Nova EON TV / EON+

Σου μιλάω ειλικρινά δυσκολεύομαι χωρίς υπερβολή και δραματολογία .. Πράγμα που σκέφτομαι να το σταματήσω και να γυρίσω στην Cosmote .. Σημειωτέον ότι έχω εκατοστάρα γραμμή
Την καλυτερη δουλεια θα κανειϛ αν σε στεναχωρει τοσο πολυ...

Την καλυτερη δουλεια θα κανειϛ αν σε στεναχωρει τοσο πολυ...
Εσάς δεν σας ενοχλεί ;; Ένα χρόνο περιμένουμε να φτιάξουμε την ποιότητα και νομίζω ότι δεν θα γίνει

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά την συγχώνευση που έγινε, των εταιρειών εννοώ, σας έχει εκδοθεί κανονικά ο λογαριασμός; Για Ιανουάριο δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Έχω eon+

Η αληθεια ειναι οτι μεσω app βλεπω καποιεϛ μερεϛ τη βδομαδα, οταν ειμαι στη φοιτητικη μου κατοικια, και κυριωϛ αθλητικα. Η εικονα παλιοτερα μεσω wind vision box και τωρα σε tcl τηλεοραση, δε μου παρουσιαζει τετοια θεματα που να λεω οτι δεν μπορω να παρακολουθησω. Η γραμμη ειναι 50αρα wind που την εχω εδω και 8 χρονια. Ο κυριοϛ τροποϛ θεασηϛ τοσο Nova οσο και cosmote ειναι απο δορυφορικο στα πατρικο μου. Φυσικα δεν αμφισβητω αυτο που λεϛ αφου υπαρχουν πολλοι παραγοντεϛ που επηρεαζουν τιϛ υπηρεσιεϛ μεσω διαδικτυου. Απλα καταθετω την προσωπικη μου εμπειρια.

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά την συγχώνευση που έγινε, των εταιρειών εννοώ, σας έχει εκδοθεί κανονικά ο λογαριασμός; Για Ιανουάριο δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Έχω eon+
Ουτε σε εμενα.

• Like
Reactions: mrvaggos
Εγώ πάλι, από τη μεριά μου,έχω να καταθέσω τα ακριβώς αντίθετα επί του θέματος. Με ταχύτητα το πολύ 12-14 Mbps (forthnet) παίζει άψογα το on-demand στη δορυφορική και επίσης άψογα όλη η ροή στην εφαρμογή της ΕΟΝ στο tv box. Τόσο,που εγκατελειψα σχεδόν τη δορυφορική γιατί νομίζω ότι η εικόνα στην εφαρμογή είναι πιο ζωντανή -συν και τα ψηφιακά καλουδια βεβαια.Για σύνδεση ethernet μιλάω Και με τη γυναίκα μου να βλέπει ertflix στο λάπτοπ ταυτόχρονα με wi fi.
Όλα αυτά όμως, εδώ και κανένα δίμηνο που παράτησα το δικό τους ρούτερ που με είχε φέρει στα πρόθυρα υστερίας με τις ασταμάτησες αποσυνδέσεις. Με ένα tp- link φαίνεται η κατάσταση να έστρωσε χωρίς ούτε μια αποσύνδεση μέχρι τώρα και με μια αξιοσημείωτη σταθερότητα.Θα δείξει!
Κοίτα λοιπόν μήπως τα προβλήματα σου προέρχονται από άλλη πηγή. Το ρούτερ ίσως ;

Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πως σου το έδωσαν από τη Nova ?? Εμένα μου είπαν ότι το δίνουν μόνο σε όσους έχουν πραγματικη ταχυτητα 50 , όταν ανέφερα ότι πιανω 22.Οποτε,δεν μου το δίνουν.Ethernet δεν βολευει. Εχω ρουτερ cosmote και αιτία της χαμηλής ταχυτητας είναι το δίκτυο της cosmote οπως μου απαντησαν 😈Μιλάμε για παντα για Eon σε τηλεόραση. Το θέλω για να βλέπω ποδοσφαιρο τότε που με βολευει.

Εσάς δεν σας ενοχλεί ;; Ένα χρόνο περιμένουμε να φτιάξουμε την ποιότητα και νομίζω ότι δεν θα γίνει
Με 100αρα σύνδεση έχω περάσει την εφαρμογή eon στο box της cosmote. Η εικόνα που έχω πλέον από την εφαρμογή είναι τις πιο πολλές φορές ισάξια του δορυφορικου. Παλαιότερα δεν βλεπόταν αλλά πια στα δικά μου μάτια έχει στρώσει. Δεν μπαίνω σε σύγκριση αν είναι καλύτερη η όχι από cosmote απλά λέω ότι πια παρακολουθώ eon χωρίς προβλημα.

Όλα καλά θα ήταν αν δεν εκδίδονταν λογαριασμός, αλλά τι να κάνουμε, εκδόθηκε...
Και τον πλήρωσα για να μην το βλέπω.:geek:
Επίσης, η εικόνα δεν είναι κρύσταλλο, σιγά μην είναι και ο παγετώνας της αποκάλυψης...
Απλά, σταμάτησαν κάτι διπλά περιγράμματα στους παίκτες που μοιάζανε με πίνακες του Πικάσο, κάτι είναι και αυτό.
Αναμένουμε βελτίωση της εικόνας, γιατί είναι κρίμα το αξιόλογο περιεχόμενο να μην υποστηρίζεται καταλλήλως.🥸

Όλα καλά θα ήταν αν δεν εκδίδονταν λογαριασμός, αλλά τι να κάνουμε, εκδόθηκε...
Και τον πλήρωσα για να μην το βλέπω.:geek:
Επίσης, η εικόνα δεν είναι κρύσταλλο, σιγά μην είναι και ο παγετώνας της αποκάλυψης...
Απλά, σταμάτησαν κάτι διπλά περιγράμματα στους παίκτες που μοιάζανε με πίνακες του Πικάσο, κάτι είναι και αυτό.
Αναμένουμε βελτίωση της εικόνας, γιατί είναι κρίμα το αξιόλογο περιεχόμενο να μην υποστηρίζεται καταλλήλως.🥸
Εγώ το ανέφερα ξανά και ξανά για να μη μας έρθει καμία δίμηνη ή τρίμηνη περίοδος. Όσον αφορά την εικόνα τα έχω ξαναπεί προσωπικά ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα

Και πως σου το έδωσαν από τη Nova ?? Εμένα μου είπαν ότι το δίνουν μόνο σε όσους έχουν πραγματικη ταχυτητα 50 , όταν ανέφερα ότι πιανω 22.Οποτε,δεν μου το δίνουν.Ethernet δεν βολευει. Εχω ρουτερ cosmote και αιτία της χαμηλής ταχυτητας είναι το δίκτυο της cosmote οπως μου απαντησαν Μιλάμε για παντα για Eon σε τηλεόραση. Το θέλω για να βλέπω ποδοσφαιρο τότε που με βολευει.
Μάλλον δεν ήμουνα αρκετά σαφής ως προς το tv box .Αυτό εννοείς φαντάζομαι όταν λες πως μου το εδωσαν.Οχι,δεν έχω το δικό τους,ένα mecool km2 plus έχω που τρέχει android tv. Εκεί βλέπω με την εφαρμογή τους .Δορυφορικό πακέτο έχω βασικά.

Στάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: solareagle
Βλέπω εδώ και 2 μέρες το Eon στο κινητό κάνει στα κανάλια κάτι περίεργα με την εικόνα.Σαν να κολλάει σαν να πάει ποιο αργά ή εικόνα ειδικά στα cinema και στα sports το έχει παρατηρήσει κανένας αλλος?Δεν έχει να κάνει με το ιντερνετ το έχω τσεκάρει.Στο on demand Περίεχομενο παίζουν κανονικά.

Έχει προπληρωθει ο Γενάρης και άλλαξε ο κύκλος χρέωσης
Και μένα εκδόθηκε κανονικά και χρεώνει μόνο έναν μήνα.... Αλλά στην ανάλυση λέει χρέωση 01/01/2023 έως 31/01/2023 ενώ αν είχαμε προπληρώσει θα έλεγε 01/02/2023 έως 28/02/2023 .... Και πληρωμή έως 02/03/2023..... Τώρα τι έκαναν δεν ξέρω......εμείς πάντως έναν μήνα θα πληρώσουμε...τι μας νοιάζει..... αυτοί μπήκαν μέσα....😜

• Sad
Reactions: sdragon28