petros_ksp
Senior Member
- 1 March 2021
- 677
Για εμένα έχει δίκιο ο φίλος colonel. Τους περισσότερους τους ενδιαφέρει να δουν την ομάδα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και με βάση αυτό θα κάνουν και συνδρομή ή ακόμη για να το πω καλύτερα, για τον λόγο αυτό θα μπουν στη διαδικασία να αλλάξουν συνδρομητικη πλατφόρμα. Πιστεύω ότι κανένας άλλος λόγος,όσον αφορά το περιεχόμενο δεν θα τους κάνει να αλλάξουν πλατφόρμα. Ο άλλος λόγος είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα εγώ πχ που θέλω να βλέπω παναθηναϊκό σε μπάλα και ευρώλίγκα, έχω και τις 2 πλατφόρμες.Βέβαια προσεύχομαι μην βάλουν κάθε φορά το ματς στο sports 4 και πονέσουν τα μάτια μου. Γενικότερα το περιεχόμενο στο αθλητικό κομμάτι της eon είναι ανώτερο. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλά πιστεύω δεν θα αλλάξουν και τόσοι πολλοί πλατφόρμα για τα ξένα πρωταθληματα.Σου απαντάω για τελευταία φορά.
Όταν σε ένα πρωτάθλημα που υπάρχει το Manchester - Liverpool , το Arsenal - Chelsea ,κλπ γράφεις ότι δε σε ενδιαφέρει συνολικά με επιχείρημα το Μπραϊτον - Εβερτον τότε απλά κάνεις λογικά άλματα για να στηρίξεις έναν μη αληθή συλλογισμό.
Δεν ξέρω γιατί σε ενοχλεί η λέξη μπαρούφα , δεν είναι υβριστική και ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που γράφεις.
Από το λεξικό : «εντυπωσιακός λόγος που όμως δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια»