Nova EON TV / EON+

Στο my account ούτε εμένα μπαίνει.
Επίσης, σχετικά με τα σπασίματα, πλέον είναι σε ολα τα κανάλια. Για παράδειγμα, χαίρεσαι να βλέπεις το Αγγλία - φινλανδια στο novasports premier league μέσω cosmote app. Πολύ καλή ποιότητα. Αντίθετα, στο eon app, χαλι μαύρο.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στο λογαριασμό μου ούτε εμένα μπαίνει.
Επίσης, σχετικά με τα σπασίματα, πλέον είναι σε όλα τα κανάλια. Για παράδειγμα, χαίρεσαι να βλέπεις την Αγγλία - φινλανδία στο novasports premier league μέσω cosmote app. Πολύ καλή ποιότητα. Αντίθετα, στο eon app, χαλι μαύρο.
Να πω την αλήθεια εγώ τα σπασίματα τα παρατήρησα πρώτη φορά χθες στο novasports 4 μέσω του app .Ευτυχώς έχω ΕΟΝ δορυφορικό ...διαφορετικά δεν ξέρω αν αξίζει

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα είναι τόσο χαλια η ποιότητα στα αθλητικά με το tv box ; Λες και μπήκα να δω από παράνομο σαιτ…

Ενώ από την εφαρμογή είναι σαφώς καλύτερα , δεν μπορώ να καταλάβω

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Γενικα εδω και περιπου 1 ωρα και κατι η νοβα πρεπει να χει θεμα ή δε ξερω τι συμβαινει. Δεν εχω ουτε στη κινητη σημα, νεκρο τελειως. Το σαιτ του myacc αργει να ανοιξει και οταν το κανει δε δειχνει τιποτα σωστα, ή ειναι ολα μισοφορτωμενα. Επισης χαλασε παρα πολυ και η ποιοτητα στη τηλεοραση την ιδια ωρα.

Εγώ πάντως μέσω εφαρμογής μια χαρά είδα το παιγνίδι μέσω Nova prime, βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον.

Εγώ πάντως μέσω εφαρμογής μια χαρά είδα το παιγνίδι μέσω Nova prime, βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον.
Πατας το αριστερο κουμπακι πανω ψηλα απεναντι απο το on/off που λεει tv/stb, μια φορα. Ετσι παιρνει τον ελεγχο και κλεινει κ τη τιβι μαζι (y)

Πατας το αριστερο κουμπακι πανω ψηλα απεναντι απο το on/off που λεει tv/stb, μια φορα. Ετσι παιρνει τον ελεγχο και κλεινει κ τη τιβι μαζι (y)
Δεν το έχει αυτό που μου γραφεις

Attachments

• IMG_20240911_020124.jpg
    IMG_20240911_020124.jpg
    3 MB · Views: 31
  • Like
Reactions: misfit269
Δεν το έχει αυτό που μου γραφει
Αα γραψε λαθος, νομιζα οτι εννοουσες το κοντρολ του tv box!
Δορυφορικό έχω.

• Like
Reactions: misfit269
Συγνώμη που ξαναρωτάω, εσας δείχνει καλα το novasports prime και novasports 1 σε tv box?? Γιατί εμένα δείχνει με σπασίματα
Και μετά απορούν γιατί πάει η διακοπή γόνα στη Nova και κράτησαν όλοι την Cosmote....

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα είναι τόσο χαλια η ποιότητα στα αθλητικά με το tv box ; Λες και μπήκα να δω από παράνομο σαιτ…

Όταν λες δείχνει καλύτερα μέσω εφαρμογής, εννοείς της τηλεόρασης;

Απ' το cec στο menu το android box της nova. Δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλά βάλε και στην τηλεόραση την ίδια επιλογή.

• Like
Reactions: bilis1234
Όταν έγραφα για τα αρνητικά της NOVA ήμουν κακός και κάποιος έπεσε να με φάει 😂 Λουστείτε τώρα τους Βαλκάνιους. Διακοπή και ησύχασα
Έχω από το 2000 έτος δορυφορική Νόβα...και πάλι έχω Νόβα δορυφορικό με το νέο δέκτη της που τα πάει μια χαρά!! Εχει σωστή ροή εικόνας και το κυριότερο έχει απόδοση 30% καλύτερη εικόνα από το ίντερνετ app της!!! Λειτουργώ δορυφορικό κ μπαίνω Σμαρτ τβ για on demand περιεχόμενο να δω διάφορα που τα πάει καλά εκεί.
Αλλά όχι στα κανάλια της δυστυχώς πολύ αδύναμα σε σχέση με δορυφορική εικόνα.

• Like
  • Love
Reactions: Enki and Joker19

Φτιάξε τις ρυθμίσεις στο tv box.... 1080p50 βάλε και δοκίμασε τα χρώματα.... Ποιο σου αρέσει στο μάτι.... RGB8 κλπ....

Και μετά απορούν γιατί πάει η διακοπή γόνα στη Nova και κράτησαν όλοι την Cosmote....
Και τελικά, όπως ευχόμασταν αλλά θεωρούσαμε "κουλό", βλέπουμε Novasports από Cosmote OTT με πιο "σταθερή" εικόνα από ότι μέσω ΕΟΝ app!

βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη δορυφορικό με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον?