Nova EON TV / EON+

Η μεγάλη οθόνη είναι απλά μια επιλογή κανένας δεν γνωρίζει αν αλλάξει τι συμβαίνει με τους όρους των νέων συμβολαίων. Ακόμα τα νέα συμβόλαια αναφέρουν αποκλειστικά ip tv χωρίς δορυφορικό, άλλο που στην πορεία άλλαξε λόγο των προβλημάτων που υπάρχουν με την εικόνα από τις πιέσεις που δέχτηκαν και αυτό κάτω από το τραπέζι .Η χάλια εικόνα που αναφέρουν απλά στο δορυφορικό για να ξέρετε η εικόνα όλα τα χρόνια είναι άψογη εκτός αν βρέχει κάποιες στιγμές.

Η μεγάλη οθόνη είναι απλά μια επιλογή κανένας δεν γνωρίζει αν αλλάξει τι συμβαίνει με τους όρους των νέων συμβολαίων. Ακόμα τα νέα συμβόλαια αναφέρουν αποκλειστικά ip tv χωρίς δορυφορικό, άλλο που στην πορεία άλλαξε λόγο των προβλημάτων που υπάρχουν με την εικόνα από τις πιέσεις που δέχτηκαν και αυτό κάτω από το τραπέζι .Η χάλια εικόνα που αναφέρουν απλά στο δορυφορικό για να ξέρετε η εικόνα όλα τα χρόνια είναι άψογη εκτός αν βρέχει κάποιες στιγμές.
Βλακεία πάντως να γράφει τους δορυφορικούς ας κάνει ότι κάνει και η κοσμοτε αφού στην μισή Ελλάδα δεν έχει καν υποδομές και δίκτυο στην κοσμοτε χαζοί είναι που δίνουν ελεύθερα πρόσβαση σε android tv

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος στην ομάδα πως να λειτουργήσει η εφαρμογή του κινητού σε android tv. Την έβαλα στο Chromecast αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα This device is not supported by EON mobile

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος στην ομάδα πως να λειτουργήσει η εφαρμογή του κινητού σε android tv. Την έβαλα στο Chromecast αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα This device is not supported by EON mobile

Κάνεις καστ μέσα από την εφαρμογή μπαίνεις σε ένα κανάλι πχ novasports prime και θα σου βγάζει το εικονίδιο για καστ

Κάνεις καστ μέσα από την εφαρμογή μπαίνεις σε ένα κανάλι πχ novasports prime και θα σου βγάζει το εικονίδιο για καστ
Μα θέλω να τρέξω την εφαρμογή για κινητά στο Chromecast όχι να κάνω cast από το κινητό. Εν πάση περιπτώσει ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Μιας και δεν βλέπω η εταρεία να σκοπεύει να φτιάξει την ποιότητα της εικόνας της, εχει δοκιμάσει κανείς να συγκρίνει την ποιότητα μεταξύ εον μποξ- εφαρμογης για σμαρτ τβ;
Ειλικρινά είναι απαράδκετο να πληρώνουμε αυτό το χάλι!...

Ίδια εικόνα ακριβώς με EON box, ChromeCast και LG app, τουλάχιστον μέχρι πριν ένα μήνα που γύρισα σε δορυφορικό και επέστρεψα το μποξάκι.

Εγώ είμαι δυσαρεστημένος ότι δεν μας αφήνει να το έχουμε σε πολλές συσκευές μόνο στο eon smart box και σε ένα box της επιλογής μας ενώ θα μπορούσε να είναι σε άλλο ένα ή 2 και προσπαθούσα με την mobile version

Ληγει το Full Pack (δορυφορικο) και σκεφτομουν να συνεχισω με EON αλλα με εχετε προβληματισει με την εικονα, ο λογος που το εχω ειναι κυριως η Eυρωλιγκα.

Η τηλεοραση μου (55" LG 910V OLED) δεν εχει EON app οποτε αναγκαστικα θα πηγαινα στο box που δινει η Wind/EON, εχει κι εκει θεμα ποιοτητας:

Ληγει το Full Pack (δορυφορικο) και σκεφτομουν να συνεχισω με EON αλλα με εχετε προβληματισει με την εικονα, ο λογος που το εχω ειναι κυριως η Eυρωλιγκα.

Η τηλεοραση μου (55" LG 910V OLED) δεν εχει EON app οποτε αναγκαστικα θα πηγαινα στο box που δινει η Wind/EON, εχει κι εκει θεμα ποιοτητας:
Δεν έχει λειτουργικό web os?
Αν έχει τότε υπάρχει η εφαρμογη

• Like
Reactions: patrickdrd
Δεν έχει λειτουργικό web os?
Αν έχει τότε υπάρχει η εφαρμογη
Δυστυχως δεν αναβαθμιζεται το Web OS στην εκδοση απο την οποια και πανω υπαρχει το app, ειναι τηλεοραση του 2016

Τελικά το τέλος συνδρομητικής που λογικά θα επανέλθει, θα απορροφηθεί στην τιμή; Αμφιβάλλω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Φυσικά και όχι. Οι τιμές τώρα (10/23€) είναι χωρίς το τέλος τηλεόρασης, αν επανέλθει τον Ιούνιο θα αυξηθούν οι τιμές.

Καλησπέρα σε όλους εδώ στο φόρουμ! Είμαι εδώ και λίγες μέρες συνδρομητής στην υπηρεσία eon+ fiber100 και θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για κινητά. Ωστόσο πηγαίνοντας στο μενού της ιστοσελίδας myaccount υπηρεσίες>eon>διαχείριση συσκευών μου εμφανίζει ένα μήνυμα "δε βρέθηκαν συνδεδεμένες συσκευές eon σε φορητή συσκευή". Μήπως γνωρίζετε τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. Είμαι σχεδόν 10 χρόνια πελάτης της Nova. Αστοχίες υπήρχαν πολλές φορές. Αυτό που βιώνω όμως τις τελευταίες μέρες δεν έχει συμβεί ποτέ.
Υπάρχουν συνεχόμενα σκαλώματα και λούπες (επανάληψη της ίδιας σκηνής).
Ήρθε τεχνικός της Nova και μέτρησε 97 Mbps στο κουτί και 67 στο ρούτερ μου.
Αυτόματα το πρόβλημα βρέθηκε και φυσικά φταίει η καλωδίωση. Εν τω μετάξι στο σπίτι κάνω μέσω Powerline αναπαραγωγή ταινιών σε 1080p από τον έναν όροφο στον άλλο χωρίς πρόβλημα. Iptv, Netflix κλπ παίζουν χωρίς το παραμικρό κόλλημα.
Θα συμβούλευα όποιον δεν έχει 100 μέσα στο σπίτι του και δεν είναι σίγουρος ότι δεν έχει καμία απολύτως απώλεια από καλώδια (άραγε υπάρχει τέτοιο σπίτι;;; ) Powerline κλπ να μη βάλει EON γιατί απλά για ότι συμβεί θα φταίει η καλωδίωση...

Καλημέρα σε όλους. Είμαι σχεδόν 10 χρόνια πελάτης της Nova. Αστοχίες υπήρχαν πολλές φορές. Αυτό που βιώνω όμως τις τελευταίες μέρες δεν το έχει συμβεί ποτέ.
Υπάρχουν διαρκή σκαλώματα και λούπες (επανάληψη της ίδιας σκηνής).
Αυτόματα το πρόβλημα βρέθηκε και φυσικά φταίει η καλωδίωση. Εν τω μετάξι στο σπίτι κάνω μέσω Powerline αναπαραγωγή ταινιών σε 1080p από τον έναν όροφο στον άλλο χωρίς πρόβλημα. Iptv, Netflix κλπ παίζουν χωρίς το παραμικρό κόλλημα.
Θα ήθελα να συμβολυψω όποιον δεν έχει 100 μέσα στο σπίτι του και δεν είναι σίγουρος ότι δεν έχει καμία απολύτως απώλεια από καλώδια (άραγε υπάρχει τέτοιο σπίτι) Powerline κλπ να μη βάλει EON γιατί απλά για ότι συμβεί θα φταίει η καλωδίωση...

Καλημέρα σε όλους. Είμαι σχεδόν 10 χρόνια πελάτης της Nova. Αστοχίες υπήρχαν πολλές φορές. Αυτό που βιώνω όμως τις τελευταίες μέρες δεν το έχει συμβεί ποτέ.
Υπάρχουν διαρκή σκαλώματα και λούπες (επανάληψη της ίδιας σκηνής).
Θα ήθελα να συμβολυψω όποιον δεν έχει 100 μέσα στο σπίτι του και δεν είναι σίγουρος ότι δεν έχει καμία απολύτως απώλεια από καλώδια (άραγε υπάρχει τέτοιο σπίτι) Powerline κλπ να μη βάλει EON γιατί απλά για ότι συμβεί θα φταίει η καλωδίωση...
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την eon,από τον Οκτώβριο περιμένω να διορθωθεί η κατάσταση αλλά δε το βλέπω,όσοι μιλούν για κακή σύνδεση δεν ισχύει,τι σύνδεση απαιτείται για ένα streaming δηλαδή;netflix cosmote prime γιατί λειτουργούν άψογα;τόσο σούπερ είναι η Nova δηλαδή;

Attachments

• IMG_20220507_220640.jpg
    IMG_20220507_220640.jpg
    3 MB · Views: 62