Μπορει να ειναι και ζητημα επειδη δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η εφαρμογη επισημα (τουλαχιστον απο οσο ειδα στο site της nova) δε ξερω. Ποιο μοντελο εχεις?Εγώ στο app της tv δεν έχω θέμα πάντως έπαιζε κανονικά η ροη
Μπορει να ειναι και ζητημα επειδη δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η εφαρμογη επισημα (τουλαχιστον απο οσο ειδα στο site της nova) δε ξερω. Ποιο μοντελο εχεις?Εγώ στο app της tv δεν έχω θέμα πάντως έπαιζε κανονικά η ροη
Mi tv p1 32 και βλέπω κυρίως discovery animal planet nspl ns primeΜπορει να ειναι και ζητημα επειδη δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η εφαρμογη επισημα (τουλαχιστον απο οσο ειδα στο site της nova) δε ξερω. Ποιο μοντελο εχεις?
Το ιδιο ειναιΒάλτε αυτοί που έχουν δορυφορικό αγγλικά σαν γλώσσα να δείτε διάφορα στο γήπεδο αν και νομίζω ότι ο ήχος είναι ποιο χαμηλά στα αγγλικά παιχνίδια,Γαλλία και Ολλανδία νομίζω ακουγόταν καλύτερα ο ήχος του γηπέδου μπορεί να κάνω καί λάθος
Μου λέει ότι δεν μπορω λόγο παροχου.. Κάτι τέτοιο.Μπορείτε να κάνετε catch up στο Open Beyond;
Αυτό. Έχω φάει ποση ώρα μαζί τους στην εξυπηρέτηση γιατί μου το έβγαζε σε αρκετά κανάλια, τώρα έμεινε μόνο αυτό. Θα το ελέγξουν λένε.Μου λέει ότι δεν μπορω λόγο παροχου.. Κάτι τέτοιο.
Εμένα συνεχίζει να υπάρχει το θέμα.Αυτό. Έχω φάει ποση ώρα μαζί τους στην εξυπηρέτηση γιατί μου το έβγαζε σε αρκετά κανάλια, τώρα έμεινε μόνο αυτό. Θα το ελέγξουν λένε.
Συνδεση Vodafone σταθερής και Cosmote κινητής. Αν μπορείτε αναφέρετε το και εσείς, να έχουν λίγο εικόνα του τι γίνεται
Σωστό...αλλά νομίζω τα βραδινά ματς βλέπονται καλύτερα.....με το φως του ήλιου φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες και είναι πιο ενοχλητικό...Στο prime τώρα φωσφοριζουν οι γραμμές του γηπέδου. Μάλλον κάνουν downscale 4K stream. Ανεπίτρεπτα πράγματα εν ετει 2022. Λες και είναι βρώμικη η κάμερα στο γήπεδο.
Στείλτε όλοι στο support όπως γράφω κι εγώ....όχι εδώ.....Επιβεβαιωνω και εγω χαλια το δορυφορικο!Εχω τον 3001 αποκωδικοποιητη με 12 χρονια 3 play.Τετοια χαλια εικονα δεν εχω ξαναδει στην nova!
Μιλαω τωρα με τεχνικη υποστηριξη support μεσω my account μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που λες.εχει προβλημα η εγκατασταση μου λενε με βαση τις μετρησεις.και τους λεω πριν μπει το αγγλικο δεν ειχα θεμα με τα αθλητικα καναλια!και χαλασε τωρα?απο οτι ειχα διαβασει περιμενει να αδειασει μια συχνοτητα στο δορυφορο για να την παρει η νοβα και να βαλει εκει καποια καναλια και να ξεμπουκωσει τις αλλες.
φιλε εσυ μιλησες?τι σου ειπαν?Θα μας βοηθούσε πολύ παιδιά αν κι εσείς έχετε το ίδιο θέμα μήπως το στείλουμε κανένα report να το δούμε σοβαρά το θέμα το με την Εικόνα του δορυφόρου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.