antonogreg
Senior Member
- 16 December 2007
- 410
Να πω την αλήθεια εγώ τα σπασίματα τα παρατήρησα πρώτη φορά χθες στο novasports 4 μέσω του app .Ευτυχώς έχω ΕΟΝ δορυφορικό ...διαφορετικά δεν ξέρω αν αξίζειΣτο λογαριασμό μου ούτε εμένα μπαίνει.
Επίσης, σχετικά με τα σπασίματα, πλέον είναι σε όλα τα κανάλια. Για παράδειγμα, χαίρεσαι να βλέπεις την Αγγλία - φινλανδία στο novasports premier league μέσω cosmote app. Πολύ καλή ποιότητα. Αντίθετα, στο eon app, χαλι μαύρο.
Πατας το αριστερο κουμπακι πανω ψηλα απεναντι απο το on/off που λεει tv/stb, μια φορα. Ετσι παιρνει τον ελεγχο και κλεινει κ τη τιβι μαζιΕγώ πάντως μέσω εφαρμογής μια χαρά είδα το παιγνίδι μέσω Nova prime, βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον.
Δεν το έχει αυτό που μου γραφειςΠατας το αριστερο κουμπακι πανω ψηλα απεναντι απο το on/off που λεει tv/stb, μια φορα. Ετσι παιρνει τον ελεγχο και κλεινει κ τη τιβι μαζι![]()
Αα γραψε λαθος, νομιζα οτι εννοουσες το κοντρολ του tv box!Δεν το έχει αυτό που μου γραφεις
Δεν το έχει αυτό που μου γραφειΠατας το αριστερο κουμπακι πανω ψηλα απεναντι απο το on/off που λεει tv/stb, μια φορα. Ετσι παιρνει τον ελεγχο και κλεινει κ τη τιβι μαζι![]()
Δορυφορικό έχω.Αα γραψε λαθος, νομιζα οτι εννοουσες το κοντρολ του tv box!
Και μετά απορούν γιατί πάει η διακοπή γόνα στη Nova και κράτησαν όλοι την Cosmote....Συγνώμη που ξαναρωτάω, εσας δείχνει καλα το novasports prime και novasports 1 σε tv box?? Γιατί εμένα δείχνει με σπασίματα
Όταν λες δείχνει καλύτερα μέσω εφαρμογής, εννοείς της τηλεόρασης;Ρε παιδιά μόνο σε εμένα είναι τόσο χαλια η ποιότητα στα αθλητικά με το tv box ; Λες και μπήκα να δω από παράνομο σαιτ…
Ενώ από την εφαρμογή είναι σαφώς καλύτερα , δεν μπορώ να καταλάβω
Απ' το cec στο menu το android box της nova. Δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλά βάλε και στην τηλεόραση την ίδια επιλογή.Εγώ πάντως μέσω εφαρμογής μια χαρά είδα το παιγνίδι μέσω Nova prime, βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον.
Έχω δορυφορικόΑπ' το cec στο menu το android box της nova. Δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλά βάλε και στην τηλεόραση την ίδια επιλογή.
Έχω από το 2000 έτος δορυφορική Νόβα...και πάλι έχω Νόβα δορυφορικό με το νέο δέκτη της που τα πάει μια χαρά!! Εχει σωστή ροή εικόνας και το κυριότερο έχει απόδοση 30% καλύτερη εικόνα από το ίντερνετ app της!!! Λειτουργώ δορυφορικό κ μπαίνω Σμαρτ τβ για on demand περιεχόμενο να δω διάφορα που τα πάει καλά εκεί.Όταν έγραφα για τα αρνητικά της NOVA ήμουν κακός και κάποιος έπεσε να με φάειΛουστείτε τώρα τους Βαλκάνιους. Διακοπή και ησύχασα
Φτιάξε τις ρυθμίσεις στο tv box.... 1080p50 βάλε και δοκίμασε τα χρώματα.... Ποιο σου αρέσει στο μάτι.... RGB8 κλπ....Ρε παιδιά μόνο σε εμένα είναι τόσο χαλια η ποιότητα στα αθλητικά με το tv box ; Λες και μπήκα να δω από παράνομο σαιτ…
Ενώ από την εφαρμογή είναι σαφώς καλύτερα , δεν μπορώ να καταλάβω
Και τελικά, όπως ευχόμασταν αλλά θεωρούσαμε "κουλό", βλέπουμε Novasports από Cosmote OTT με πιο "σταθερή" εικόνα από ότι μέσω ΕΟΝ app!Και μετά απορούν γιατί πάει η διακοπή γόνα στη Nova και κράτησαν όλοι την Cosmote....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.