Οχι φίλε σε εμένα παιζει στην μέγιστη ποιοτητα στο κινητό, όπως και τις άλλες μέρες. Στο κινητό που η εικόνα είναι σε λίγες ιντσες φαίνεται τρομερά καλή, όποτε κάτι άλλο φταίει σε σένα. Δες και μια εικόνα, για να δεις πως φαίνεταιΠαρατηρείτε και εσείς να δείχνει θολά τις τελευταίες ημέρες το eon σε κινητό? Ποτέ δεν υπήρχε σύγκριση με cosmote tv που έχει πολύ καλύτερη εικόνα αλλά τελευταία η διαφορά είναι χαώδης!
Σε live μου παίζει άψογα όπως στην εικόνα που ανέβασες. Όταν γυρνάω όμως να δω πίσω (catch up) δείχνει πιξελιασμενα / θολά. Δεν είναι περίεργο;Οχι φίλε σε εμένα παιζει στην μέγιστη ποιοτητα στο κινητό, όπως και τις άλλες μέρες. Στο κινητό που η εικόνα είναι σε λίγες ιντσες φαίνεται τρομερά καλή, όποτε κάτι άλλο φταίει σε σένα. Δες και μια εικόνα, για να δεις πως φαίνεται
Ποιος είναι ο αρχικός κωδικός γονικού ελέγχου στο Android TV app;
Μπες στο nova my account, ΕΟΝ=>Αλλαγη ΡΙΝ και σε αυτο που βγαζει στα 2 κουτακια βαζεις εσυ ποιο ΡΙΝ θες, και το αλλαζεις, και μετα βαζεις αυτο που επελεξες και το δεχεται.Ποιος είναι ο αρχικός κωδικός γονικού ελέγχου στο Android TV app;
Με 24 άρα είσαι φίλε; Γιατί το σκέφτομαι να βάλω και εγώ αλλά το φοβάμαι λίγο με αυτά που διάβασα εδώ.Άψογο πλεον το Eon μετά την συνδεση απευθειας απ'το Ρουτερ και όχι από Powerline.Εχει βελτίωση μέχρι και στην Ανάλυση της εικόνας φοβερή ανάλυση σε. Όλα τα καναλια Πλέον.Επισης η Εφαρμογή Eon στο κινητό δουλευει ακόμη καλυτερα με πολυ ωραια εικόνα.Ανεβηκε Επίπεδο επιτέλους η Nova.
50αρα της Vodafone έχω φιλε.Ειμαι πολυ ευχαριστημένος ναι.Ειμουν Πολλά Χρόνια συνδρομητής Cosmote tv και το έκοψα και πήγα Nova.Δεν το μετάνιωσα και ας έχει κάποιες αδυναμίες συγκριτικά με την Cosmote tv που πιστευω θα φτιάχνουν και αυτές.Με 24 άρα είσαι φίλε; Γιατί το σκέφτομαι να βάλω και εγώ αλλά το φοβάμαι λίγο με αυτά που διάβασα εδώ.
Χαλάρωσε λίγο..... Είσαι λίγο υπερβολικός......Άψογο πλεον το Eon μετά την συνδεση απευθειας απ'το Ρουτερ και όχι από Powerline.Εχει βελτίωση μέχρι και στην Ανάλυση της εικόνας φοβερή ανάλυση σε. Όλα τα καναλια Πλέον.Επισης η Εφαρμογή Eon στο κινητό δουλευει ακόμη καλυτερα με πολυ ωραια εικόνα.Ανεβηκε Επίπεδο επιτέλους η Nova.
Γιατί η ανάλυση εικόνας δεν είναι φοβερή, γιατί κανάλια κολλάνε και έχουν σπασίματα, γιατί γιατί γιατί......Γιατί?
Η Ανάλυση της εικόνας δεν είναι σαν την Cosmote tv είναι ένα κλικ κάτω σιγουρα.Σπασιματα στην εικόνα εγώ ακόμη δεν έχω δει.Σαν box της Cosmote είναι ένα κλικ καλυτερο.Γιατί η ανάλυση εικόνας δεν είναι φοβερή, γιατί κανάλια κολλάνε και έχουν σπασίματα, γιατί γιατί γιατί......
Θα παίξει 4κ κανονικά σε 4κ τηλεόρασηΓραφοντας μια ταινια σε usb stick , η ταινια ειναι 4κ το βαζω θα το παιξει το 4κ γραφει οτι υποστηριζει 4κ θα παιξει ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.