Όχι..... Δορυφορικό, μία Smart Tv και φορητή συσκευή........Καλησπερα
Σε ΕΟΝ μπορω να εχω θεαση ταυτοχρονη και σε δευτερη μεγαλη οθονη;;;Δηλαδη στο δορυφορικο,και 2 ακομη εφαρμογες σε σμαρτ τβ;Εστω και με εξτρα χρεωση;
Ναι, έχω εγώ το δικό τους box, o αδερφός μου το xiaomi box, και το έχω σε κινητό μου.Στο ιντερνετικό μπορείς να έχεις 2 box κι μία φορητή;
Ταυτόχρονα σε Α)δορυφορικό ή το box τους μέσω ίντερνετ Β)Smart Tv ή Tv box (Mi box S, Google Tv κ.α. Γ) Φορητή συσκευή (κινητό ή τάμπλετ). Δηλαδή μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα ακόμα και αθλητικά στον βασικό δέκτη, σε Smart Tv και στο κινητό.Δηλαδή οι δορυφορικοι έχουν πρόσβαση στο πακέτο τους μέσω Ίντερνετ
- χωρις έξτρα συσκευή, σε μια smart tv ή σε μια φορητή συσκευή
- με αγορά έξτρα συσκευής, σε μια smart tv ή σε 2 φορητές συσκευές. Σωστά;
Από ταυτόχρονες θεάσεις, έχοντας τις έξτρα συσκευές τα αθλητικά παίζουν σε 2 συσκευές ή (όπως στην cosmote) τα αθλητικά προβάλλονται μόνο σε μια συσκευή μέσω Ίντερνετ ;
Στο κινητό η τάμπλετ νομίζω είναι και το pc, laptop.εχω ιντερνετικό και βλέπω.Ταυτόχρονα σε Α)δορυφορικό ή το box τους μέσω ίντερνετ Β)Smart Tv ή Tv box (Mi box S, Google Tv κ.α. Γ) Φορητή συσκευή (κινητό ή τάμπλετ). Δηλαδή μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα ακόμα και αθλητικά στον βασικό δέκτη, σε Smart Tv και στο κινητό.
Ναι απλά δεν τα έγραψα όλα....Στο κινητό η τάμπλετ νομίζω είναι και το pc, laptop.εχω ιντερνετικό και βλέπω.
Γιατί δεν έχεις γίνει ΕΟΝ.... Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και να ανανεώσεις.....Εγώ που έχω δορυφορικό γιατί δεν με αφήνει να δω στη smart και συνέχεια πετάει για όριο συσκευών? Άσε που έχω το πακέτο με έξτρα συσκευές...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mεσω του box η εικόνα είναι πολύ καλή στην ΤούμπαΡε παιδια τι γινεται; Μαυριζει η εικονα και ξαναρχιζει. Τι χάλι ειναι αυτο; Μου το κανει σε εφαρμογη με nvidia shield.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.