Nova EON TV / EON+

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
371
Ειναι απιστευτο το ποσο ευκολο χανει τους πελατες αυτη η εταρεια. Πηγα σημερα σε καταστημα nova και εξηγουσα οτι εχω coamote και οτι θα με ενδιεφερε να μου ανοιξουν και το wifi στο eon box. Μου ελεγε το παιδι εκει πως δεν ειναι εφικτο αυτο και δεν γινεται. Βρε του λεω εχω φερει μεχρι και λογαριασμο δεη να κανω νεα συνδεση και δεν μπορειτε να μου διασφαλιστε οτι θα μου ανοιξτε το wifi. Λεει οχι δεν μπορω. Λεω παιδια χωρις wifi δεν θα κανω συνδεση. Οχι το box δουλευει μονο με καλωδιο. Λεω ειμαι σε ενα φορουμ που πηραν καποιοι την τεχνικη υπηρεσια και τους το ανοιξαν. Αχ αυτα τα φορουμ μου λεει. Ολο παραπληροφορουν....χαχα. Δεν ξερω κατι μου λεει. Λεω καλα...επειδη για μενα το wifi ειναι σημαντικο δυστυχως δεν θα κανω την αιτηση. Και απλα με αφησε να φυγω.... Απορω με μερικες εταιρειες πωλητες κτλ...

• Like
Reactions: GIORGOS L

Etherovamon

Established Member
13 December 2021
296
Ειναι απιστευτο το ποσο ευκολο χανει τους πελατες αυτη η εταρεια. Πηγα σημερα σε καταστημα nova και εξηγουσα οτι εχω coamote και οτι θα με ενδιεφερε να μου ανοιξουν και το wifi στο eon box. Μου ελεγε το παιδι εκει πως δεν ειναι εφικτο αυτο και δεν γινεται. Βρε του λεω εχω φερει μεχρι και λογαριασμο δεη να κανω νεα συνδεση και δεν μπορειτε να μου διασφαλιστε οτι θα μου ανοιξτε το wifi. Λεει οχι δεν μπορω. Λεω παιδια χωρις wifi δεν θα κανω συνδεση. Οχι το box δουλευει μονο με καλωδιο. Λεω ειμαι σε ενα φορουμ που πηραν καποιοι την τεχνικη υπηρεσια και τους το ανοιξαν. Αχ αυτα τα φορουμ μου λεει. Ολο παραπληροφορουν....χαχα. Δεν ξερω κατι μου λεει. Λεω καλα...επειδη για μενα το wifi ειναι σημαντικο δυστυχως δεν θα κανω την αιτηση. Και απλα με αφησε να φυγω.... Απορω με μερικες εταιρειες πωλητες κτλ...
Του χρόνου που θα λήγουν οι διετίες θα τους έρθουν τα χαιρέτισματα

• Like
Reactions: valkal19

xristos1925

New member
7 November 2021
69
Βλακιες σου ειπε. Το οτι δεν μπορει αυτος απλα να διασφαλισει τo wifi δεν σημαινει οτι δεν μπορουν απο την εξυπηρετηση να στο ανοιξουν αν τους το ζητησεις.. Απλα ο υπαλληλος για να μην πει κατι που δεν ισχυει και δεν ηξερε τι παιζει προφανως(και κοροϊδεψε και τα φορουμς οτι παραπληροφορουν) και για αυτο σου ειπε οτι δεν διασφαλιζει εκεινος οτι θα παιζει το wifi

jima

Established Member
20 May 2016
177
Πλέον είναι ανοιχτό το wifi στις καινούργιες συνδέσεις. Όπως στο box της cosmote tv

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
371
Πλέον είναι ανοιχτό το wifi στις καινούργιες συνδέσεις. Όπως στο box της cosmote tv
Πλακα μου κανεις τωρα.....υπαρχει πιθανοτητα να μην το ηξερε ο υπαλληλος; το αποκλειω...γιατι δεν μου το ειπε λοιπον;;

pirovola

AVClub Enthusiast
Αν ήταν εύκολο να διορθώσουν την εικόνα θα το είχαν ήδη κάνει, ομοίως στους δορυφορικούς να ανοίξουν το μεγάλη οθόνη αν τον ήθελαν θα το είχα ήδη κάνει. Το συμπέρασμα που βγαίνει στο 8μήνο τις υπηρεσίας από αυτά που γράφουμε όλοι μας είναι ότι για κάποιο λόγο ενώ πήγαμε ένα βήμα μπροστά έμειναν μόνο σε αυτό το βήμα. Κάποτε στο εδώ φόρουμ η εταιρεία επικοινωνούσε μαζί μας, άκουγε τις απόψεις μας και έδινε λύσεις για το συμφέρων και των δύο πλευρών. Ελπίζω κάποια στιγμή να διαβάζουν τις τάσεις τις εποχής , τα προβλήματα που υπάρχουν και αντί για απέναντι να είναι δίπλα στον πελάτη.

• Like
Reactions: geokap951

chrsxen

Established Member
12 December 2021
100
Αν ήταν εύκολο να διορθώσουν την εικόνα θα το είχαν ήδη κάνει, ομοίως στους δορυφορικούς να ανοίξουν το μεγάλη οθόνη αν τον ήθελαν θα το είχα ήδη κάνει. Το συμπέρασμα που βγαίνει στο 8μήνο τις υπηρεσίας από αυτά που γράφουμε όλοι μας είναι ότι για κάποιο λόγο ενώ πήγαμε ένα βήμα μπροστά έμειναν μόνο σε αυτό το βήμα. Κάποτε στο εδώ φόρουμ η εταιρεία επικοινωνούσε μαζί μας, άκουγε τις απόψεις μας και έδινε λύσεις για το συμφέρων και των δύο πλευρών. Ελπίζω κάποια στιγμή να διαβάζουν τις τάσεις τις εποχής , τα προβλήματα που υπάρχουν και αντί για απέναντι να είναι δίπλα στον πελάτη.
ποια εταιρεία; δεν υπάρχει NOVA πλέον. για την τηλεόραση. όλα είναι κάτω απο την UNITED GROUP (και σέρβερ και όλα).

• Like
Reactions: panbet and valkal19

pirovola

AVClub Enthusiast
Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος τρόπο να παίξει το eon σε άλλη smart tv μέσω browser?
xiaomi box s λέγεται η λύση.
Είναι φοβερό ενώ έχεις την εφαρμογή στην τηλεόραση αναγκάζεσαι να πάρεις άλλη συσκευή για το ίδιο σκοπό δηλαδή για να δεις με άλλο τρόπο το ίδιο αποτέλεσμα. Μάλλον αυτός που το σκέφτηκε το μεγάλη οθόνη σε μία τηλεόραση είχε μείνει σε μια άλλη εποχή που απλά οι τηλεοράσεις υπήρχαν μόνο για να βλέπει κάποιος.

pirovola

AVClub Enthusiast
ποια εταιρεία; δεν υπάρχει NOVA πλέον. για την τηλεόραση. όλα είναι κάτω απο την UNITED GROUP (και σέρβερ και όλα).
Οπότε τι σκοτωνόμαστε ότι και να λέμε απλά τα λέμε και τίποτα άλλο., πάνε οι καλές εποχές που μας διαβάζανε και μας ακούγανε.

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,872
Αθήνα
xiaomi box s λέγεται η λύση.
Είναι φοβερό ενώ έχεις την εφαρμογή στην τηλεόραση αναγκάζεσαι να πάρεις άλλη συσκευή για το ίδιο σκοπό δηλαδή για να δεις με άλλο τρόπο το ίδιο αποτέλεσμα. Μάλλον αυτός που το σκέφτηκε το μεγάλη οθόνη σε μία τηλεόραση είχε μείνει σε μια άλλη εποχή που απλά οι τηλεοράσεις υπήρχαν μόνο για να βλέπει κάποιος.
Έχω ήδη πολλα boxes και το shield κλπ απλά ψάχνω τρόπο να το βάλω σε 3ο box το ένα είναι το eon smart box το 2ο το shield και ψάχνω να το βάλω στο Chromecast

GIANNHSitia

Established Member
4 August 2013
142
Καλησπέρα και απ' εμένα.. πριν από μερικές ημέρες απέκτησα και εγώ το streaming eon.. στην αρχή δεν μου πήγαινε καλά στο ματι.. σήμερα που ασχολήθηκα έβαλα το CBR στα 7mbs, άλλαξα το video output σε 1080/24hz, και άλλαξα την χρωματική επιλογή από rgb στο 444. Ενεργοποίησα το dolby,και dts για το ενισχυτη μου και πήραξα κ από την τηλεόραση το gama του hmdi και η εικόνα είναι υπέροχη.. επίσεις όταν η έξοδος της εικόνας βγαίνει στα 24hz τηλεόραση ενεργοποιεί το 24p και οι ταινίες παίζουν με τρομερή ομαλή κίνηση.. ούτε σπασίματα ούτε τιποτα

Angelos1984

New member
5 April 2021
55
Ξεκίνησε η Budesliga 2 και ήδη πριν την έναρξη των αγώνων ως δια μαγείας το nova sports 3, έπαιζε απροβληματιστα και με εξαιρετική ομαλή εικόνα σε samsung tv μέσω του app της. Βάζω να το δω σε επανάληψη από το novasports 2 και ως δια μαγείας η εικόνα όπως την έχουμε αφήσει τους τελευταίους μήνες...αθλιότατη !!! Το ίδιο φυσικά και τα λοιπά αθλητικά κανάλια. Το ίδιο και το novasports 3, στο πρόγραμμα των προηγούμενων μερών πλην της σημερινής. Λες και γύρισαν τον διακόπτη και έφτιαξαν το κανάλι από τις 15.7 και μετά. Συμπέρασμα όταν θέλουν μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εικόνα. Μακάρι με την έναρξη και της premier League να δούμε επιτέλους να εξαλείφεται το θέμα της ποιότητας της εικόνας σε όλα τα κανάλια

Last edited:

Scorpio15

Established Member
9 December 2021
277
Γενικά στο novasports 3 η εικόνα είναι πάντα καλύτερη σε σύγκριση με τα άλλα κανάλια. Το θέμα είναι που οφείλεται αυτό ; Έχει να κάνει με την United ή με το σήμα από Γερμανία ; Ξέρει κανείς ;

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
Καλησπέρα και απ' εμένα.. πριν από μερικές ημέρες απέκτησα και εγώ το streaming eon.. στην αρχή δεν μου πήγαινε καλά στο ματι.. σήμερα που ασχολήθηκα έβαλα το CBR στα 7mbs, άλλαξα το video output σε 1080/24hz, και άλλαξα την χρωματική επιλογή από rgb στο 444. Ενεργοποίησα το dolby,και dts για το ενισχυτη μου και πήραξα κ από την τηλεόραση το gama του hmdi και η εικόνα είναι υπέροχη.. επίσεις όταν η έξοδος της εικόνας βγαίνει στα 24hz τηλεόραση ενεργοποιεί το 24p και οι ταινίες παίζουν με τρομερή ομαλή κίνηση.. ούτε σπασίματα ούτε τιποτα
μεπιασε μελαγχολια γιαυτα πουγραψες
μεγαλωσα χωρις να το καταλαβω
γιαυτο ανοιξα τον 865 και ειδα την καταπληκτικη για τα δεδομενα δορυφορικη εικονα
χωρις να ασχοληθω με τα πολλα που περιεγραψες
Υ.Γ για τον pirovola
αντε ρε νοβα,ικανοποιησε το δικαιο αιτημα του
να σταματησει η γκρινια να δουμε φως και οι υπολοιποι δορυφορικοι
μεχρι να διακοψουμε την συνδεση μας για τους γνωστους λογους που εχω αναφερει
σε παλαιοτερα ποστ και που μας οδηγησαν οι ακατανοητες αποφασεις της νεας διοικησης

• Like
Reactions: pirovola

mavrokoraki

Established Member
3 September 2014
157
Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε εον+ δορυφορικό και σαν δέκτη μου έδωσαν ενα GSH-2970 παρατήρησα ότι κατά την αλλαγή καναλιού τραβάει κόλλημα για κάποια δέκατα με την εικόνα πρέπει να τούς παίρνουν τούς δέκτες με το τσουβαλι

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
371
Εμπειρια απο την σημερινη αγορα eon+. Εχω Cosmote ott πηρα και εον σημερα και τα εβαλα και τα 2 και στις 2 συσκευες. Με το που ανοιγω (με powerline) το eon παιρνω τηλ την εξυπηρετηση νοβα και σε ουτε ενα λεπτο μου ανοιγουν το wifi. Αριστα. Αναβω λοιπον να δω τα νοβασπορτς παθαινω σοκ με το 1 και το 2. Ωχ παναγια μου λεω τι ειναι αυτο, Να μην βλεπεται.Αλλαζω την ρυθμιση σε αυτοματη αναλυση στο μεγιστο και ξαφνικα ως δια μαγειας ολα καλα!!! Δεν μπορω να πω οτι ειναι κακη η εικονα. Αριστη οχι αλλα κακη επισης οχι. Ελαφρως μα πολυ ελαφρως υποδυεστερη απο cosmote ott. Το ενα μποξακι στο ενα δωματιο το αλλο στο αλλο και τις 2 πλατφορμες στις 2 τηλεορασεις μου. Κρατησα το μποξ της cosmote στην καλη τηλεοραση και εχω μια εντυπωση οτι το εον δειχνει ακομη καλυτερα στο μποξ της cosmote. Πρωιμη εμπειρια...θα δειξει με τον καιρο! Ολα καλα παντως

TheoV

New member
8 October 2011
14
παιδια κυριολεκτικα δεν βλεπετε τ eon σε app , στο δικο της Boxaki ειναι απλα ανεκτο , γνωριζουμε εαν υπαρχει καποιο δικαωμα υπαναχωρησης η κατι τετοιο εαν δεν θελουμε την υπηρεσια σκεφτομαι σοβαρα ν τ εγκαταλειψω

• Like
Reactions: kardasios

mavrokoraki

Established Member
3 September 2014
157
παιδια κυριολεκτικα δεν βλεπετε τ eon σε app , στο δικο της Boxaki ειναι απλα ανεκτο , γνωριζουμε εαν υπαρχει καποιο δικαωμα υπαναχωρησης η κατι τετοιο εαν δεν θελουμε την υπηρεσια σκεφτομαι σοβαρα ν τ εγκαταλειψω
Στο συμβόλαιο υπαναχώρηση μπορείς να κάνεις μόνο πριν την ενεργοποίηση αν έχεις κάνει αγορά εκτός καταστήματος εντός 14 ημερών, τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω θα σου πουν ,πάντως έχεις δίκιο το app σε τηλεόραση είναι χάλια σε σχέση με το app του ΟΤΕ ενώ σε on-demand ταινίες είναι οκ σε live χάνει κατά πολύ και δεν είναι θέμα internet έχω οπτική στο σπίτι