Nova EON TV / EON+

Συγγνώμη αλλά τι γελοιότητα είναι αυτό με τα ματς του eurobasket που δεν προβάλλονται λέει λόγω δικαιωμάτων. Εντωμεταξύ στην cosmote προβάλλονται κανονικά. Είναι δυνατόν;

Συγγνώμη αλλά τι γελοιότητα είναι αυτό με τα ματς του eurobasket που δεν προβάλλονται λέει λόγω δικαιωμάτων. Εντωμεταξύ στην cosmote προβάλλονται κανονικά. Είναι δυνατόν;

Τι εννοείς;
Από EON τα βλέπω live
Edit: Κατάλαβα,σε catch up
Το Ertflix τα έχει όλα,και τις εκπομπές μέχρι τέλος Οκτωβρίου,ακόμα πιο καλά
Δες από εκεί αν θες
Τώρα αυτό με τα δικαιώματα,μπορεί η eon να μην έχει κάνει συμφωνια

Sent from my iPad using Tapatalk

Παραλογο το βλεπω αυτό. Το αν συμβαινει σε ένα από τα ιδιωτικά κανάλια το καταλαβαίνω, το να μην προβάλλεται περιεχόμενο δημόσιας τηλεόρασης, ενώ την πληρώνουμε όλοι είναι απαράδεκτο.

• Haha
Reactions: sdragon28
όχι ρε παιδιά, δεν ήταν replay (τουλαχιστον οχι ολες). Πηγα το μεσημερι να δω το ματς σε Xiaomi , βαζω την ετ3 και μου βγαζει μήνυμα για δικαιωματα. Λέω ας το προσπερασω, κανα προσωρινό σφάλμα θα ειναι. Παω το βραδυ να βαλω την εθνική, ξεκιναω να δω πάλι απο το Xiaomi αλλα με διαφορα κανα 20 λεπτο απο το ζωντανο προγραμμα, παλι σφαλμα. Δοκιμασα και απο το iPad στο καπακι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν σε ζωντανη ροη ή με καθυστερηση κι εκει σφαλμα. Το ματς της παρασκευής το ειδα κανονικά με χρονοκαθυστέρηση χωρίς κανένα θέμα

όχι ρε παιδιά, δεν ήταν replay (τουλαχιστον οχι ολες). Πηγα το μεσημερι να δω το ματς σε Xiaomi , βαζω την ετ3 και μου βγαζει μήνυμα για δικαιωματα. Λέω ας το προσπερασω, κανα προσωρινό σφάλμα θα ειναι. Παω το βραδυ να βαλω την εθνική, ξεκιναω να δω πάλι απο το Xiaomi αλλα με διαφορα κανα 20 λεπτο απο το ζωντανο προγραμμα, παλι σφαλμα. Δοκιμασα και απο το iPad στο καπακι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν σε ζωντανη ροη ή με καθυστερηση κι εκει σφαλμα. Το ματς της παρασκευής το ειδα κανονικά με χρονοκαθυστέρηση χωρίς κανένα θέμα

Για ξανά τσέκαρε το, γιατι το live δεν έχει λογική, διότι είναι στις συσκευές θέασης
Δες μήπως κατά λάθος έβαλες replay όπου εκεί όντως ισχύει
Ίσως δεν μπορείς ούτε με διαφορά θέασης λόγω δικαιωμάτων

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν κάποιος ξέρει: χθες ενεργοποίησα το eon+ πρόγραμμα (παραμένοντας σε δορυφόρο) για να χω και θέαση σε 2η μεγάλη οθόνη.

Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να αντικαταστήσω τον δορυφόρο με το box-ακι της NOVA (eon smart box), αυτό μου το χρεώνουν (με μια τιμή εφάπαξ) και αν ναι πόσο? Επίσης η τιμή του πακέτου εον+ παραμένει η ίδια με το box-άκι? (25,30/μήνα)?

Last edited:
Αν κάποιος ξέρει: χθες ενεργοποίησα το eon+ πρόγραμμα (παραμένοντας σε δορυφόρο) για να χω και θέαση σε 2η μεγάλη οθόνη.

Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να αντικαταστήσω τον δορυφόρο με το box-ακι της NOVA (eon smart box), αυτό μου το χρεώνουν (με μια τιμή εφάπαξ) και αν ναι πόσο? Επίσης η τιμή του πακέτου εον+ παραμένει η ίδια με το box-άκι? (25,30/μήνα)?
Θα δηλωσεις και καλα οτι χαλασε ο αποκωδικοποητης σου και οτι θες να πλεον να αντικαταστησεις με boxακι,λογικα θα στο κανουν χωρις καποια χρεωση
Ναι η τιμη ειναι ακριβως η ιδια,25,31€

• Like
Reactions: Haris1977
Μπορεί από δορυφορική σύνδεση να δούμε σε μεγάλη δεύτερη οθονη;
Ευχαριστώ.
Η μεγάλη οθόνη είναι μια και λειτουργεί είτε από το app της τηλεόρασης είτε από άλλη συσκευή μέσο app πάντα. Μπορείς όμως με άλλο τρόπο με το πλήρη οθόνη δηλαδή με browser να δεις. Θα έπρεπε μέσο app να δίνουν σε πάνω από μια συσκευή πλέον οι περισσότεροι έχουν έξυπνες συσκευές. Έστω και με ένα μικρό κόστος όπως είναι το extra. Έτσι και αλλιώς κερδισμένοι θα βγουν.

Το EuroBasket δε μπορείς να το πας πίσω, να ξαναδείς φάση.

Και σε μένα το ίδιο κάνει. Μόνο live

Αφού γίνει η συγχώνευση και σε εταιρικό επίπεδο των Nova-Wind δεν θα έπρεπε να προστεθεί το Netflix στο box της EON χρησιμοποιόντας την συμφωνία που είχε κάνει η Wind; Ή επειδή η EON έχει παρουσία σε πολλές χώρες δεν μπορεί να γίνει αυτό;

Αφού γίνει η συγχώνευση και σε εταιρικό επίπεδο των Nova-Wind δεν θα έπρεπε να προστεθεί το Netflix στο box της EON χρησιμοποιόντας την συμφωνία που είχε κάνει η Wind; Ή επειδή η EON έχει παρουσία σε πολλές χώρες δεν μπορεί να γίνει αυτό;

Ενδεχομένως να γίνει τέλος της χρονιάς, που είναι να καταργηθεί και η windvision από ότι είχε αναφερθεί

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: george62
Πολύ περίεργο πάντως να έχει Αμαζον, Ντίσνεϋ, Αντ1 και ότι άλλη συνδρομητική υπηρεσία υπάρχει, και όχι Νετφλιξ. Τόσο φοβερές δικλείδες έχουν βάλει εκεί στο Νετφλιξ και ειναι τόσο δύσκολο να κάνεις μια συμφωνία; Γι'αυτό πάνε όπως πάνε μου φαίνεται.

Έχω δυο μέρες το γύρισα ξανά σε CBR 7 από ABR Auto και δεν έχω κανένα πρόβλημα
Η εικόνα είναι παντού άψογη
Τώρα στο Άρης-ΠΑΟΚ αψεγάδιαστο χωρίς καμία διακοπή/μαύρο κλπ
Όπως επίσης το απόγευμα στο Μάντσεστερ-Άρσεναλ δεν έκανε το παραμικρό
Αν και η ποιότητα εκεί στα μακρινά είναι λίγο ενοχλητική.Αλλά δεν φταίει το stream της EON όπως έχω παρατηρήσει αλλά η παραγωγή των αγώνων.Στα κοντινά είναι άψογη,στο γενικό πλάνο βλέπω κάποιο θέμα που εμφανώς είναι από τη κάμερα/ροη γηπέδου τεσπα
(Για Premier το πρόβλημα)

Δε φταίει το Ίντερνετ εννοείς γιατί κατά τα αλλά η εον επίτηδες δεν δίνει τους αγώνες με το bandwidth που τους λαμβάνει. Εννοείται ότι η παραγωγή τουλάχιστον των ξένων αγώνων είναι πολύ καλύτερη από το τελικό αποτέλεσμα που φτάνει στις οθόνες μας. Ακόμα και σε iptv streams μέσω ξένων καναλιών που βλέπω, η εικόνα είναι καθαρότερη για τους ίδιους αγώνες που η εον έχει τα προβλήματα που περιγράφεις.

• Like
Reactions: kostthem
Δε φταίει το Ίντερνετ εννοείς γιατί κατά τα αλλά η εον επίτηδες δεν δίνει τους αγώνες με το bandwidth που τους λαμβάνει. Εννοείται ότι η παραγωγή τουλάχιστον των ξένων αγώνων είναι πολύ καλύτερη από το τελικό αποτέλεσμα που φτάνει στις οθόνες μας. Ακόμα και σε iptv streams μέσω ξένων καναλιών που βλέπω, η εικόνα είναι καθαρότερη για τους ίδιους αγώνες που η εον έχει τα προβλήματα που περιγράφεις.
Μου κάνει εντύπωση όμως ότι στα κοντινά πλάνα δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο
Στο γενικό είναι το πρόβλημα

Έλα ντε αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω ίσως στα κοντινά δεν μπορούμε να το παρατηρήσουμε τόσο εύκολα. Εγώ απορώ γιατί δεν δίνουν την «καλή» πηγη (προ της υποβάθμισης που κάνει η εον για να τα χωρέσει στο δορυφόρο) στην ott υπηρεσία. Έχουν και θέμα χωρητικότητας στους σέρβερ εκτός από το θέμα χωρητικότητας στο δορυφόρο ή απλά δεν έχουν ακόμα την τεχνική δυνατότητα να το κάνουν ή δεν τους νοιάζει η ποιότητα εικόνας καθόλου και προτιμούν να γελοιοποιούνται;