Nova EON TV / EON+

Δηλαδή εαν παίζει το Boxaki στην τηλεόραση και ανοιξω και την εφαρμογή της Eon στην Smart tv στο δωμάτιο μπορούν να παιξουν και οι δυο ταυτόχρονα??
Ναι.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Petran88
Καλημέρα. Τώρα έχω sport pack δορυφορικό με 27.39 €. Έχουμε εικόνα τι τιμές παίζουν τώρα γιατί τελειώνει το συμβόλαιο μου;

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τιμές είναι αυτές που υπάρχουν στο επίσημο site. 11ευρώ το απλό πακέτο χωρίς βασικά τα αθλητικά και 25 ευρώ το πλήρες. Με διετή δέσμευση βέβαια.

Καλησπερα σε ολους, 3 εβδομαδες τηλεφωνο καθημερινα, στο 13700 στο 13800 ολοι μου λενε αστειες δικαιολογιες. Πλεον εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, οπως λεει και εναςφιλος εδω μεσα. ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ, η κοροιδια παει συννεφο. Στο my account μέχρι τέλος Δεκεμβρίου μπορουσα να δω όλα τα στοιχεία της συνδρομής, τα προσωπικά μου στοιχεια, μπορουσα να διαγραψω συσκευη θεασης, να στειλω σημα στον δεκτη, αν τον ειχα πολυ καιρο κλειστο, να δω τον λογαριασμο μου. Τωρα τιποτα. Σημερα το πρωι μου συνεβη και κατι πολυ κουφο. Εχω την θεαση σε μεγαλη οθονη σε Nvidia Shield Tv box στην τηλεοραση στο σαλονι. Στο tv room που εχω την αλλη τηλεοραση βλεπω την εφαρμογη μεσω Browser απο το αλλο Nvidia Shield Tv box. Χθες βραδυ εβλεπα κανονικα ποδοσφαιρο και ταινια. Σημερα το πρωι ανοιξα την εφαρμογη εβαλα κανονικα κωδικο και username που εχω για την εφαρμογη ΕΟΝ για να δω μεσω Browser και μου ελεγε οτι ειναι λαθος . Μετα απο πολλες προσπαθειες , λεω ας δοκιμασω με το username και τον κωδικο που κανω συνδεση στο my account. Εδω μου εβγαλε οτι εχω υπερβει το οριο συσκευων. Αρχισα τα τηλεφωνα σε 13700-13800 χωρις αποτελεσμα, με οποιον μιλησα μου ελεγε οτι δεν μπορει να μου διαγραψει συσκευη, και να περιμενω οταν φτιαξουν το my account μεχρι τελος του μηνα. Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες με συνδεσαν με το τμημα δορυφορικων, οπου ενα παληκαρι που το Ευχαριστω παρα Πολυ, καταφερε να βρει ακρη, του εδωσα τα στοιχεια μου και διεγραψε τις παραπάνω συσκευες. Συνδρομητης απο το 2000, παντα στο Φουλ πακετο, Ελεος ρε ΝΟΒΑ. !!!!

Ειμαι απο τις 2 γεναρη χωρις σταθερο. Γελαει ο κοσμος. Κανεις δεν με εχει παρει τηλ. Αστειοι. Εχω 200αρα με οπτικη και ειμαι χωρις σταθερο...

Η περιπέτεια συνεχίζετε
Η Θέαση εξοχικού άγνωστο ποτέ
Χάλασε και η νόβα Αθηνών Δηλωμένη η βλάβη μετά από πολλή ταλαιπωρεία μεταξύ των δυο τηλεφώνων Πέμπτη 19-01 Το ραντεβού θα γίνει στις 31-01 διότι δεν υπάρχει ελεύθερη μέρα για τεχνικό .
Συμπέρασμα. μην περνάτε το 13700 αν έχετε μόνο δορυφορική μόλις δηλώστε αριθμό κάρτας σε πετάει στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κόστος 50 ευρώ μέχρις στιγμής
Υπάρχει και ΑΛΛΟ πρόβλημα διότι δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω Εον σε σμαρτ tv θα το λύσουμε και αυτό από την προηγούμενη Δευτέρα μου είχαν υποσχεθεί Για φωτογραφίες και διαφήμιση πρώτοι για την ουσία όμως τίποτε Ερασιτέχνες για ένα πελάτη που είναι από το 1991
καλησπέρα με υγεία για όλους μας και υπομονή

Last edited:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ειμαι 22 ημερες χωρις σταθερο τηλεφωνο και ενω εχω δηλωσει βλαβη απο την πρωτη μερα, δεν με εχει παρει κανεις τηλεφωνο; Απο την ημερα που μου ενεργοποιησαν την 200αρα ftth, και αλλαξε σε voip η τηλεφωνια, δεν εχω σταθερο. Υπαρχει τεχνικο τμημα; Τι κωμωδια ειναι αυτη; Επισης απο τις 10/1 δεν μου εχει εκδοθει λογαριασμος. Τι πρεπει να κανω;

Της nova.. Εον δεν υπάρχει πρόβλημα είμαι από τβ ταμπλέτα και τηλ
Εγώ που διάβασα σε γειτονικό φόρουμ θα φτιάξουν τα οποία προβλήματα 26-27 τώρα το αν ισχύει δε το γνωρίζω

Καλησπερα , με μηνιαια χρεωση 34 € EON TV +100 VDSL (με multiview ενσωματωμενο) ελαβα λογαριασμο για 56,84 €.!! Κοιταζοντας την αναλυση ειδα οτι μου εχουν χρεωσει 2 φορες το EON TV. Εκει αρχισε ο Γολγοθας μου. Απειρα τηλεφωνα στο 13800 οπου μου λενε τα παιδια "το βλεπουμε κυριε και εχετε δικο , εχετε χρεωθει διπλα,θα ανοιξουμε ticket". Ανοιξα συνολικα 3 tickets γιατι μολις ανοιγα ενα , μετα απο μια ημερα λαμβανα ενα sms που με ενημερωνε οτι δεν βρισκουν λαθος στις χρεωσεις.!! Με δεδομενο λοιπον οτι εχω αυτοματη πληρωμη μεσω καρτας , ρωτω εαν μπορω να κανω κατι. Η τραπεζα μου λεει οτι δεν μπορει να ακυρωσει την αυτοματη πληρωμη. Απο την Nova μου λενε οτι αρμοδιο ειναι το λογιστηριο για να ακυρωθει η αυτοματη πληρωμη το οποιο ομως δεν με καλει ποτε για να το λυσουμε. Σκεφτομαι πραγματικα να τους κοψω και να φυγω και ας χασω την Premier League. Υποψιν οτι ειμαι απο τους πρωτους 1000 πελατες τους αδιαλειπτως απο την εποχη του επιγειου Filmnet cable crypt.
Μαλλον η συχωνευση τους διελυσε συστημικα.

Last edited:
Εγω επειδη (τι το θελα) εκανα νεο συμβολαιο 100αρα και το γυρισαν σε voip και το σταθερο χαθηκε στο υπερπεραν περιμενω να πεσει σε λιγους μηνες το πεναλντι διακοπης και φευγω απο τη νοβα. Δε με πειραζει τοσο το προβλημα καθεαυτο οσο η κοροιδια απο το τεχνικο τους τμημα που μας περνανε για χαζους μη πω τιποτα αλλο.

• Like
Reactions: polakis
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω το eon με 11 ευρώ το μηνα.Όταν λέει ταυτόχρονη θέαση σε τρείς συσκευές μπορώ να βλέπω στο eon box και ταυτόχρονα σε δύο xiaomi box στο ίδιο σπίτι? Η θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον 3 ευρώ για επιπλέον συσκευή?

• Like
Reactions: Petran88
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω το eon με 11 ευρώ το μηνα.Όταν λέει ταυτόχρονη θέαση σε τρείς συσκευές μπορώ να βλέπω στο eon box και ταυτόχρονα σε δύο xiaomi box στο ίδιο σπίτι? Η θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον 3 ευρώ για επιπλέον συσκευή?
Όχι δε γίνεται σε 2 mi box γιατί τα αναγνωρίζει σαν 2 τηλεοράσεις γίνεται 1 eon box, 1 επιπλέον box (πχ mi box), και 3 φορητές συσκευές (εγώ το έχω σε 2 PC και 1 κινητό). Στο ΕΟΝ+ που έχω έτσι γίνεται στο απλό ΕΟΝ δεν ξέρω ακριβώς αλλά υποθέτω τα ίδια είναι

Όχι δε γίνεται σε 2 mi box γιατί τα αναγνωρίζει σαν 2 τηλεοράσεις γίνεται 1 eon box, 1 επιπλέον box (πχ mi box), και 3 φορητές συσκευές (εγώ το έχω σε 2 PC και 1 κινητό). Στο ΕΟΝ+ που έχω έτσι γίνεται στο απλό ΕΟΝ δεν ξέρω ακριβώς αλλά υποθέτω τα ίδια είναι
Μπορεις ομως να κανεις cast απο φορητη συσκευη και να εχεις 3 μεγαλες οθονες

Έχω έναν HD831 στο ντουλάπι. Μπορώ να ζητήσω το ΕΟΝ σαν δορυφορικό; Έχω 2play 50vdsl απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 23,24 και είμαι αορίστου εδώ και 1,5 χρόνο. Δηλαδή να κάνω το EON fiber 50 χωρίς να πειραχτει η σύνδεση μου αλλά να βάλω και δορυφορικό με 31 ευρώ. Να τονίσω ότι με ενδιαφέρει το δορυφορικό, όχι το box!