Αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώΈχει βγάλει στο eon για όλους δωρεάν θέαση έως 15-5 αλλά ζητάει promo code. Ξέρει κάνει κάτι;
Αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώΈχει βγάλει στο eon για όλους δωρεάν θέαση έως 15-5 αλλά ζητάει promo code. Ξέρει κάνει κάτι;
Μετά από 90 λεπτά στο chat μαντεψτε; Δεν ήξερε εννοείται τίποτα η κυριουλα που την ενόχλησα από τον οβελία. Η κάθε απάντηση έρχονταν μετά από 20 λεπτά αναμονής.Αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ
Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό 37-33784743024 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι ενεργή σε συνεργασία με τη αντίστοιχη στοιχηματική εταιρεία " Stoiximan" .Αυτό θέλω να ρωτήσω και εγώ
Πριν μια βδομαδα και κατι αγοραστηκε η 55UQ75003LF HDR. Πανω κατω τα ιδια θεματα, εχω που θα ειχα και στο tv box..Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη παιδιά... Ερώτηση...σε LG Smart Tv πως δείχνει η ΕΟΝ? Σε Samsung ξέρω δείχνει πολύ καλά (σε αντίθεση με της Cosmote Tv) αλλά σε LG δεν γνωρίζω..... Αφορά αγορά τηλεόρασης γι'αυτό ρωτάω......
ΚαλησπέραΕΟΝ...ακούς?
Στο ματς της Bayern με την MCI για το CL στο "αντίπαλο στρατόπεδο" της Cosmote η θέαση στην OLED και στο 4Κ κανάλι της, είναι χάρμα οφθαλμών!
Καλύτερα μιλά με εξυπηρέτηση πελατών. Το ποσό διαφέρει γιατί εξαρτάται από το αν είναι υποβάθμιση από 3play, αν είναι μόνο δορυφορικό και από το διάστημα που απομένει μέχρι την λήξη του συμβολαίου.Γνωρίζει κανείς το ποσό διακοπής δορυφορικής???
Καλησπέρα
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε;
Αυτό θα σου απαντούσαν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.