!
νομιζα οτι εφταιγε το reader του δεκτη.
μετα εβαλα το module στην ci θυρα του,εκανε τα ιδια.
δοκιμασα ολα τα firmware(επισημα/ανεπισημα).
εκλεισα οτι ειχε σχεση με "εξομοιωτες",sharing κτλ..παλι τα ιδια.
πηρα το module και το εβαλα στο ci του ενσωματωμενου δορυφορικου δεκτη της pioneer 5090H.παλι κολληματα μια φορα-τουλαχιστον-την ημερα.
μου εστειλαν 5-6 φορες σημα απο nova,τιποτε..
αφου σκεφτηκα να ξεθαψω τον 910 μεχρι να βγουν οι pace,να τελειωνω.
γιατι δεν βλεπω να τον αποφευγουμε τον καινουργιο ιδιοκτησιακο...

αλλαξε μοντουλα σε νεα irdeto μωβ και δεν θα το κανει

Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

malakudi και ποτε θα το κανουν σε ολες της καρτες?

συμφωνω εμενα στο σπιτι μου παιζει χωρις προβλημα σε 4 δεκτες καρτα στο σαλονι 2 υπνοδωματια και playroom με ξεχωριστα καναλια χωρις κολλημα μεχρι στιγμης .....αλλα σε φιλο παλι με 4 δεκτες κολαει και πρεπει να βλεπει το ιδιο καναλι σε 2 δεκτες για να μην κολλησει τυχαιο - δεν νομιζω !!
αυτος για να γλιτωσει την μουρμουρα οταν κολλαει, η λυση να παει stand by τον δεκτη που δεν βλεπει ταυτοχρονα και τουμπαλιν λιγο σπαστικο αλλα δουλευει ΛΑΛΑΚΙΕΣ

αλλαξε μοντουλα σε νεα irdeto μωβ και δεν θα το κανει

πριν κανα 7μηνο την αγορασα.
μπορω να της κανω update?
εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη καινουργια?

το module της φωτο εχω.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    14.1 KB · Views: 27
πριν κανα 7μηνο την αγορασα.
μπορω να της κανω update?
εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη καινουργια?

το module της φωτο εχω.

εχει να κανει με το λογισμικο της το επαθα και γω ενω δουλευε μεχρι πριν το καλοκαιρι μετα εκοβε και δεν ενεργοποιουσε την καρτα πηρα μια πριν απο 1 μηνα και ολα οκ εχω και την παλια αλλα τζιφος

εχει να κανει με το λογισμικο της το επαθα και γω ενω δουλευε μεχρι πριν το καλοκαιρι μετα εκοβε και δεν ενεργοποιουσε την καρτα πηρα μια πριν απο 1 μηνα και ολα οκ εχω και την παλια αλλα τζιφος

ποια πηρες συγκεκριμενα?

εκανα δοκιμη με εγγραφες στον 8000 μου ρε ειναι πολυ μακακες εβλεπα αντεννα και εγραφα μεγκα αλτερ σκαι και νοβασινεμα φυσικα η καρτα τον ηπιε μετα απο 10 λεπτα ακομα και μεσα στη μοντουλα κοβει δηλαδη θελουν να μας πουν οτι δεν μπορουμε να γραφουμε πανω απο 4 καναλια ταυτοχρονα ?

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ !!! τι λετε να κανουμε ενα μαζικο ντου διακοπης πχ 100-200 συνδρομων να δουμε αντιδρασεις ?

ποια πηρες συγκεκριμενα?

μωβ και αυτη απλα με νεο λογισμικο δεν την εχω τωρα μπροστα μου να σου πω παντως δεν κοβει απλα δοκιμασα και την neotion irdeto αυτη για τη digea που ειχε το ιδιο λογισμικο με την παλια μου τη μωβ και αυτη εκοβε καθε μερα

μωβ και αυτη απλα με νεο λογισμικο δεν την εχω τωρα μπροστα μου να σου πω παντως δεν κοβει απλα δοκιμασα και την neotion irdeto αυτη για τη digea που ειχε το ιδιο λογισμικο με την παλια μου τη μωβ και αυτη εκοβε καθε μερα

ξερεις τον τροπο αναβαθμισης ή καποιον που να το κανει?
εαν μπορεις,πες μου εκδοση λογισμικου που εχει το καινουργιο module

ξερεις τον τροπο αναβαθμισης ή καποιον που να το κανει?
εαν μπορεις,πες μου εκδοση λογισμικου που εχει το καινουργιο module

OXI για αυτο πηρα νεα αυριο θα σου γραψω το λογισμικο τωρα μου ειναι αδυνατον να ανεβω σοφιτα παντως οι παλιες μεσω pcmcia αναβαθμιζοντουσαν