Καλησπερα σε ολους, 3 εβδομαδες τηλεφωνο καθημερινα, στο 13700 στο 13800 ολοι μου λενε αστειες δικαιολογιες. Πλεον εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, οπως λεει και εναςφιλος εδω μεσα. ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ, η κοροιδια παει συννεφο. Στο my account μέχρι τέλος Δεκεμβρίου μπορουσα να δω όλα τα στοιχεία της συνδρομής, τα προσωπικά μου στοιχεια, μπορουσα να διαγραψω συσκευη θεασης, να στειλω σημα στον δεκτη, αν τον ειχα πολυ καιρο κλειστο, να δω τον λογαριασμο μου. Τωρα τιποτα. Σημερα το πρωι μου συνεβη και κατι πολυ κουφο. Εχω την θεαση σε μεγαλη οθονη σε Nvidia Shield Tv box στην τηλεοραση στο σαλονι. Στο tv room που εχω την αλλη τηλεοραση βλεπω την εφαρμογη μεσω Browser απο το αλλο Nvidia Shield Tv box. Χθες βραδυ εβλεπα κανονικα ποδοσφαιρο και ταινια. Σημερα το πρωι ανοιξα την εφαρμογη εβαλα κανονικα κωδικο και username που εχω για την εφαρμογη ΕΟΝ για να δω μεσω Browser και μου ελεγε οτι ειναι λαθος . Μετα απο πολλες προσπαθειες , λεω ας δοκιμασω με το username και τον κωδικο που κανω συνδεση στο my account. Εδω μου εβγαλε οτι εχω υπερβει το οριο συσκευων. Αρχισα τα τηλεφωνα σε 13700-13800 χωρις αποτελεσμα, με οποιον μιλησα μου ελεγε οτι δεν μπορει να μου διαγραψει συσκευη, και να περιμενω οταν φτιαξουν το my account μεχρι τελος του μηνα. Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες με συνδεσαν με το τμημα δορυφορικων, οπου ενα παληκαρι που το Ευχαριστω παρα Πολυ, καταφερε να βρει ακρη, του εδωσα τα στοιχεια μου και διεγραψε τις παραπάνω συσκευες. Συνδρομητης απο το 2000, παντα στο Φουλ πακετο, Ελεος ρε ΝΟΒΑ. !!!!