Τρελη βελτίωση...Το ειχα σε cbr 7.Σε μένα με ABR Auto φεύγει το 90% της θολούρας του CBR 7 (ειδικά από τα μακρινά πλάνα στα γήπεδα).
Προσοχή, δεν αναφέρομαι στο ΑΒR max 4Mbps.
Εγώ δεν βλέπω καμία διαφοράΤρελη βελτίωση...Το ειχα σε cbr 7.
Λες τελικα αυτη να είναι η ρύθμιση που φέρνει την εικονα σε επίπεδα ote OTT
Το abr 4mbps είναι σίγουρα κατώτερο. Σ αυτό δεν υπάρχει αμφισβήτηση.Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά
ABR/AUTO - ABR/4 - CBR/7
Είναι ακριβώς η ίδια ποιότητα εικόνας
Κάνω και επανεκκίνηση για να υπάρξει σίγουρα επικοινωνία με τον σέρβερ για τις αλλαγές
Το σίγουρο μπορεί να είναι για τη δίκη σου περίπτωσηΤο abr 4mbps είναι σίγουρα κατώτερο. Σ αυτό δεν υπάρχει αμφισβήτηση.
Εμένα παντως το cbr 7mbps με το abr auto μου φαίνεται το ίδιο. Καλη εικόνα αλλά με τις γνωστές θολουρες.
Περίεργο φίλε για να το λες θα ισχυει. Σε μένα το 4mbps φαίνεται κατώτερο. Τώρα ακόμα και τα 7mbps και auto abr που είναι καλυτερα παλι έχουν θολουρες. Τι να πω. Δεν ξέρω τι κανουνΤο σίγουρο μπορεί να είναι για τη δίκη σου περίπτωση
Εμένα είναι ακριβώς το ίδιο, δεν υπάρχει καμία διαφορά
Έχω την αίσθηση ότι η εικόνα φτάνει μέχρι 720 ακόμα και στο cbr 7
Κατι έχουν πειράξει λογικά από τις αρχές που έκανε τα κουλά του
Μίλησα για ακόμα μια φορά με την εξυπηρέτηση (αφού πέρασε μια εβδομάδα που θα επικοινωνούσαν οι ίδιοι)
Το αποτέλεσμα είναι να μην βγάζω ΠΑΛΙ ακρη
Δεν πήρα απάντηση ποτε απο κανέναν για το ποια είναι η μέγιστη ανάλυση σε ABR CBR κλπ
Ποιο είναι το μέγιστο προσφερόμενο bandwidth σε κάθε περίπτωση
Εάν έχει αναγνωριστική σαν πρόβλημα λαμβάνονται μέτρα για το STAR
Και κάτι άλλα ψιλά για τα οποία δεν πήρα απάντηση
Ούτε μια
Κάναμε έλεγχο και δεν βρήκαμε πρόβλημα στην υπηρεσία
Καταλήξαμε να μου λένε θα έρθει τεχνικός
Να δει αν κούμπωσα καλά το καλώδιο στο box
Φιλε καλησπέρα.Κατεβασε ξεχωριστά από κάποιο site το stremio apk και κάντο εγκατάσταση στο box.Δουλευει ρολόιΚαλημέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να περάσουν και άλλες εφαρμογές στο eon box;
Ενδιαφέρομαι κυρίως για cosmote tv και stremio.
Ευχαριστώ.
Με usb πέρασες το apk και απλά το έτρεξες;Φιλε καλησπέρα.Κατεβασε ξεχωριστά από κάποιο site το stremio apk και κάντο εγκατάσταση στο box.Δουλευει ρολόι
Κατέβασε το Downloader από PlaystoreΜε usb πέρασες το apk και απλά το έτρεξες;
Θέλει και file manager;
![]()
Stremio APK for Android Download
Stremio 1.4.10 APK download for Android. Next generation media centerm.apkpure.com
shield και με το hotfix, εφτιαξε λιγο η εικονα αλλα οχι και ιδια με cosmote....Εμένα έφτιαξε το shield με την εικόνα και τώρα είναι σχεδόν η ίδια με την cosmote tv αλλά πρέπει να βελτιωθεί καθολικά για όλους γιατί δεν μπορεί ο καθένας να δώσει 200 και 300 ευρώ από την τσέπη του συν τις συνδρομές, και να έχει μία εικόνα μέτριο προς καλό ενώ θα έπρεπε να είναι ισάξια. Κρίμα γιατί η nova όσα χρόνια είχα δορυφορικό είχε πολύ καλή εικόνα
Πριν το hotfix ήταν άστα να πάνε τώρα πολύ καλύτεραshield και με το hotfix, εφτιαξε λιγο η εικονα αλλα οχι και ιδια με cosmote....
συμφωνω αλλα και παλι δεν ειναι ουτε καν κοντα στην Cosmote. το ΑΙ UPSCALING δουλέυει στα nova sports για εσένα; εμένα σε όλα εκτός απο τα sports (unsupported)Πριν το hotfix ήταν άστα να πάνε τώρα πολύ καλύτερα
Αυτό δεν ξέρω γιατί στο κάνει σε εμένα δουλεύει σε όλα το AI upscalingσυμφωνω αλλα και παλι δεν ειναι ουτε καν κοντα στην Cosmote. το ΑΙ UPSCALING δουλέυει στα nova sports για εσένα; εμένα σε όλα εκτός απο τα sports (unsupported)
Πλέον εξαφανίστηκε το banner της αρχικής. Εγώ προλαβα και έβαλα τα στοιχεία μου προχτές, αλλά ακόμα δεν με κάλεσανΜόλις ανοίγεις το site, βγάζει ακόμη κανονικά "Η μεγαλύτερη συλλογή παιδικών καναλιών EON KIDS" και σε οδηγεί στον παρακάτω σύνδεσμο!
https://nova.gr/eonkids-tvcontrol
Άρα ακόμη ισχύει το δωρεάν EON Kids RCU!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.