Nova EON TV / EON+

Πήρε κάποιος νέα συνδρομή τώρα, να μας πει, ποιον δέκτη δίνει τώρα η NOVA για EON iptv;
Ειχα Νova double play και εκανα συνδρομη EON TV+ με 50Ε/Μηνα με τρεις μηνες δωρο. Πηγα στο μαγαζι της ΝΟVA στον Πειραια και μου εδωσαν τον καινουργιο δεκτη. MONTEL SDSTBO2

Ειχα Νova double play και εκανα συνδρομη EON TV+ με 50Ε/Μηνα με τρεις μηνες δωρο. Πηγα στο μαγαζι της ΝΟVA στον Πειραια και μου εδωσαν τον καινουργιο δεκτη. MONTEL SDSTBO2
Ανέβασε φώτο και πες μας εντυπώσεις...

• Like
Reactions: Mike2010
Αυτός δεν είναι καινούριος, απλά δεν είναι δορυφορικός. Είναι για μέσω ίντερνετ.

• Like
Reactions: AntonisTz
Ρε παιδια οποιος ξερει.Ρωτησα στη nova αν εχω σε μια τηλεοραση δορυφορικο σε μια 2η eon tv app και 3η συσκευη λαπ τοπ μπορω να βλεπω 3 ταυτοχρον ακαι μου ειπε οχι ...Και σας ρωταω ...αν στη 2η τηλεοραση αντι για eon tv app παρω ενα smart box του εμποριου και βαλω μεσω αυτου την εφαρμογη θα μπορεσω να βλεπω 3 ταυτοχρονα?

Αν θελει να βαλει καποιος netflix και δεν του δουλευει ή αν εχει καποιο παλιοτερο tv box της νοβα, μπορει να κατεβασει και να εγκαταστησει αυτο:

Απλα πριν το εγκαταστησει να αποσυνδεθει τελειως απο το ιντερνετ , να το εγκαταστησει και στην συνεχεια να ξανα συνδεθει στο ιντερνετ. Το δοκιμασα σε ενα απο τα πρωτα tv box που εδινε η νοβα στην αρχη, και μπορω να πω οτι ειναι σε ποιοτητα που βλεπεται, δεν ειναι 4Κ βεβαια, αλλα απο το τιποτα ειναι κατι και ειναι με περιβαλλον Android TV που δεν χρειαζεται ποντικι.

Αν θελει καποιος με ποντικι να το χειριζεται μπορει να κατεβασει αυτο και να δοκιμασει σε τι ποιοτητα παιζει:

Και αυτο ειναι το ιδιο με το παραπανω απλα ειναι λειτουργει καπως με τηλεκοντρολ αλλα οχι απολυτα σωστα, παρολα αυτα μπορει να το δοκιμασει:

EXTRA:
Here is a modified Netflix mobile HD app to work with the remote control and no sideload needed on ATV devices. It's experimental, there are still bugs. In the zip archive are 2 apk files, both need to be installed. This MOD is not mine

Πηγή:

το 1ο που δοκιμασα μου το πεταει το Play protect (play store) και δεν ξερω αν μπορει να απενεγοποιηθει,
και χωρις ιντερνετ που το δοκιμασα, τα ιδια

το 1ο που δοκιμασα μου το πεταει το Play protect (play store) και δεν ξερω αν μπορει να απενεγοποιηθει,
και χωρις ιντερνετ που το δοκιμασα, τα ιδια
Απο τις ρυθμισεις στην ασφαλεια το απενεργοποιεις προσωρινα, ή απο το Playstore, πανω δεξια το απενεργοποιεις προσωρινα, το εγκαταστεις και το ενεργοποιεις παλι. Εγω ετσι το εκανα και δουλεψε. Μαλλον την πρωτη φορα προσπαθησες με ιντερνετ να το εγκαταστησεις και δεν στο εγκατεστησε.

• Like
Reactions: patrickdrd
Ρε παιδια οποιος ξερει.Ρωτησα στη nova αν εχω σε μια τηλεοραση δορυφορικο σε μια 2η eon tv app και 3η συσκευη λαπ τοπ μπορω να βλεπω 3 ταυτοχρον ακαι μου ειπε οχι ...Και σας ρωταω ...αν στη 2η τηλεοραση αντι για eon tv app παρω ενα smart box του εμποριου και βαλω μεσω αυτου την εφαρμογη θα μπορεσω να βλεπω 3 ταυτοχρονα?
οποιος το δει ας βοηθησει

Απο τις ρυθμισεις στην ασφαλεια το απενεργοποιεις προσωρινα, ή απο το Playstore, πανω δεξια το απενεργοποιεις προσωρινα, το εγκαταστεις και το ενεργοποιεις παλι. Εγω ετσι το εκανα και δουλεψε. Μαλλον την πρωτη φορα προσπαθησες με ιντερνετ να το εγκαταστησεις και δεν στο εγκατεστησε.
έλα που δεν βρίσκω από πού να το απενεργοποιήσω, έχω το sdstb01 της εον, σε ένα άλλο μποξ, necool kd2 έπαιξε κανονικά, thanks

• Like
Reactions: xristos1925
Ξεκάθαρα μπορείς να βλέπεις από 3 συσκευές ταυτόχρονα ως εξής: 1η. αποκωδικοποιητής ή το box της ΕΟΝ, 2η.App EON σε smart tv ή διάφορα box του εμπορίου, 3η. κινητό ή τάμπλε ή λαπτοπ ή pc

έλα που δεν βρίσκω από πού να το απενεργοποιήσω, έχω το sdstb01 της εον, σε ένα άλλο μποξ, necool kd2 έπαιξε κανονικά, thanks
Πας στο Playstore, πας πάνω δεξιά στο εικονίδιο του λογαριασμού, εκεί που λέει ενημέρωσεις από κάτω λέει Playstore protect, πας εκεί και σου έχει να το απενεργοποιήσεις. Επίσης από αλλού βρήκα κ στα αγγλικά οδηγίες:

open playstore, click on your Profile Icon at top of screen, 🛡️Play_Protect has option there to turn it off if you disable "Scan apps with Play Protect"

Μια χαρά μπορείς.....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πας στο Playstore, πας πάνω δεξιά στο εικονίδιο του λογαριασμού, εκεί που λέει ενημέρωσεις από κάτω λέει Playstore protect, πας εκεί και σου έχει να το απενεργοποιήσεις. Επίσης από αλλού βρήκα κ στα αγγλικά οδηγίες:

open playstore, click on your Profile Icon at top of screen, Play_Protect has option there to turn it off if you disable "Scan apps with Play Protect"
μπα δεν είναι έτσι
07802253e5a8ce464f42f54411e79481.jpg

μπα δεν είναι έτσι
07802253e5a8ce464f42f54411e79481.jpg
Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις , ρυθμίσεις συσκευής , κάπου έχει επιλογή για ασφάλεια και σκαναρισμα εφαρμογών, πρέπει να είναι εκεί...αλλιώς αν πας στην εικόνα εκεί που λέει Settings, μήπως υπάρχει εκεί τίποτα...