Nova EON TV / EON+

Εγώ στο app της tv δεν έχω θέμα πάντως έπαιζε κανονικά η ροη
Μπορει να ειναι και ζητημα επειδη δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η εφαρμογη επισημα (τουλαχιστον απο οσο ειδα στο site της nova) δε ξερω. Ποιο μοντελο εχεις?

• Like
Reactions: Stratos19
Μπορει να ειναι και ζητημα επειδη δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η εφαρμογη επισημα (τουλαχιστον απο οσο ειδα στο site της nova) δε ξερω. Ποιο μοντελο εχεις?
Mi tv p1 32 και βλέπω κυρίως discovery animal planet nspl ns prime

• Like
Reactions: misfit269
Έχω μια απορία υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ήχου από ελληνικά στα αγγλικά από την mobile εφαρμογή και από το tv app?

Βάλτε αυτοί που έχουν δορυφορικό αγγλικά σαν γλώσσα να δείτε διάφορα στο γήπεδο αν και νομίζω ότι ο ήχος είναι ποιο χαμηλά στα αγγλικά παιχνίδια,Γαλλία και Ολλανδία νομίζω ακουγόταν καλύτερα ο ήχος του γηπέδου μπορεί να κάνω καί λάθος
Το ιδιο ειναι
Στην cosmote υπηρχε αυτο που παλαιοτερα υπηρχε οντως η περιγραφη του αγγλου μετα το κοψανε και ειχε φυσικο ηχο απο το γηπεδο

Η εικονα που βλεπω κ τωρα στο west ham-city στο δορυφορικο ειναι εμφανως χαμηλοτερης ποιοτητας που ειχε η nova μεχρι πριν λιγο καιρο

Μου λέει ότι δεν μπορω λόγο παροχου.. Κάτι τέτοιο.
Αυτό. Έχω φάει ποση ώρα μαζί τους στην εξυπηρέτηση γιατί μου το έβγαζε σε αρκετά κανάλια, τώρα έμεινε μόνο αυτό. Θα το ελέγξουν λένε.
Συνδεση Vodafone σταθερής και Cosmote κινητής. Αν μπορείτε αναφέρετε το και εσείς, να έχουν λίγο εικόνα του τι γίνεται

Ιωνικός - Ατρόμητος τώρα φιλικό στο Cosmote 2 σε δορυφόρο καλύτερη εικόνα από Novasports Premier League πάντα σε δορυφόρο.... Θα το έλεγα πριν λίγο καιρό και θα με κορόιδευε όλος ο ντουνιάς.....

• Haha
Reactions: kostthem
Αυτό. Έχω φάει ποση ώρα μαζί τους στην εξυπηρέτηση γιατί μου το έβγαζε σε αρκετά κανάλια, τώρα έμεινε μόνο αυτό. Θα το ελέγξουν λένε.
Συνδεση Vodafone σταθερής και Cosmote κινητής. Αν μπορείτε αναφέρετε το και εσείς, να έχουν λίγο εικόνα του τι γίνεται
Εμένα συνεχίζει να υπάρχει το θέμα.

Στο prime τώρα φωσφοριζουν οι γραμμές του γηπέδου. Μάλλον κάνουν downscale 4K stream. Ανεπίτρεπτα πράγματα εν ετει 2022. Λες και είναι βρώμικη η κάμερα στο γήπεδο.

Last edited:
  • Like
Reactions: Joker19
Στο prime τώρα φωσφοριζουν οι γραμμές του γηπέδου. Μάλλον κάνουν downscale 4K stream. Ανεπίτρεπτα πράγματα εν ετει 2022. Λες και είναι βρώμικη η κάμερα στο γήπεδο.
Σωστό...αλλά νομίζω τα βραδινά ματς βλέπονται καλύτερα.....με το φως του ήλιου φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες και είναι πιο ενοχλητικό...

Άσχετο αλλά ο καινούργιος δορυφορικός δέκτης επίσης δεν δείχνει τη διάρκεια της ταινίας όπως έκανε ο παλιός όπως γίνεται και στο εον ..Δηλαδή δεν έχει αυτό που δείχνουν αν τελειώνει η ταινία.Η πάλιοι το είχαν

Θα μας βοηθούσε πολύ παιδιά αν κι εσείς έχετε το ίδιο θέμα μήπως το στείλουμε κανένα report να το δούμε σοβαρά το θέμα το με την Εικόνα του δορυφόρου

Επιβεβαιωνω και εγω χαλια το δορυφορικο!Εχω τον 3001 αποκωδικοποιητη με 12 χρονια 3 play.Τετοια χαλια εικονα δεν εχω ξαναδει στην nova!

• Like
Reactions: kardasios
Επιβεβαιωνω και εγω χαλια το δορυφορικο!Εχω τον 3001 αποκωδικοποιητη με 12 χρονια 3 play.Τετοια χαλια εικονα δεν εχω ξαναδει στην nova!
Στείλτε όλοι στο support όπως γράφω κι εγώ....όχι εδώ.....

απο οτι ειχα διαβασει περιμενει να αδειασει μια συχνοτητα στο δορυφορο για να την παρει η νοβα και να βαλει εκει καποια καναλια και να ξεμπουκωσει τις αλλες.

• Like
Reactions: kostthem
απο οτι ειχα διαβασει περιμενει να αδειασει μια συχνοτητα στο δορυφορο για να την παρει η νοβα και να βαλει εκει καποια καναλια και να ξεμπουκωσει τις αλλες.
Μιλαω τωρα με τεχνικη υποστηριξη support μεσω my account μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που λες.εχει προβλημα η εγκατασταση μου λενε με βαση τις μετρησεις.και τους λεω πριν μπει το αγγλικο δεν ειχα θεμα με τα αθλητικα καναλια!και χαλασε τωρα?

Θα μας βοηθούσε πολύ παιδιά αν κι εσείς έχετε το ίδιο θέμα μήπως το στείλουμε κανένα report να το δούμε σοβαρά το θέμα το με την Εικόνα του δορυφόρου
φιλε εσυ μιλησες?τι σου ειπαν?