Nova EON TV / EON+

Αυτή τη στιγμή στο ματς της Ντόρτμουντ χάνονται καρέ. Σε όλα τα άλλα ματς, όχι.

Γενικότερα και επειδή είμαι λίγων ημερών συνδρομητής: έχω επιλέξει CBR έως 7Mbps, είναι αυτή η καλύτερη επιλογή;

Εντυπώσεις: καλό και γρήγορο αππ, εύκολο στη χρήση catch up, λίγο θαμπή η εικόνα στα μακρινά πλάνα σε σύγκριση με το Cosmote TV app (και πάλι από τον ΕΟΝ δέκτη).

γραμμή καθαρή 40+ που το 4K της Κοσμοτέ παίζει αδιάλειπτα

Ας φτιαξουν λίγο την εικόνα παρα να ασχολουνται με box κάθε 2 μήνες😂😂😂
Εικόνα δεν έχουν καλή
Dolby digital δεν έχουν
Κλειδωμένο Netflix, και πολύ φοβάμαι και Disney/HBO στο μέλλον
Κλειδωμένο WiFi
Μόνο το τηλεχειριστήριο είναι καλό

Το καινούργιο τι θα μας προσφέρει δηλαδή
Μα έχουμε ακόμα καλύτερο box όπου δεν μπορούμε να δούμε τίποτα πέρα από μέτριας ποιότητας nova?

Αυτή τη στιγμή στο ματς της Ντόρτμουντ χάνονται καρέ. Σε όλα τα άλλα ματς, όχι.

Γενικότερα και επειδή είμαι λίγων ημερών συνδρομητής: έχω επιλέξει CBR έως 7Mbps, είναι αυτή η καλύτερη επιλογή;

Εντυπώσεις: καλό και γρήγορο αππ, εύκολο στη χρήση catch up, λίγο θαμπή η εικόνα στα μακρινά πλάνα σε σύγκριση με το Cosmote TV app (και πάλι από τον ΕΟΝ δέκτη).

γραμμή καθαρή 40+ που το 4K της Κοσμοτέ παίζει αδιάλειπτα
Άστο CBR στα 7
Θεωρητικά στο ABR θα έπρεπε να ανεβάζει κι άλλο ποιότητα
Αλλά μετά από εκτεταμένες δοκιμές, η ανώτερη ταχύτητα λήψης είναι τα ~11 MB/s στα peak
Συνήθως παίζει στα 2-4 MB/s αναλόγως περιεχομένου θέασης και μερικά απαιτητικά on demand στα 7 MB/s
Το ABR έχει θέματα στην επικοινωνία των server με τα τερματικά και καθυστερεί να λάβει τα πακέτα, οπότε αρκετές φορές θα ξεκινήσει για κάποια δευτερόλεπτα σε χαμηλότερη ταχύτητα και θα ανεβαίνει
Αυτό σε μέτριες ταχύτητες μπορεί να δημιουργήσει πιο σοβαρό θέμα και να μην ανεβαίνει και καθόλου, ειδικά σε περιόδους αιχμής στο οικιακό δίκτυο

Εμένα η εικόνα έχει χαλάσει σε όλα τα κανάλια έχω τον Ρυθμό ανανέωσης στα 50 Hz και μοιάζει λες και το έχω από live stream στο YouTube η εικόνα. Στο Nvidia shield γίνεται αυτό στο eon smart box όλα καλά

Εμένα η εικόνα έχει χαλάσει σε όλα τα κανάλια έχω τον Ρυθμό ανανέωσης στα 50 Hz και μοιάζει λες και το έχω από live stream στο YouTube η εικόνα. Στο Nvidia shield γίνεται αυτό στο eon smart box όλα καλά
έχεις κάνει update στο android 11;

Στο iPad έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα
Ότι ρύθμιση και να κάνω, δείχνει να είναι variable
Ενώ λειτουργούσε άψογα
Δεν μπήκα στη διαδικασία βέβαια να πάρω τηλέφωνο γιατί εδώ δε βγάζουμε ακρη με τα box τα δικά τους

αυτο θα φταιει. εχει γεμισει το ιντερνετ με παραπονα για το shield αφου πηρε update.
Πάντως χθες που έβαλα την αναβάθμιση έπαιζε κανονικά τώρα κάτι έπαθε και δεν τραβάει

Πάντως χθες που έβαλα την αναβάθμιση έπαιζε κανονικά τώρα κάτι έπαθε και δεν τραβάει
Και εγώ με shield tv βλέπω μεγάλη διαφορά στα αθλητικά κανάλια μετά την αναβάθμιση

Εσείς που έχετε πρόβλημα με το shield, ποια έκδοση έχετε; 2015,2017,2019 pro/tube? Εγώ είμαι με shield tube (2019)

Και εγω θεμα μετα την αναβαθμιση σε shield(2017) αλλα το περιεργο ειναι οτι μονο στο eon εχω θεμα στα υπολοιπα οπως cosmote tv,netflix κ.λ.π ολα παιζουν μια χαρα

Εικόνα δεν έχουν καλή
Dolby digital δεν έχουν
Κλειδωμένο Netflix, και πολύ φοβάμαι και Disney/HBO στο μέλλον
Κλειδωμένο WiFi
Μόνο το τηλεχειριστήριο είναι καλό

Το καινούργιο τι θα μας προσφέρει δηλαδή
Μα έχουμε ακόμα καλύτερο box όπου δεν μπορούμε να δούμε τίποτα πέρα από μέτριας ποιότητας nova?
Σοβαρά δεν έχει dolby digital στις ταινίες, αν κάποιος έχει ΕΟΝ μέσω box?
Έχει στο δορυφορικό και δεν έχει στο box?

Εσείς που έχετε πρόβλημα με το shield, ποια έκδοση έχετε; 2015,2017,2019 pro/tube? Εγώ είμαι με shield tube (2019)
Που βλέπουμε ποια έκδοση του shield έχουμε;

Το πρόβλημα στο Sports Prime συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή. Επικοινώνησα με τεχνικό τους και το γνωρίζουν.

Last edited:
  • Like
Reactions: valkal19