Nova EON TV / EON+

Δοκίμασε με επανεγκατάσταση της εφαρμογής η clear cache κάνε άμα θες και ένα restart το router σου και θα επανέλθει η εφαρμογή
Βασικα το μονο που βρηκα να δουλευει στα σιγουρα, ειναι να πας στις εφαρμογες και να τη κανεις αναγκαστικη διακοπη/force stop. Μετα ανοιγει.
Γενικα συμβαινει οποτε την εχεις ανοιχτη,βγεις απο αυτη χωρις να κλεισεις τη τιβι. Ειτε αυτο μπορεις να κανεις, ειτε απλα να κλεισεις και να ξανανοιξεις τη τιβι/συσκευη σου, οτι εχεις.

Στα καλα του update παντως, η εφαρμογη πηγαινει σφαιρα σχετικα, η εικονα ειναι σταθερη και αξιοπρεπης απο οσο βλεπω.

σιγουρα θα εχει ειπωθει αλλα δεν γνωριζω. σε καποιες μεταδοσεις εχει στην περιληψη ενα κοκκινο σηματακι ηχου. τι σημαινει αυτο? επισης τα novasports και nova cinema ειναι ολα ΗD? διοτι δεν αναφερεται στην ονομασια τους. Μιλαω για EON boxaki και οχι nova

Βασικά εγώ δεν έχω σήμα σε κανένα κανάλι του πακέτου ενώ σε κάποια ξένα ειδησεογραφικά κλπ έχω κανονικά.. Τι γίνεται ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επανήλθε , έκανα βέβαια νέα σάρωση ..

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε μένα επανήλθε, από μόνο του, χωρίς σαρωση
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε πάλι θεματα

Σε εμένα δείχνουν όλα κανονικά δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα

Attachments

• 7F0253A7-0236-46A8-9BEF-A97EE83C104C.png
    7F0253A7-0236-46A8-9BEF-A97EE83C104C.png
    4 MB · Views: 61
Χασανε το δορυφορο που παιρνουν εικονα απευθειας απο το γερμανικο ειπε στο matchday live πριν, λογω κακοκαιριας

Σημερα τα καναλια novasports4 novasports3 novasports1 kai novasportsprime μου βγαζουν σφαλμα 3200.
Ξερει κανεις τι παιζει?
Μονο το novasports2 παιζει

Κανανε και τον ηχο
Να μπορεις να το βλεπεις με φυσικο ηχο χωρις τον εκνευριστικο παρουσιαστη

• Like
Reactions: seaman13
Κανανε και τον ηχο
Να μπορεις να το βλεπεις με φυσικο ηχο χωρις τον εκνευριστικο παρουσιαστη
Εννοείς οτι το βρήκες και το έκανες, και πως? ή λες να το κάνανε και αυτό καλά θα ήταν.

Απο το τηλεκοντρολ επιλογη Language (για δορυφορικο) και επιλεγεις Αγγλικα
Στην premier εχει φυσικο ηχο χωρις καστερ
Γερμανια-ολλανδια την περιγραφη στα αγγλικα

Τρόπος να βγαίνουν οι υπότιτλοι στα Ελληνικά κανάλια σε ελληνικά προγράμματα όταν το υποστηρίζουν, έχουμε βρει; Για το boxακι μιλαω

Sent from my iPhone using Tapatalk