Nova EON TV / EON+

Και να προσθεσω το πιο σημαντικο
Γουσταρες και γουσταρεις δορυφορικο;Βαζεις δορυφορικο
Γουσταρεις ιντερνετικο,βαζεις ιντερνετικο…
Εδω νταβατζιλικι σε βαζουν μεσω ιντερνετ για να παρεις ολες τις παροχες σε σπρωχνουν αναγκαστικα εκει

Και να προσθεσω το πιο σημαντικο
Γουσταρες και γουσταρεις δορυφορικο;Βαζεις δορυφορικο
Γουσταρεις ιντερνετικο,βαζεις ιντερνετικο…
Εδω νταβατζιλικι σε βαζουν μεσω ιντερνετ για να παρεις ολες τις παροχες σε σπρωχνουν αναγκαστικα εκει…
Συγγνωμη αλλα απο που συμπέρανες οτι καταργείται το δορυφορικο; Είχα το sports pack με 24.90 το μήνα σε σύμβαση που είχε γίνει αορίστου χρόνου. Δέχτηκα προσφορα για το φουλ πακέτο της ΕΟΝ εννοείται δορυρορικό στα 23 το μήνα με πρόσβαση σε σμαρτ τιβι μέσω του box της wind. Η μόνη αλλαγή ήταν ότι υπέγραψα συμβόλαιο για 24 μήνες επωφελούμενος χαμηλότερη τιμή με περισσότερες παροχες δηλ τα κανάλια ταινιών και προσβαση και από άλλη συσκευη. Αν εσύ θεωρείς ότι με έριξαν δε ξέρω τι να πω. Καλό θα είναι όταν γράφουμε να έχουμε γνώση και να μιλάμε με στοιχεία. Όχι με υποθέσεις, επιθυμίες και φανατισμούς. Αυτή είναι η δική μου ιστορία κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες μπορεί να βίωσαν κάτι άλλο. Για αυτό είμαστε εδω να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας επισημαίνοντας τα καλά και τα άσχημα και έτσι να είμαστε χρήσιμοι. Έχοντας τα φουλ πακέτα και τις δύο πλατφόρμες (ΝΟΒΑ+ΟΤΕ) πλεον θεωρώ πλέον ότι είμαι καλυμμένος στον τομέα της ψυχαγωγίας. Ελπίζω να βοήθησα.

Όντως ισχύει.

Με την ρύθμιση Υψηλης ποιότητας video στο desktop η εικόνα είναι μέτρια αλλά αν επιλέξεις την Αυτόματη Ποιότητα τότε γίνεται πεντακάθαρη.

Πραγματικά φαίνεται η διαφορά.

Η Υψηλή ποιότητα μάλλον σου καθορίζει ως μέγιστο τα 4 Mbit ενώ η αυτόματη σου τα ανεβάζει στα 7 από ότι φαίνεται.

Ρε παιδιά σταματηστε τα wars. Ελεος πια.
Καταναλωτές είμαστε όλοι
Πριν από λίγα χρόνια δίναμε 60 plus στη nova μονο.

Σημερα με 22 ευρω εχω eon full pack 18 cosmote tv full pack δορυφορικό και από Δευτέρα μπορώ να ρίξω την Vodafone 50 vdsl με TV στα 16 ευρω. Συνολο 56 ευρω ολα τα πακέτα full και σε φορητες συσκευες.
Ο ανταγωνισμός κάνει καλο εκμεταλλευτειτε τον και σταματηστε τις αντιδικιες

Last edited:
  • Like
Reactions: MATTHIAS and Stacy
Ναι.... αλλά ΕΟΝ με εκείνον τον κωδικό.... δηλαδή πρέπει να έχεις καινούρια σύνδεση ΕΟΝ...
Είμαι συνδρομητής φουλ πακ δορυφόρου δεν γίνετε πχ αντί να βάλω έναν κωδικό στο ιπαντ να βάλω αυτόν τον κωδικό στο xiaomi??? Κ έτσι να έχω στο μποξ αυτό ένα πακέτο κοσμοτε κ ένα νόβα εον;; Π είμαι συνδρομητής ;;

Ο κολλητός μου με δορυφόρο full pack έκανε συμβόλαιο eon με 23 ευρώ και πήρε κ box τώρα βλέπει σε 3 συσκευές ο δορυφόρος παίζει κανονικά σθλυν το box συν το κινητό του

Ποιο ρουτερ δινουν σε νεο συνδρομητη?Σε καταστημα που πηγα μου εδειξαν HUAWEI ενω τηλεφωνικα μου ειπαν για ZTE.Ποιο ειναι καλυτερο?

Καλησπέρα στην παρέα, μια ερώτηση. Το adult pack ενεργοποιείται στο eon+ νέα σύνδεση με eon box? Αν ναι με τι extra κόστος και παίζει σε όλες τις συσκευές ή μόνο στο eon box?
Adult περιεχόμενο μόνο στο boxάκι , δυστυχώς !

8B78FB4D-E31E-4065-9E54-515367D0C517.jpeg

• Like
Reactions: giannis1010
Αυτό με το αυτόματο λίγο περίεργο ακούγεται.... Στο κινητό δεν φαίνεται καμία φοβερή διαφορά... Στο laptop δε ξέρω ίσως....

Αυτό με το αυτόματο λίγο περίεργο ακούγεται.... Στο κινητό δεν φαίνεται καμία φοβερή διαφορά... Στο laptop δε ξέρω ίσως....
Είμαι συνδρομητής φουλ πακ δορυφόρου δεν γίνετε πχ αντί να βάλω έναν κωδικό στο ιπαντ να βάλω αυτόν τον κωδικό στο xiaomi??? Κ έτσι να έχω στο μποξ αυτό ένα πακέτο κοσμοτε κ ένα νόβα εον;; Π είμαι συνδρομητής ;

Θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο ΕΟΝ γιατί έχουν μείνει περιορισμοί του nova go π.χ σου υπενθυμίζουμε ότι έχεις δικαίωμα διαγραφής μίας (1) συσκευής κάθε τριάντα (30) ημέρες και φυσικά το μεγάλη οθόνη ενεργεί σε όλους.

Όντως ισχύει.

Με την ρύθμιση Υψηλης ποιότητας video στο desktop η εικόνα είναι μέτρια αλλά αν επιλέξεις την Αυτόματη Ποιότητα τότε γίνεται πεντακάθαρη.

Πραγματικά φαίνεται η διαφορά.

Η Υψηλή ποιότητα μάλλον σου καθορίζει ως μέγιστο τα 4 Mbit ενώ η αυτόματη σου τα ανεβάζει στα 7 από ότι φαίνεται.
Επιβεβαιώνω και εγώ. Άλλαξα την ρύθμιση από υψηλή (4Mbps) σε αυτόματη και βελτιώθηκε η εικόνα. Που πλέον χαρακτηρίζεται απλά αποδεκτή για θέαση σε φορητές συσκευές.
Φυσικά ακόμα κι έτσι υπολείπεται σαφώς του ανταγωνισμού (cosmotetv ott).

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει και σας μπερδεύει είναι πως οι συνδέσεις εον μπορεί να είναι και δορυφορικές.
Προφανώς ο φίλος σου, αφού ενεργοποιήθηκε προχθές, μπήκε σε πακέτο εον δορυφορικό και βλέπει κανονικά σε smart tv.
Κανένα bug. Κανένα παράξενο στην υπόθεση που αναφέρεις.
Δε μπερδεύομαι καθόλου προσωπικά, αν διάβαζες προσεκτικά τη γραφω θα το καταλάβαινες. Το πακέτο του υπογράφηκε μια βδομάδα πριν ανακοινωθεί το Eon και είναι ίδιο με αυτό που έχουν πολλά μέλη εδώ μέσα και δε μπορούν να μπουν. Δεν υπάρχει πλέον πακέτο 100αρι vdsl full pack με απεριόριστα κινητά(χωρίς έξτρα χρέωση) με δορυφορικο και novabox 3001. Όπως αναφέρω είναι μάλλον θέμα έναρξης υπηρεσιών της Eon που συνέπεσε στην ενεργοποίησης της γραμμής του ή και όχι... γιατί μπόρεσαν να μπουν και άλλοι. Αυτά με όλη τη καλή διάθεση.