Nova EON TV / EON+

Επειδη ετσι που διαβαζω το φορουμ καταλαβαινω οτι δεν αξιζει τον κοπο, θα ηθελα να ρωτησω ελτος του αθλητικου περιεχομενου, που ειναι γνωστο, στο περιεχομενο ταινιων και σειρων ειναι τοσο πισω η νοβα;επειδη ειχα παλια και ιδιως οσον αφορα τις ταινιες βρισκοταν σε καλο επιπεδο. Επισης στο on demand για ταινιες πως ειναι η εικονα; ευχαριστω

Έχετε εναλλακτικές προτάσεις για box ή stick αντί του mi box, που να δουλεύει με ΕΟΝ απροβλημάτιστα;

Εγώ πάντως θα το σκεφτώ να διακόψω την τηλεόραση. Μου είπαν πόσο είναι το πέναλτι και μάλλον με συμφέρει. Έχω ήδη cosmote tv βάζω και Disney plus μαζί με netflix που έχω και είμαι καλυμμένος.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πόσο σου ειπαν οτι ειναι το πέναλτι??

Για εμένα καλύτερο από mi box και έχει υποδοχή για SD card που το shield το pro που έχω δεν το έχει
Ακριβό όμως μόνο για streaming υπηρεσίες
Το Mecool KD3 άμα βρείτε στο 50ρικο είναι πολύ δυνατή επιλογή
Και τα 60 αξίζει αλλά κατά καιρούς βγαίνουν κουπονάκια

Ακριβό όμως μόνο για streaming υπηρεσίες
Το Mecool KD3 άμα βρείτε στο 50ρικο είναι πολύ δυνατή επιλογή
Και τα 60 αξίζει αλλά κατά καιρούς βγαίνουν κουπονάκια
Εγώ πρότεινα το ΚΜ2 λόγω του Netflix επειδή είναι certified. Και το KD3 είναι value for money

Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να διακόψω το eon+ χωρίς πέναλντι και να πάρω το πακέτο της wind που συμπεριλαμβάνει και το eon+?

Όχι, δεν μπορείς.
Μέχρι στιγμής υποστηρίζονται οι παρακάτω μετατροπές:
Αν είσαι πελάτης σταθερής και Internet WIND να προσθέσεις EON αλλά όχι να μεταφέρεις EON από την Nova
Αν είσαι πελάτης σταθερής και Internet Nova να προσθέσεις EON
Αν είσαι πελάτης τηλεόρασης EON από τη Nova να προσθέσεις σταθερή και Internet Nova

Όχι, δεν μπορείς.
Μέχρι στιγμής υποστηρίζονται οι παρακάτω μετατροπές:
Αν είσαι πελάτης σταθερής και Internet WIND να προσθέσεις EON αλλά όχι να μεταφέρεις EON από την Nova
Αν είσαι πελάτης σταθερής και Internet Nova να προσθέσεις EON
Αν είσαι πελάτης τηλεόρασης EON από τη Nova να προσθέσεις σταθερή και Internet Nova
Ευχαριστώ

τραγικα πραγματα χθες στο ιταλια αργεντινη, πολυ βουτια (της αναλυσης),
διακοπες φουλ, χαλι μαυρο γενικως, δεν βλεποταν,
ολα αυτα σε android tablet με wifi μεν,
περιορισμενο στo 1mb/s δε,
εννοειται οτι εχω δει κι αλλες φορες ετσι,
τετοιο χαλι σπανια,
στο ημιχρονο το παρατησα και ειδα σειρα

• Like
Reactions: chrsxen
Παιδιά δεν θα πω κάτι καινούριο αλλά ... πρέπει να το πω !!! Γυρίστε το σε δορυφορικό !! Εγώ το γύρισα σήμερα και ησύχασα. Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα (και λίγο λέω). Με τον νέο αποκωδικοποιητή δεν τρελάθηκα κιόλας (κάπως αργός στις αλλαγές καναλιών, μέτριο μενού κ.λπ.) αλλά τουλάχιστον η εικόνα είναι εικόνα πραγματική...όχι playStation !

εννοειται, στο γυρισαν ευκολα; χωρις μα και μου;
γιατι ακουγεται οτι θελουν να σπρωξουν κοσμο προς το ιντερνετικο,
ωστε να καταργηθει μακροπροθεσμα εστω το δορυφορικο και απο τους 2 (νοβα/κοσμοτε)

• Like
Reactions: Scorpio15
Παιδιά δεν θα πω κάτι καινούριο αλλά ... πρέπει να το πω !!! Γυρίστε το σε δορυφορικό !! Εγώ το γύρισα σήμερα και ησύχασα. Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα (και λίγο λέω). Με τον νέο αποκωδικοποιητή δεν τρελάθηκα κιόλας (κάπως αργός στις αλλαγές καναλιών, μέτριο μενού κ.λπ.) αλλά τουλάχιστον η εικόνα είναι εικόνα πραγματική...όχι playStation !
Πως το γύρισες; Τι τους είπες και τι σου είπαν...;

• Like
Reactions: Scorpio15
Καλημέρα. Έχω σταθερό Wind στο όνομά μου και με ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα αθλητικά του ΕΟΝ+, το οποίο η Wind μου το έχει προσφορά 17Ε/μήνα.
Το σταθερό Wind είναι στο πατρικό μου, στο δικό μου σπίτι έχω σταθερό Vodafone. Αν κάνω συνδρομή μέσω της Wind, θα μπορώ να βλέπω Novasports μέσω του app σε smartTV στο δίκτυο της Vodafone?
Φαντάζομαι ο αποκωδικοποιητής θα είναι κλειδωμένος για δίκτυο Wind.
Από ποιότητα εικόνας/κολλήματα τι λέει σε 50αρα VDSL? Θα φχαριστηθούμε Premier League ή θα βλαστημάμε???

Το γυρνάνε εύκολα σε δορυφορικό. Εγώ απλά τους είπα "έβαλα στο μποξάκι σας Cosmote και EON apps στο κανάλι Fox* και η εικόνα σας είναι άθλια - θέλω να μεταβώ στο δορυφορικό, η διαφορά στην εικόνα είναι χαώδης" και αμέσως συμφώνησαν.

*άρα ίδια συσκευή, ίδιο δίκτυο, ίδιο κανάλι, ίδιες συνθήκες συνολικά

Ακόμα και με το νέο δέκτη, η εικόνα είναι πολύ καλύτερη στο δορυφορικό. Όταν θέλω on demand (και μόνο τότε), EON app.

Το γυρνάνε εύκολα σε δορυφορικό. Εγώ απλά τους είπα "έβαλα στο μποξάκι σας Cosmote και EON apps στο κανάλι Fox* και η εικόνα σας είναι άθλια - θέλω να μεταβώ στο δορυφορικό, η διαφορά στην εικόνα είναι χαώδης" και αμέσως συμφώνησαν.

*άρα ίδια συσκευή, ίδιο δίκτυο, ίδιο κανάλι, ίδιες συνθήκες συνολικά

Ακόμα και με το νέο δέκτη, η εικόνα είναι πολύ καλύτερη στο δορυφορικό. Όταν θέλω on demand (και μόνο τότε), EON app.
Και η χρέωση έμεινε η ίδια;