Nova EON TV / EON+

ναι, μόνο στο δορυφορικό, αν και χθες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ίδιος ήχος και στις δύο προς επιλογή γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά)- προφανώς ο υπέροχος σπήκερ θα ειδοποιήθηκε ότι υπάρχουμε κάποιοι που δεν θέλουμε να τον ακούμε και εξανίστη στο master να μας τον επιβάλουν θέλουμε δε θέλουμε @#$&%$@ - έχω απορία αν υπάρχει κάποια συγγένεια με τον συνονόματο ηχολήπτη της ΕΡΑ

• Haha
Reactions: kostthem
ναι, μόνο στο δορυφορικό, αν και χθες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ίδιος ήχος και στις δύο προς επιλογή γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά)- προφανώς ο υπέροχος σπήκερ θα ειδοποιήθηκε ότι υπάρχουμε κάποιοι που δεν θέλουμε να τον ακούμε και εξανίστη στο master να μας τον επιβάλουν θέλουμε δε θέλουμε @#$&%$@ - έχω απορία αν υπάρχει κάποια συγγένεια με τον συνονόματο ηχολήπτη της ΕΡΑ
πως επιλεγουμε αλλαγη γλωσας στην περιγραφη αγωνα

Στο box της eon στις ρυθμισεις αναπαραγωγης το βελτιστο frame rate κατα την εξοδο στο osd τι ειναι?

Η Εθνική μπάσκετ κι όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της ΕΟΝ, ΔΩΡΕΑΝ 7 ημέρες για όλους!

Δες τους μεγάλους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA με τη Λετονία και το Βέλγιο - 7 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο premium sports περιεχόμενο της ΕΟΝ, από την Τετάρτη 9/11 έως την Τρίτη 15/11

Η Nova ανοίγει και πάλι τον μαγικό κόσμο της ΕΟΝ σε όλους! Από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA. Αρχικά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Λετονία την Παρασκευή 11/11 (19:00) που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» και στη συνέχεια την αναμέτρηση Βέλγιο – Ελλάδα τη Δευτέρα 14/11 (21:30) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena». Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.500 αγώνες από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr (https://eon.nova.gr) και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα. Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.ΕΟΝ_ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ.jpg

• Like
Reactions: chrsv7 and theox
Δεν γνωρίζω για το tv application και αν κολλάει γιατί δεν το χρησιμοποιώ καθώς έχω το δορυφορικό στην τηλεόραση. Εδώ και εβδομάδες πάντως η EON είχε συνέχεια κολλήματα τόσο στον υπολογιστή όσο και στο tablet και στο κινητό. Σε κάθε ματς που προσπαθούσα να δω κάθε λίγο η εικόνα και ο ήχος πάγωναν και έδειχνε σπασίματα.

Τελικά έπαιξα με τις ρυθμίσεις και είδα πως αυτό το πρόβλημα το έχω όποτε έχω την ποιότητα του video στο High ή στο Auto στο προφιλ μου στο eon . Όταν το έβαλα στο Medium το πρόβλημα λύθηκε απόλυτα και σταμάτησαν όλα τα κολλήματα και ειδικά στο ταμπλετ και το κινητό η διαφορά είναι μικρή στην ποιότητα.

Δεν ξέρω πόσο βοηθάει αυτό αλλά ελπίζω να βοηθήσει και κάποιον άλλον.

• Like
Reactions: Mi_ka
Η Εθνική μπάσκετ κι όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της ΕΟΝ, ΔΩΡΕΑΝ 7 ημέρες για όλους!

Δες τους μεγάλους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA με τη Λετονία και το Βέλγιο - 7 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο premium sports περιεχόμενο της ΕΟΝ, από την Τετάρτη 9/11 έως την Τρίτη 15/11

Η Nova ανοίγει και πάλι τον μαγικό κόσμο της ΕΟΝ σε όλους! Από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA. Αρχικά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Λετονία την Παρασκευή 11/11 (19:00) που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» και στη συνέχεια την αναμέτρηση Βέλγιο – Ελλάδα τη Δευτέρα 14/11 (21:30) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena». Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.500 αγώνες από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr (https://eon.nova.gr) και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα. Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.View attachment 204324
Ναι αλλά δεν γράφει δώρο τα τετραγωνάκια, τα σπασίματα και η μαύρη οθόνη....... Α! Και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας.........

σε εμενα παντως μολις το γύρισα στο αυτόματο και οχι 1080i δεν εχω πιξελιασματα δεν ξερω γιατι

μην ανησυχείς, ούτε αυτό! σαν την ιστορία με τις μικροτεθλασμένες λευκές γραμμές γηπέδου στον ΟΤΕ

Έρχεται 4k;;;

319038b945c3b1b877b05f5b74745c81.jpg

• Haha
Reactions: Barberis
Μακάρι Παναγία μου έλεος πια σε αυτή τη χώρα να παρακαλάμε για τα αυτονόητα. Έπρεπε να είχε γίνει αυτό από τη στιγμή που ο άμεσος ανταγωνιστής προσφέρει ήδη έστω ένα τέτοιο κανάλι

Αυτο το "3.000 τιτλοι" που λενε τι ακριβως εννοουνε?
Βαζουνε μεσα και τα προγραμματα απο ολα τα καναλια που ειναι στο replay? Γιατι στο ondemand(δορυφορικο) δεν εχει ουτε 300 οχι 3.000

• Like
Reactions: Barberis
Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το app της Cosmote στο box της EON??
Παίζουν με σπασίματα οι αγώνες , σε αντίθεση με το app στην TV που δεν έχει τέτοια θέματα , αλλά υποδεέστερη εικόνα ...

Παίζουν με σπασίματα οι αγώνες , σε αντίθεση με το app στην TV που δεν έχει τέτοια θέματα , αλλά υποδεέστερη εικόνα ...
Εγώ δεν είχα κανένα Θέμα μέχρι πριν λίγο που έβλεπα από εκεί.

• Like
Reactions: jima
Σε εμένα επανήλθε η μπάρα με τα νέα και τα αποτελέσματα στο novasports news

Attachments

• 20221102_183448.jpg
    20221102_183448.jpg
    636.5 KB · Views: 108
  • Like
Reactions: kostthem
Κανονικά παίζουν τα κανάλια!Με πολύ καλή εικόνα!