Εννοώ τον καινούριο δορυφορικό δέκτη, ΕΟΝ δηλαδή...... Όχι τον 831 που έχουμε οι περισσότεροι προ ΕΟΝ.......αν εννοεις τον καινουριο δορυφορικο δεκτη που δινουν πρεπει να σου απαντησει καποιος που εχει τον καινουριο δεκτη.αλλα λογικα η εικονα θα ειναι οκ αφου ειναι απο δορυφορο.
Έτσι πιστεύω κι εγώπιστεύω ότι με την έλευση της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έχοντας και την Αγγλία ότι η εικόνα θα φτιάξει. Διότι θα πέσει πολύ κράξιμο όπως είδη πέφτει. Οπότε θεωρώ ότι μετα το καλοκαίρι κάτι αλλάξει.
εμενα μου ειπαν τελικά να παω σε eon δορυφορικο(οχι δικτυακο) χωρίς αλλαγη εξοπλισμού με τον ιδιο αποκωδικοποιητή(5001) που είχα στην nova δορυφορικο και να πληρώνω 23 ευρω και θα εχω οτι ειχα μεχρι τώρα θα το κανω αλλα με προβληματιζει η ποιοτητα που διαβαζω εδω
ειναι θεμα αποκωδικοποιητη? αφου ο δορυφορος δεν αλλαζει θεση φυσικα
θα μπορω να εχω και το app για smart tv ? αυτο δεν το διευκρινησα
Κάλεσα λοιπόν κι εγώ στο τεχνικό τμήμα όπως αναφέρει κάποιος φίλος παραπάνω...Ελπίζω να έχετε μεταφέρει και στην εταιρία τα προβλήματα που υπάρχουν και ελπίζω να δώσουν κάποιες λύσεις γιατί το τι θα κάνουν και το ποτε δεν έχει αναφερθεί.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο! Χωρις να εχω ειδικες γνωσεις πανω στο θεμα με βαση την απλη λογικη κατι τετοιο συμβαινει.Άρα δεν παίζει ρόλο το bitrate απαραίτητα, αλλά τα φίλτρα από τα οποία περνάει η εικόνα, φεύγοντας από το master της Nova και φτάνοντας στην streaming πλατφόρμα. Εκεί μάλλον χάνεται το παιχνίδι.
Ακριβώς αυτό γίνεταιΑΚΡΙΒΩΣ αυτο! Χωρις να εχω ειδικες γνωσεις πανω στο θεμα με βαση την απλη λογικη κατι τετοιο συμβαινει.
Επι της ουσιας η nova στελνει την εικονα στην eon και αυτη σε μας ειτε μεσω box ειτε app κλπ.
Εκει κατι παει λιγο λαθος. Η αποψη μου απο τη προσωπικη μου εμπειρια απο δεκεμβριο και με eon και με cosmote ειναι οτι σαφως το cosmote app υπερτερει. Εχω δορυφορικο και app στη smart και ειναι πολυ κοντα στη ποιοτητα.
Απο την αλλη η nova εχω παρατηρησει οτι σε καποια ματς ειναι σχεδον αριστη, σε αλλα οχι τοσο. Με παραδειγμα σχετικα προσφατο τη τελευταια αγωνιστικη της bundesliga, οπου αγγιξε το κατω του μετριου δυστυχως.
Επισης παραδειγμα σημερα και χθες που παρακολουθουσα eurosport για τεννις,ειχε καλυτερη ποιοτητα απο το novasports 2-3-4. Ειναι λιγο περιεργο και γενικα συνθετο ζητημα. Οι μονοι που μπορουν να μας δωσουν απαντηση ειναι οι τεχνικοι τους. Απλα πιστευω οτι μεσω eon χανεται η μπαλα καπου,εξου και οι δορυφορικοι της nova εχουν πολυ καλυτερη εικονα οπως παντα.
ΝαιΠαιδιά καλησπέρα. Εάν πάρω 2 Smart Boxes (+5€/μήνα) θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και στα 4 ακόλουθα???
1) 1ο Smart Box.
2) 2ο Smart Box.
3) Smart TV.
4) Tablet.
Και τα Smart Boxes θα μπορώ να τα μεταφέρω σε οποιδήποτε φιλικό σπίτι θέλω και να δουλεύουν απροβλημάτιστα με οποιοδήποτε πάροχο INTERNET?
Και να ρωτήσω και εγω αν ταυτόχρονα και τα 4 θα βλέπεις τα πάντα.στην κόσμοτε γίνεται εκτός τα αθλητικά.οποιος ξέρει ας μας πειΚαι τα Smart Boxes θα μπορώ να τα μεταφέρω σε οποιδήποτε φιλικό σπίτι θέλω και να δουλεύουν απροβλημάτιστα με οποιοδήποτε πάροχο INTERNET?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.