Nova EON TV / EON+

Καλά σοβαρά ζηλεύετε το κανάλι 4Κ της Cosmote;

Ένα ματς δείχνει σήμερα και η επόμενη μετάδοση του καναλιού είναι το επόμενο Σάββατο. Να χαλαρώσουμε λίγο…

Αν είναι να βάλουν 4Κ κανάλι ας έχει τουλάχιστον καθημερινό περιεχόμενο…

Επειδή έχω και Cosmote TV , θεωρώ απαράδεκτο ότι παρότι έχουν την τεχνογνωσία δεν έχουν βάλει ένα κανάλι 4Κ ταινιών.
Εεε και η nova θα μπορούσε όλα τα πρωταθλήματα που έχει έχουν 4K

Τουλάχιστον έφτιαξαν την εικόνα. Όσοι είχαν προλάβει το χάλι απ την αρχη, τον περασμένο Οκτώβριο, σίγουρα θα νιώθουν μεγάλη ανακούφιση. Αφού έφτιαξε αυτό το έκτρωμα, δεν μπορεί, θα έρθει και το 4Κ

Εεε και η nova θα μπορούσε όλα τα πρωταθλήματα που έχει έχουν 4K
Φίλε είμαι ο πρώτος αν δεις τα ποστ μου που έχω γράψει ΠΟΛΛΕΣ φορές ότι λείπει κανάλι 4Κ στη Νόβα. Απλά επειδή έχω και Cosmote γράφω την ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλό το 4Κ κανάλι και ΤΕΛΕΙΑ και η ποιότητα εικόνας αλλά από περιεχόμενο δε δείχνει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ. Σήμερα έναν αγώνα Ιταλία και επόμενη μετάδοση το επόμενο Σάββατο. Αν αυτό ζηλεύουμε και θελουμε να αντιγράψει η Νόβα πάω πάσο.

Στο εον μποξ ολα μια χαρα σημερα εικονα κλπ. Στην εφαρμογη σε mi box τραγωδια ολο μαυρη εικονα και κολληματα. Αντε να δουμε ποτε θα δεησουν να βγει update.

Αυτο ειναι γενικο θεμα στην εφαρμογη απο το τελευταιο update της και μετα.
Δεν εχει να κανει με τη συσκευη που το παιζεις ουτε τιποτα. Ουτε υπηρξε λυση. Απλα κανεις restart τη χ συσκευη σου και παιζει.

ή κάνεις αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής από το μενού εφαρμογές, και την ανοίγεις
Γιατί το restart αργεί παραπάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk

ή κάνεις αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής από το μενού εφαρμογές, και την ανοίγεις
Γιατί το restart αργεί παραπάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, εννοειται και αυτο.
Λογικα για fix θα περιμενουμε στο επομενο update

Καλά για 4K κανάλι αργεί ακόμα. Εδώ δεν έχουν καθολική διάθεση των υπηρεσιών της eon σε όλη τη χώρα. Θα ήταν απαράδεκτο και τεχνικά αδύνατο σε αυτή τη φάση.

Μερικες φορες οταν βλεπω eon απο το boxaki της cosmote, κολλαει το εον και δειχνει απλα μαυρη εικονα χωρις ηχο χωρις τιποτα ενω η εφαρμογη δειχνει να τρεχει κανονικα. Ακομη κι αν βγω παω σε αλλη εφαρμογη παραμενει το προβλημα. Το λυνω μονο με επανεκκινηση του box. Σε τι μπορει να οφειλεται;
Το κάνει σε όλους....και κάνουμε κάθε λίγο και λιγάκι επανεκκίνηση... Ελπίζουμε να φτιαχτεί......

μήπως υπάρχει πουθενά το apk της προηγουμενης εκδοσης γιατι δεν παλευεται αυτη η κατάσταση;

Καλημέρα,
υπαρχει καποιος που ειναι αοριστου χωρις δεσμευση στο δορυφορικο και να εχει παει σε EON OTT με 3 μηνες δωρο?
η θελει διακοπη και νεα συνδρομη?

Καλά για 4K κανάλι αργεί ακόμα. Εδώ δεν έχουν καθολική διάθεση των υπηρεσιών της eon σε όλη τη χώρα. Θα ήταν απαράδεκτο και τεχνικά αδύνατο σε αυτή τη φάση.
Γιατί να αργεί;
Όσοι έχουν μέσω internet θα μπορούσαν να έχουν .
Και δεν νομίζω να θέλει ξεχωριστό κανάλι. Το nerflix πως το κάνει δηλαδή;
Αν εμείς ταχύτητα πάνω από 30πχ πάρε 4Κ.
Λέω εγώ τώρα χωρίς να είναι και ο πιο σχετικός

Λογικά αυτο συμβαίνει λόγω αδύναμου σήματος Wi-Fi δοκίμασε να συνδέσεις την tv με καλωδιο Ethernet ενσύρματα.
Γεια σου.. κοίτα δεν έχει να κάνει γιατί το δοκίμασα και στην τηλεόραση που έχω το box της EON με καλώδιο.. δλδ έβγαλα το eon και έβαλα το android box με την εφαρμογή.. η ποιότητα είναι χάλια.. γι'αυτό ρωτάω

Ίσως λογο αδύναμου επεξεργαστή της τηλεόρασης δεν γίνεται σωστή αποκωδικοποίηση του σήματος

Ίσως λογο αδύναμου επεξεργαστή της τηλεόρασης δεν γίνεται σωστή αποκωδικοποίηση του σήματος
Δλδ εσείς με την εφαρμογή σε κάποιο android box βλέπετε καλά;;; Δεν το λες κ αδυναμία επεξεργαστή αφού το συγκεκριμένο android box είναι κατά πολύ ανώτερο από τα χαρακτηριστικά του eon box...

Εγώ σε nvidia shield δεν έχω θέματα με την ταχύτητα κλπ αλλά η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα της εικόνας παίρνει πολύ βελτίωση αλλά τουλάχιστον είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πριν 1-2 μήνες.

Το ότι ο Σωτηρακόπουλος ακουγεται λες και κάνει μετάδοση τέλη δεκαετίας 80 δεν το σχολιάζω καν.