Σχετικά με το app διαφωνώ με την άποψη σου αλλά για αυτό υπάρχει το φόρουμ ώστε να παραθετουμε τις απόψεις μας!Εκανα και εγω το δωρεαν. Η εικονα τιμια και το app μπορω να πω μου αρεσε πιο πολυ απο της κοσμοτε.
Προφανώς και η πολιτική της εταιρείας είναι για διετή δέσμευση. Πέρα από τους γεωγραφικούς περιορισμούς και την κατάσταση του δικτύου της, κάνουν την περίπτωση αδύνατη στο εγγύς μέλλον.Παντως περα απο διαφημιστικους λογους που εδωσε το 4ημερο ο τροπος με τον οποιον εγινε η διαδικασια θα ηταν σουπερ για μηνιαια πακετα χωρις συνδρομη. Να πληρωνες πχ με καρτα και να σου εστελναν username και password που θα ισχυουν για ενα μηνα. Τι πιο απλο.
Δυστυχώς ισχύει. Όπως ισχύει και αν κάνεις επαναφορά το smartphone...Καπου διαβασα οτι αν στο desktop σβησεις τα cookies (εγω το κανω συχνα με προγραμμα γαι αυξηση ταχυτητας του ΗΥ) χανεις την θεαση που εχεις και πρεπει να περιμενεις ενα μην για να δεις παλι απο το EON..|
Ισχυει οντως αυτο?
Κάτοχος Nova full μόνο τηλεόραση.... Έγινα ΕΟΝ+....Εκεί που εμείς οι full είχαμε το Nova Go Extra δωρεάν, τώρα λέει στο my account ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΝ Extra...σήμερα άλλαξε... Πάει και αυτή η παροχή για τους full..... Δεν μας τα λένε καλά.....
Και εγω που το ειχα δωρεαν το extra δεν μου αλλαξε ακομη…Αν αλλαξει το extra σταματαει η ταυτοχρονη θεαση απο 2 φορητες σωστα;Να το εχω σε ταμπλετ και κινητο αλλα να βλεπω σε ενα απο τα δυο οχι ταυτοχρονα θα γινεται;;;Κάτοχος Nova full μόνο τηλεόραση.... Έγινα ΕΟΝ+....Εκεί που εμείς οι full είχαμε το Nova Go Extra δωρεάν, τώρα λέει στο my account ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΝ Extra...σήμερα άλλαξε... Πάει και αυτή η παροχή για τους full..... Δεν μας τα λένε καλά.....
Ναι θα μπορείς να βλέπεις σε 1 ταυτόχρονα και να έχεις 3 συνδεδεμενες. Ενώ με το extra μπορείς να βλέπεις 2 ταυτόχρονα και 4 συνδεδεμενες.Και εγω που το ειχα δωρεαν το extra δεν μου αλλαξε ακομη…Αν αλλαξει το extra σταματαει η ταυτοχρονη θεαση απο 2 φορητες σωστα;Να το εχω σε ταμπλετ και κινητο αλλα να βλεπω σε ενα απο τα δυο οχι ταυτοχρονα θα γινεται;;;
Nova Go Extra σε όλους τους full δωρεάν εδώ και χρόνια....Αν δεν κάνω λάθος το nova go extra δεν ήταν ποτέ δωρεάν .ένα nova go ήταν δωρεάν με συνδρομή κ το 2ο ήταν με συν 5 ευρώ..αν δεν κάνω λαθος...
Τώρα το εον εχτρα είναι συν 3 ευρώ
Θα γίνεται.....Και εγω που το ειχα δωρεαν το extra δεν μου αλλαξε ακομη…Αν αλλαξει το extra σταματαει η ταυτοχρονη θεαση απο 2 φορητες σωστα;Να το εχω σε ταμπλετ και κινητο αλλα να βλεπω σε ενα απο τα δυο οχι ταυτοχρονα θα γινεται;;;
Από το τηλεκοντρόλ με το κουμπί πάνω αριστερά.Οχι δεν μου έχουν στειλει κάτι στο Viber .
Ακόμα πως μπορώ να έλεγχο την Τv από το κοντρόλ του eon όπως sources και κλείσιμο tv ? Πως το συγχρονίζω το remote control της Eon tv ?
Ειχα μερες να δοκιμασω να γυρισω το προγραμμα πισω να δω μια εκπομπη γιατι κολλουσε παρα πολυ.Εμενε αρκετη βρα μαυρη οθονη μεχρι να φορτωσει.Με 100αρα ταχυτητα σε εφαρμογη σε σμαρτ τβ
Χθες που δοκιμασα ειδα μεγαλη διαφορα…Αμεσως φορτωσε το προγραμμα και το μπρος-πισω φορτωνει αμεσως
Μπραβο στη νοβα που το εφτιαξε και αυτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.