Nova EON TV / EON+

Λοιπόν μήνυμα από Nova:
Από 23/8 προστίθενται αυτόματα τα Cosmote sports για 2 μήνες δωρεάν και μετά με 3€ το μήνα και οπότε θες το κόβεις.Ουτε νέα συμβόλαια ούτε κάτι άλλο. Προϋποθέτει προφανώς ότι έχεις τα Novasport έτσι;
Καλημέρα
Στο σάιτ της nova λέει το εξής "Υφιστάμενα προγράμματα
Η θέαση των καναλιών Cosmote Sport θα παρέχεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες, με έναρξη την 23 Αυγούστου και λήξη την 22 Οκτωβρίου, στους συνδρομητές των υφιστάμενων προγραμμάτων: ΕΟΝ+, ΕΟΝ Entry & Sports, Novasports, Novasports All, Full Pack, Sports Pack, Sports All.
" Λογικά εννοεί και τα ΕΟΝ τα απλά ορίστε και το λινκ. Εμένα μου κάνουν μούτρα και δεν μου στέλνουν μηνύματα επειδή έκοψα το κινητό πριν λίγο καιρό 😂

• Like
Reactions: kataras
Λεει οτι μεχρι 23 νοεμβρη θα μπορεις να το κοψεις χωρις καμια επιβαρυνση οποτε θα χεις καποιο πεναλτυ αν το κοψεις μετα??Τεσπα κλαιν μαιν για 3 ευρωπουλα.Το θεμα της εικονας ειναι πολυ σοβαρο ομως!!!Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα ανανεωσω ή θα φυγω για κοσμοτε....Ειναι ντροπη να βλεπεις εικονα γεματη πιξελ!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Λεει οτι μεχρι 23 νοεμβρη θα μπορεις να το κοψεις χωρις καμια επιβαρυνση οποτε θα χεις καποιο πεναλτυ αν το κοψεις μετα??Τεσπα κλαιν μαιν για 3 ευρωπουλα.Το θεμα της εικονας ειναι πολυ σοβαρο ομως!!!Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα ανανεωσω ή θα φυγω για κοσμοτε....Ειναι ντροπη να βλεπεις εικονα γεματη πιξελ!
Μάλλον μετά το Νοέμβρη θα έχει επιβάρυνση εάν το κόψεις (από τα συμφραζόμενα)

Eκανα συμβολαιο στο σπιτι της μανας μου fiber to the home 300 kai eon tv...6 μηνες δωρο τα παγια και στο fiber και στην εον
Για αρχη εβαλα το μποξακι στο δικο μου σπιτι που εχω απλη συνδεση και πιανω 18 με 20 ειδα χτες παοκ ....χαλια μαυρα η εικονα
Δεν ξερω αν φταιει η ταχυτητα μου η κατι αλλο. Την αλλη βδομαδα θα παω το μποξακι στη μανα μου η οποια εχει 300αρα να δω εαν εκει εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας

Δεν νομιζω πως εχει καμια σχεση η ταχυτητα με την εικονα
Αυτη που χρησιμοποιεί η εφαρμογη ειναι ελαχιστη

• Like
Eκανα συμβολαιο στο σπιτι της μανας μου fiber to the home 300 kai eon tv...6 μηνες δωρο τα παγια και στο fiber και στην εον
Για αρχη εβαλα το μποξακι στο δικο μου σπιτι που εχω απλη συνδεση και πιανω 18 με 20 ειδα χτες παοκ ....χαλια μαυρα η εικονα
Δεν ξερω αν φταιει η ταχυτητα μου η κατι αλλο. Την αλλη βδομαδα θα παω το μποξακι στη μανα μου η οποια εχει 300αρα να δω εαν εκει εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας
και εγω δεν το νομιζω γιατι τοσα χρονια μια χαρα βλεπω 4κ νετφλιξ.....αρα η νοωα φταιει.....αρα θα φτιαχτει ποτε?

Η εικονα λογικα χθες ηταν χαλια απο τον εκει παροχο που εδινε την εικονα στη νοβα.

• Like
Reactions: Joker19
Η εικονα λογικα χθες ηταν χαλια απο τον εκει παροχο που εδινε την εικονα στη νοβα.

Κοίτα εγώ τώρα απέκτησα αλλά γενικά το χειμώνα που ήμουν υποψήφιος πελάτης σε όλα τα φόρουμ διάβαζα πολλά παράπονα και για ποιότητα και για κοληματα

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Δεν νομιζω πως εχει καμια σχεση η ταχυτητα με την εικονα
Αυτη που χρησιμοποιεί η εφαρμογη ειναι ελαχιστη
Εγώ αυτό δεν το πιστεύω για την EON. Σε αντίθεση με την cosmote που και με 12αρα ταχύτητα βλέπεις μια χαρά, εγώ στην EON σταμάτησα να έχω προβλήματα όταν πήγα σε 50+.

Εγώ αυτό δεν το πιστεύω για την EON. Σε αντίθεση με την cosmote που και με 12αρα ταχύτητα βλέπεις μια χαρά, εγώ στην EON σταμάτησα να έχω προβλήματα όταν πήγα σε 50+.
Και σε 200ρα σε πληροφορώ ώρες ώρες η εικόνα είναι άθλια. Γενικά θέλει δουλίτσα η εικόνα..

• Wow
Και με 500αρα που έχω πραγματικά ώρες ώρες είναι άθλια. Και σπασίματα έχω και λούπες και κολλήματα. Άρα δεν φταίει το ίντερνετ.
Η συμπίεση της εικόνας φταίει, κάπου εδώ στο φόρουμ κάποια στιγμή είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι φταίει η εφαρμογή πως χειρίζεται την εικόνα γιατί και σε άλλες χώρες (sportklub πχ) η εικόνα είναι κακή. Οπότε κάτι πρέπει να αλλάξουν στην εικόνα στην συμπίεση αυτό πιστεύω εγώ το πώς λαμβάνουν τα πακέτα οι χρήστες και αν το διάβαζαν μήπως ανέβαζαν και τις θέσεις στις βάσεις δεδομένων (τον χώρο) προκειμένου να έχει χώρο και να μην καταρρέει στα μεγάλα ματς. Γιατί μαζί με τα Cosmote sports βλέπω να πέφτει συνέχεια και η ανάλυση και η εφαρμογή αν έχει πχ champions league ή Ευρώπη γενικότερα..

• Like
Το ίδιο θα συμβεί και με την Cosmote σήμερα στο ματς της ΑΕΚ. Ερασιτεχνική μετάδοση περιμένω από ό,τι διαβάζω. Να δούμε και την αντίστοιχη χρέωση.

Το ίδιο θα συμβεί και με την Cosmote σήμερα στο ματς της ΑΕΚ. Ερασιτεχνική μετάδοση περιμένω από ό,τι διαβάζω. Να δούμε και την αντίστοιχη χρέωση.
Και σήμερα είναι κακή η μετάδοση της ΑΕΚ για αυτό δεν τα ρίχνω στη nova αυτή τη φορά

Ρε παιδιά και εγώ που έβλεπα ελληνικό πρωτάθλημα Cosmote σε smart tv Sony, 7 στις 10 φορές δεν βλεπόταν. Ελληνική παραγωγή σε 65 άρα με καλό πάνελ, άστα. Αντιθέτως η nova μόνο όταν είχε δυνατά ντέρμπι που και που, έκανε σπασίματα. Τα οποία όμως με επανεκκίνηση του ρούτερ εξαφανίζονταν και τέλος. Τώρα τι φταίει, προφανώς ούτε η Cosmote ούτε η Nova ξέρουν, γιατί δεν θα κάθονταν να τους κράζουν. Όλα αυτά σε 100αρα γραμμή Nova. Οι κονσέρβες της Disney, Netflix και τα λοιπά προγράμματα Nova και Cosmote καμπάνα……

• Like
Reactions: Paris2018
Ρε παιδιά και εγώ που έβλεπα ελληνικό πρωτάθλημα Cosmote σε smart tv Sony, 7 στις 10 φορές δεν βλεπόταν. Ελληνική παραγωγή σε 65 άρα με καλό πάνελ, άστα. Αντιθέτως η nova μόνο όταν είχε δυνατά ντέρμπι που και που, έκανε σπασίματα. Τα οποία όμως με επανεκκίνηση του ρούτερ εξαφανίζονταν και τέλος. Τώρα τι φταίει, προφανώς ούτε η Cosmote ούτε η Nova ξέρουν, γιατί δεν θα κάθονταν να τους κράζουν. Όλα αυτά σε 100αρα γραμμή Nova. Οι κονσέρβες της Disney, Netflix και τα λοιπά προγράμματα Nova και Cosmote καμπάνα……
Κοίτα, και εγώ κορόιδο νιώθω αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς μας δεσμεύουν με συμβόλαια, εμένα η cosmote λήγει 21/08/2025 και η nova 15/07/2025 και θα πληρώνω δυστυχώς όπως όλοι μας 50 αντί για 28 σε εμένα και αντίστοιχα 25 στη δική σου περίπτωση. Εγώ το μόνο που θα κάνω είναι υπομονή λίγο καιρό θα επικοινωνήσω με τη nova θα τους βάλω να μου πουν αυτολεξεί τα πέναλντι και αν πληρώνω και το μήνα κλπ και μετά θα το κόψω γιατί μέχρι και 5 μήνες πριν είναι το ίδιο πράγμα

• Like
Μου αρεσει που σε τηλ με τη νοβα μου ειπαν οτι για να παιξει τελεια εικονα πρεπει να πιανεις πανω απο 50mb ,τους απαντησα αρα στο νετφλιξ ειναι ηλιθιοι που με 18 με 20 mb που πιανω βλεπω φουλ 4k στην 65αρα μου

• Wow
Μου αρεσει που σε τηλ με τη νοβα μου ειπαν οτι για να παιξει τελεια εικονα πρεπει να πιανεις πανω απο 50mb ,τους απαντησα αρα στο νετφλιξ ειναι ηλιθιοι που με 18 με 20 mb που πιανω βλεπω φουλ 4k στην 65αρα μου
Όσο και να έχεις αφού η ΕΟΝ εφαρμογή είναι για τα σκουπίδια δεν θα αλλάξει τίποτε.