Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα! Για να βάλω Eon+ αυτη τη στιγμη, ποια ειναι η καλυπτερη προσφορά; Μέσω του επισημου site; Στα 25/μηνα με δωρεαν τον πρωτο; Παιζει τιποτα καλυτερο; Δεν ειμαι συνδρομητης nova. Ευχαριστω

Καλησπέρα, έκανα και εγώ αναβάθμιση σε Fiber 200. Από τότε σπανίζουν οι φορές που έχω 200. Τώρα που σας γράφω είμαι στο 78, ενώ χθες την ώρα των αγώνων ήμουν στο 7!
Εχω αγανακτήσει με αυτή την εταιρία και θέλω να ρωτήσω το εξής: Μπορώ να κάνω ταυτόχρονα καταγγελία σύμβασης και φορητότητα σε άλλη εταιρία? Δηλαδή να μην χάσω το νούμερο σταθερού τηλεφώνου αλλά να καταγγείλω και τη σύμβαση που έχω τώρα, με την εγγυημένη 200αρα που πέφτει στα 7!
Μήπως συνδέεσαι από την 2.4 μπάντα? Στην 5g πιάνει 200 ή με καλώδιο. Εμένα πάντως κλειδώνει στα 200 με την 5g

• Like
Reactions: kostthem
Μήπως συνδέεσαι από την 2.4 μπάντα? Στην 5g πιάνει 200 ή με καλώδιο. Εμένα πάντως κλειδώνει στα 200 με την 5g
Οχι, συνδέομαι στο 5g με καλώδιο στην tv και wifi σε 3 συσκευές. Σε όλες τα ίδια.
Για να μην πω για το ρουτερ που μου έστειλαν, που με το ζόρι δίνει wifi στα δωμάτια σε σπίτι 70 τετραγωνικα!

Οχι, συνδέομαι στο 5g με καλώδιο στην tv και wifi σε 3 συσκευές. Σε όλες τα ίδια.
Για να μην πω για το ρουτερ που μου έστειλαν, που με το ζόρι δίνει wifi στα δωμάτια σε σπίτι 70 τετραγωνικα!
Της nokia το ρούτερ? Εγώ αυτό έχω και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε σπίτι 90 τμ πιάνω παντού από τη μια άκρη στην άλλη. Μήπως φταίει το ρούτερ σκέφτομαι

Έχω ΕΟΝ+ στα 25,30 και το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται τον Οκτώβρη. Μου είπαν ότι αν δεν το ανανεώσω, δεν το κόβουν, αλλά η τιμή ανέρχεται στα 35,30. Ισχύει κάτι τέτοιο είναι παπάντζα; Σκέφτομαι το κόψω εντελώς. Η εικόνα είναι άθλια.

Έχω ΕΟΝ+ στα 25,30 και το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται τον Οκτώβρη. Μου είπαν ότι αν δεν το ανανεώσω, δεν το κόβουν, αλλά η τιμή ανέρχεται στα 35,30. Ισχύει κάτι τέτοιο είναι παπάντζα; Σκέφτομαι το κόψω εντελώς. Η εικόνα είναι άθλια.
Κατά διαστήματα ισχύουν διάφορες προσφορές,θα πρέπει να δεις όταν πήρες το 25,30 με τι κριτήρια το έκανες.

Σε μένα πάντως στο δορυφορικό που ελειξε μου είπαν πως δεν θα αλλάξουν την τιμή που έχω και τώρα

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύει. Χάνεις την έκπτωση και γυρνάει σε αορίστου. Αν ανανεώσεις τώρα είναι 25€ ακατέβατα

• Like
Reactions: kostthem
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Άλλαξα παροχο από οτε σε nova. Απο τότε, είτε βλέπω ote tv, είτε eon μέσω της εφαρμογής, η εικόνα θολώνει για περίπου 10 δευτερόλεπτα σαν να πέφτει η ποιότητα κ η ταχύτητα σύνδεσης, κ μετά επανέρχεται, μετά από λίγο, πάλι τα ίδια. Μερικές φορές, κολλάει τελείως για 2 με 3 δευτερόλεπτα κ επανέρχεται.. Κάλεσα να με βγάλουν από cgnat, μου είπαν ότι με έβγαλαν, το πρόβλημα παραμένει... Καμιά ιδέα;
εχω το ιδιο προβλημα εδω και 1 μηνα στην εφαρμογη της cosmote σε xiaomi box . Παντα nova ειχα παροχο και δεν το εκανε ποτε . το θεμα ειναι δεν εχω ανταπτορα και ειναι με wifi . αλλα το κοινο μας στοιχειο ειναι το σταθερο nova αρα κατι με αυτους εχει να κανει το προβλημα .

Σε μένα πάντως στο δορυφορικό που ελειξε μου είπαν πως δεν θα αλλάξουν την τιμή που έχω και τώρα

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εμένα τα ίδια, ίδια τιμή μου είπαν θα μείνει και θα γίνει αορίστου χωρίς δέσμευση.

εχω το ιδιο προβλημα εδω και 1 μηνα στην εφαρμογη της cosmote σε xiaomi box . Παντα nova ειχα παροχο και δεν το εκανε ποτε . το θεμα ειναι δεν εχω ανταπτορα και ειναι με wifi . αλλα το κοινο μας στοιχειο ειναι το σταθερο nova αρα κατι με αυτους εχει να κανει το προβλημα .
Εγω εχω στο φοιτητικο σπιτι wind/nova και σε TCL android tv δε μου εμφανιζει τετοια θεματα στιϛ δυο εφαρμογεϛ συνδρομητικηϛ τηλεορασηϛ. Η γραμμη ειναι 50αρα και η συνδεση μεσω ethernet.

Έχω κι εγώ το ίδιο προβλήμα με τη διαφορά ότι δεν επανέρχεται σχεδόν ποτέ η εικόνα. Δείχνει μονίμως θολά όταν παίζει, πολλές φορές δεν παίζει καν. Σε όποια συσκευή κι αν τ βάλω κάνει τα ίδια. Κινητό, τηλεόραση Samsung και τηλεόραση tcl. Όλες είναι με wifi. Πάντως κι όταν συνδεσα λάπτοπ με Ethernet, έκανε ακριβώς τα ίδια. Η εφαρμογή eon παίζει κανονικά

Της nokia το ρούτερ? Εγώ αυτό έχω και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε σπίτι 90 τμ πιάνω παντού από τη μια άκρη στην άλλη. Μήπως φταίει το ρούτερ σκέφτομαι
Ναι της Nokia.
Πάλι τα ίδια χθες. Ολη μέρα όλα καλά και την ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ η ταχύτητα στο 10! Πήρα τηλέφωνο, το δήλωσα και απλά μου ήρθε SMS "το ελένξαμε, όλα καλα".
Εχω απελπιστεί πραγματικά.
Σήμερα ζήτησα να φύγει το gnat. Υπάρχει ελπίδα να σώσει αυτό την κατάσταση?

Έχω κι εγώ το ίδιο προβλήμα με τη διαφορά ότι δεν επανέρχεται σχεδόν ποτέ η εικόνα. Δείχνει μονίμως θολά όταν παίζει, πολλές φορές δεν παίζει καν. Σε όποια συσκευή κι αν τ βάλω κάνει τα ίδια. Κινητό, τηλεόραση Samsung και τηλεόραση tcl. Όλες είναι με wifi. Πάντως κι όταν συνδεσα λάπτοπ με Ethernet, έκανε ακριβώς τα ίδια. Η εφαρμογή eon παίζει κανονικά
Και εμένα δεν επανέρχεται ποτέ. Τι μπορούμε να κάνουμε? Πραγματικά έχω κουραστει να είμαι ολη μέρα στα τηλέφωνα με τη Nova και να μην βλέπουν κανένα πρόβλημα!

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Τη μέρα ολα καλα, το βράδυ την ώρα των αγώνων τίποτα. Και μόλις τελείωσαν οι αγώνες, έπαιζε πάλι κανονικά. Ακριβώς το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο τηλέφωνο, δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα.

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Τη μέρα ολα καλα, το βράδυ την ώρα των αγώνων τίποτα. Και μόλις τελείωσαν οι αγώνες, έπαιζε πάλι κανονικά. Ακριβώς το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο τηλέφωνο, δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα.
100% ίδια περίπτωση. Η λύση δεν ξέρω ποια είναι...

Έλα ντε. Αλλαγή παρόχου ίσως 🤣
Μίλησα και με την ΕΕΕΤ, μπορείς να κάνεις καταγγελία αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις... οτι δεν είσα ελέφαντας. Η εταιρία θα συνεχίσει να μην βλέπει κανένα πρόβλημα! Οπότε θα είσαι και... δαρμένος στο τέλος, πληρώνοντας την ποινή αποχώρησης. Μπλέξαμε με τη NOVA...