pirovola
AVClub Enthusiast
Το EON box με το xiaomi box η μεγάλη διαφορά είναι ότι στο xiaomi κάνεις ότι θέλεις ενώ στο box της εταιρείας θα ρωτάτε πάντα αν κάνει αυτό είτε αν κάνει το άλλο και πως το κάνει. Ότι δίνουν το δίνουν με περιορισμούς ενώ στο xiaomi έχεις την ελευθερία της επιλογής και αυτό είναι στην δική σου βούληση. Αναφέρω προσωπικό παράδειγμα έχω το πακέτο το δορυφορικό και το θέαση σε μεγάλη οθόνη κλειδωμένο που αυτό ανοίγει μόνο όταν θα πρέπει να αλλάξω σε υποβάθμιση και να δώσω και 50 ευρώ. Η εταιρεία έχει επιλέξει αντί να είναι φιλική προς όλους τους χρήστες να τιμωρεί, όσους έχουν δορυφορικό σύστημα με το μαύρο και να σου επιβάλουν με το έτσι θέλω να δώσεις τα 50 ευρώ . Για τους παραπάνω λόγους προτιμώ το xiaomi box και να έχω την ελευθερία της επιλογής παρά να περιορίζομε και να είμαι σε
περιορισμούς. Δεν αγοράζω περιορισμούς αλλά επιλογές και δυνατότητες και αυτό το δίνει μόνο το xiaomi box όπως είναι η κατάσταση σήμερα. Στο xiaomi box αν και είναι κλειδωμένο το θέαση στην μεγάλη οθονη σε εμένα, με opera παίζει μια χαρά χωρίς να έχω δώσει τα 50 ευρώ της υποβάθμισης χωρίς να έχω δώσει 50 ευρώ αγορά του EON box. Με 50 ευρώ κάνω τα πάντα και παίζει τα πάντα με ελευθερία που την ορίζω εγώ ανάλογα τις ανάγκες μου και όχι όπως θέλει η εταιρεία να μου τις προσφέρει.
περιορισμούς. Δεν αγοράζω περιορισμούς αλλά επιλογές και δυνατότητες και αυτό το δίνει μόνο το xiaomi box όπως είναι η κατάσταση σήμερα. Στο xiaomi box αν και είναι κλειδωμένο το θέαση στην μεγάλη οθονη σε εμένα, με opera παίζει μια χαρά χωρίς να έχω δώσει τα 50 ευρώ της υποβάθμισης χωρίς να έχω δώσει 50 ευρώ αγορά του EON box. Με 50 ευρώ κάνω τα πάντα και παίζει τα πάντα με ελευθερία που την ορίζω εγώ ανάλογα τις ανάγκες μου και όχι όπως θέλει η εταιρεία να μου τις προσφέρει.