Nova EON TV / EON+

Το EON box με το xiaomi box η μεγάλη διαφορά είναι ότι στο xiaomi κάνεις ότι θέλεις ενώ στο box της εταιρείας θα ρωτάτε πάντα αν κάνει αυτό είτε αν κάνει το άλλο και πως το κάνει. Ότι δίνουν το δίνουν με περιορισμούς ενώ στο xiaomi έχεις την ελευθερία της επιλογής και αυτό είναι στην δική σου βούληση. Αναφέρω προσωπικό παράδειγμα έχω το πακέτο το δορυφορικό και το θέαση σε μεγάλη οθόνη κλειδωμένο που αυτό ανοίγει μόνο όταν θα πρέπει να αλλάξω σε υποβάθμιση και να δώσω και 50 ευρώ. Η εταιρεία έχει επιλέξει αντί να είναι φιλική προς όλους τους χρήστες να τιμωρεί, όσους έχουν δορυφορικό σύστημα με το μαύρο και να σου επιβάλουν με το έτσι θέλω να δώσεις τα 50 ευρώ . Για τους παραπάνω λόγους προτιμώ το xiaomi box και να έχω την ελευθερία της επιλογής παρά να περιορίζομε και να είμαι σε
περιορισμούς. Δεν αγοράζω περιορισμούς αλλά επιλογές και δυνατότητες και αυτό το δίνει μόνο το xiaomi box όπως είναι η κατάσταση σήμερα. Στο xiaomi box αν και είναι κλειδωμένο το θέαση στην μεγάλη οθονη σε εμένα, με opera παίζει μια χαρά χωρίς να έχω δώσει τα 50 ευρώ της υποβάθμισης χωρίς να έχω δώσει 50 ευρώ αγορά του EON box. Με 50 ευρώ κάνω τα πάντα και παίζει τα πάντα με ελευθερία που την ορίζω εγώ ανάλογα τις ανάγκες μου και όχι όπως θέλει η εταιρεία να μου τις προσφέρει.

Καλή χρονιά!

Τελικά το RF είναι ενεργό στον ΕΟΝ Smart Box SDSTB01 για τα επίγεια κανάλια;

Το wifi τελικά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο στον ΕΟΝ Smart Box SDSTB01;

Τελικά η ροή της εικόνας και η ποιότητα της, στον EON Smart Box SDSTB01, είναι ίδια με τον δορυφορικό;

Κάποιοι που έχουν τον δορυφορικό novabox 831 hd υποστηρίζει τώρα στην ΕΟΝ την υπηρεσία on demand;

Ο ΕΟΝ Smart Box SDSTB01 έχει καλύτερη εικόνα και ευκολίες από τον novabox 831 hd;

Το θετικό στα ΕΟΝ Smart Box είναι ότι υποστηρίζουν 4Κ και σε προσθήκη καναλιού ο δορυφορικός δεν θα παίζει!

Last edited:
Καλή χρονιά!

Το wifi τελικά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο στον ΕΟΝ Smart Box SDSTB01;

Τελικά η ροή της εικόνας και η ποιότητα της, στον EON Smart Box SDSTB01, είναι ίδια με τον δορυφορικό;

Κάποιοι που έχουν τον δορυφορικό novabox 831 hd υποστηρίζει τώρα στην ΕΟΝ την υπηρεσία on demand;

Ο ΕΟΝ Smart Box SDSTB01 έχει καλύτερη εικόνα και ευκολίες από τον novabox 831 hd;

Το θετικό στα ΕΟΝ Smart Box είναι ότι υποστηρίζουν 4Κ και σε προσθήκη καναλιού ο δορυφορικός δεν θα παίζει!
Ας παίξει αρχικά 1080p και μετά να ελπίζουμε για 4Κ…

Vivacom (Βουλγαρίας) εκπέμπει FHD και δύο καναλια 4Κ μέσω δορυφόρου... μέσω ΕΟΝ ΒΟΧ όπως υπολογισες. με το ζορι 720i....

Ναι.
Όχι ακόμα.
Ακόμα δεν έχουν καταργηθεί υπηρεσίες στον NovaBox.

Δηλαδή η εικόνα στον EON Smart Box είναι χαμηλότερης ποιότητας από το δορυφορικό;

Η ροή της εικόνας είναι καλή η κάνει κολλήματα στον ΕΟΝ Smart Box;

Ναι.

Όχι ακόμα.

Ακόμα δεν έχουν καταργηθεί υπηρεσίες στον NovaBox.
Θετικό το Sports Mode στα κανάλια Novasports που είναι αποκλειστικότητα στον ΕΟΝ Smart Box!

Επίσης ο ΕΟΝ Smart Box υποστηρίζει 4Κ και σε προσθήκη καναλιού, ο δορυφορικός δεν θα παίζει!

Γνωρίζει κάποιος πιο μοντέλο δορυφορικού δέκτη δίνει τώρα η Νova, υπό προϋποθέσεις;
Λένε δεν έχει θύρα ethernet, αλλά πιο μοντέλο είναι;

Δηλαδή η εικόνα στον EON Smart Box είναι χαμηλότερης ποιότητας από το δορυφορικό;

Η ροή της εικόνας είναι καλή η κάνει κολλήματα στον ΕΟΝ Smart Box;
Mε nvidia shield η ροή είναι καλή αλλά η ανάλυση δεν είναι όσο καλή όσο από το δορυφορικό. Το ΕΟΝ box δε το έχω συνδέσει ακόμα αλλά βάση κάποιον σχολίων εδώ στο φόρουμ δεν είναι εξίσου καλή όπως με shield.

Θετικό το Sports Mode στα κανάλια Novasports που είναι αποκλειστικότητα στον ΕΟΝ Smart Box!

Επίσης ο ΕΟΝ Smart Box υποστηρίζει 4Κ και σε προσθήκη καναλιού, ο δορυφορικός δεν θα παίζει!
Τι είναι το sports mode?

Γελουσε ο κοσμος σημερα με την τραγικη εικονα και τα σπασιματα στο χεταφε-ρεαλ στο prime

Γνωριζει κανενας ποτε αυτη που εχουν wind vision θα πανε σε eon? Κατι ακουγεται απο διαφορους υπαλληλους nova οτι εντος του πρωτου 3μηνου με εξαμηνο θα ολοκληρωθει η ενοποιηση....

Γελουσε ο κοσμος σημερα με την τραγικη εικονα και τα σπασιματα στο χεταφε-ρεαλ στο prime
Πρέπει να βρουν άλλο τρόπο να διαφημίζουν τη στοιχηματική. Δε γίνεται κάθε φορα που βγαίνει αυτή η καρτέλα να κολλάει η εικονα. Και για τα λίγα δευτερολεπτα που το κάνει είναι τέρμα ενοχλητικό.

Κάποιος που έχει το box, μπορεί να μας πει για το sports mode, φτιάχνει την εικόνα;

Κάποιος που έχει το box, μπορεί να μας πει για το sports mode, φτιάχνει την εικόνα;
Το sports mode απλώς δείχνει τα στατιστικά του αγώνα δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα.

Το sports mode απλώς δείχνει τα στατιστικά του αγώνα δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα.
Αααα αυτό εννοούσαμε sports mode? 😂😂😂 χαχαχα και ψαρωσα κιόλας ότι είναι ρυθμιση για καλυτερη εικόνα. Τελικά με τις θολουρες θα μείνουμε και είχα μια ελπίδα 😂

Αααα αυτό εννοούσαμε sports mode? 😂😂😂 χαχαχα και ψαρωσα κιόλας ότι είναι ρυθμιση για καλυτερη εικόνα. Τελικά με τις θολουρες θα μείνουμε και είχα μια ελπίδα 😂
το nvidia shield φτιαχνει την εικόνα φίλε γιατι έχει AI upscaling. δυστυχως έχω συγγενέις στα βαλκάνια και έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα με ΕΟΝ (άλλης χώρας όμως)

το nvidia shield φτιαχνει την εικόνα φίλε γιατι έχει AI upscaling. δυστυχως έχω συγγενέις στα βαλκάνια και έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα με ΕΟΝ (άλλης χώρας όμως)
Ε δεν γίνεται όμως να πρέπει να δώσουμε 200+ ευρώ για κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο. Πληρώνουμε την συνδρομή δεν βλέπουμε ουτε τζάμπα ουτε πειρατικά...

Ε δεν γίνεται όμως να πρέπει να δώσουμε 200+ ευρώ για κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο. Πληρώνουμε την συνδρομή δεν βλέπουμε ουτε τζάμπα ουτε πειρατικά...
δυστυχως είναι χειροτερο και απο πειρατικα....

δυστυχως είναι χειροτερο και απο πειρατικα....
Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι θα παραμεινει έτσι και κάνουν λες και δεν τρέχει τίποτα. Αυτό ειναι το χειροτερο. Αν πουν ναι, ξέρουμε ότι δεν είναι καλή, θα την βελτιώσουμε θα ήταν πολυ τίμιο εκ μέρους τους. Δεν περιμένω τίποτα όμως. Θα λενε όλα καλά όπως και με τα σπασίματα που μας λένε κατά καιρους όταν εμφανίζονται στα novasports ή αυτό με το διαφημιστικό πως όλα είναι καλά και τα προβληματα ειναι προσωπικα και όχι της υπηρεσίας. Είμαστε 2021 και υποθετικα η United Group ήρθε να σώσει την νοβα και ότι είναι κολοσσός και αυτοί μας γυρισαν πισω 10+ χρόνια όταν η εικόνα ήταν sd ( αν θυμάμαι καλά κάπου στο 2011 η νοβα έβαλε το πρωτο hd κανάλι)