Nova EON TV / EON+

Καλησπερα
Σε ΕΟΝ μπορω να εχω θεαση ταυτοχρονη και σε δευτερη μεγαλη οθονη;;;Δηλαδη στο δορυφορικο,και 2 ακομη εφαρμογες σε σμαρτ τβ;Εστω και με εξτρα χρεωση;

Καλησπερα
Σε ΕΟΝ μπορω να εχω θεαση ταυτοχρονη και σε δευτερη μεγαλη οθονη;;;Δηλαδη στο δορυφορικο,και 2 ακομη εφαρμογες σε σμαρτ τβ;Εστω και με εξτρα χρεωση;
Όχι..... Δορυφορικό, μία Smart Tv και φορητή συσκευή........

• Like
Reactions: Totti10
Δηλαδή οι δορυφορικοι έχουν πρόσβαση στο πακέτο τους μέσω Ίντερνετ
- χωρις έξτρα συσκευή, σε μια smart tv ή σε μια φορητή συσκευή
- με αγορά έξτρα συσκευής, σε μια smart tv ή σε 2 φορητές συσκευές. Σωστά;
Από ταυτόχρονες θεάσεις, έχοντας τις έξτρα συσκευές τα αθλητικά παίζουν σε 2 συσκευές ή (όπως στην cosmote) τα αθλητικά προβάλλονται μόνο σε μια συσκευή μέσω Ίντερνετ ;

Δηλαδή οι δορυφορικοι έχουν πρόσβαση στο πακέτο τους μέσω Ίντερνετ
- χωρις έξτρα συσκευή, σε μια smart tv ή σε μια φορητή συσκευή
- με αγορά έξτρα συσκευής, σε μια smart tv ή σε 2 φορητές συσκευές. Σωστά;
Από ταυτόχρονες θεάσεις, έχοντας τις έξτρα συσκευές τα αθλητικά παίζουν σε 2 συσκευές ή (όπως στην cosmote) τα αθλητικά προβάλλονται μόνο σε μια συσκευή μέσω Ίντερνετ ;
Ταυτόχρονα σε Α)δορυφορικό ή το box τους μέσω ίντερνετ Β)Smart Tv ή Tv box (Mi box S, Google Tv κ.α. Γ) Φορητή συσκευή (κινητό ή τάμπλετ). Δηλαδή μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα ακόμα και αθλητικά στον βασικό δέκτη, σε Smart Tv και στο κινητό.

• Like
Reactions: chrispe and panbet
Ταυτόχρονα σε Α)δορυφορικό ή το box τους μέσω ίντερνετ Β)Smart Tv ή Tv box (Mi box S, Google Tv κ.α. Γ) Φορητή συσκευή (κινητό ή τάμπλετ). Δηλαδή μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα ακόμα και αθλητικά στον βασικό δέκτη, σε Smart Tv και στο κινητό.
Στο κινητό η τάμπλετ νομίζω είναι και το pc, laptop.εχω ιντερνετικό και βλέπω.

• Like
Reactions: Joker19
Εγώ που έχω δορυφορικό γιατί δεν με αφήνει να δω στη smart και συνέχεια πετάει για όριο συσκευών? Άσε που έχω το πακέτο με έξτρα συσκευές...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: g7maks
Εγώ που έχω δορυφορικό γιατί δεν με αφήνει να δω στη smart και συνέχεια πετάει για όριο συσκευών? Άσε που έχω το πακέτο με έξτρα συσκευές...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί δεν έχεις γίνει ΕΟΝ.... Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και να ανανεώσεις.....

Μόνο στο ματς του Άρη. Για 1" δείχνει και μετά μαύρο.

Lgtv app

Δορυφορικό παίζει κανονικά.

Edit 21:30 - μόλις έφτιαξε

Σε μενα παλι το κανει ΜΟΝΟ στο box, οπως τη προηγουμενη φορα. Στο tv app, ολα κομπλε..

Καλημέρα παίδες!

Ειμαι κάτοχος δορυφορικής NOVA (όχι κάτοχος των "νέων" προγραμμάτων EON / EON + κλπ). Μιας και η εταιρεία δίνει την δυνατότητα για μια εξτρα συσκευή (απο την εποχή του novago) - χθες (σσ 27/7) - έβαλα το eon tv app στην ταμπλέτα μου (ipad air2). Σκέφτομαι να πάρω όμως ενα boxάκι (mi box) για να βλέπω εκει τα καναλια που μ ενδιαφερουν.

Θα μπορώ (μετά από 1 μήνα) να "αντικαταστησω" το app του ipad με αυτο στο mi box? Και αν ναι, θα δουλεύει κανονικά το app στο mi box?

Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μπω στην Eon tv από το κινητό μου. Μπαίνω στο my account και βγάζει ότι το κινητό συνδέθηκε αλλά στην εφαρμογή μου βγάζει λάθος κωδικό. Τι να κάνω;

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Να μπεις στο my account και να αλλάξεις τον κωδικό της eon από το μενού αριστερά. Δεν είναι οι ίδιοι κωδικοί.

Ρε παιδια τι γινεται; Μαυριζει η εικονα και ξαναρχιζει. Τι χάλι ειναι αυτο; Μου το κανει σε εφαρμογη με nvidia shield.

Ρε παιδια τι γινεται; Μαυριζει η εικονα και ξαναρχιζει. Τι χάλι ειναι αυτο; Μου το κανει σε εφαρμογη με nvidia shield.
Mεσω του box η εικόνα είναι πολύ καλή στην Τούμπα