Nova EON TV / EON+

Κι εγω βλεπω το αρης-ολυμπιακος απ την εναρξη. Κολληματα δεν μου εκανε αλλα η εικονα αθλια. Και μαλιστα καποια στιγμη στο α' ημιχρονο για 5 δευτερολεπτα εκανε κατι μικρες οριζοντιες γραμμες που δε το εχει ξανακανει. Σφαλμα στο ματριξ!! 🤣🤣
Πρεπει να ηταν προβλημα τηϛ μεταδοσηϛ απο το γηπεδο αφου τα γραφικα προβαλονταν κανονικα. Το εβλεπα απο δορυφορικη cosmote.

αυτες τις οριζόντιες γραμμές τις έκανε και στο δορυφορικό.
Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι σας ότι η Nova χρησιμοποιεί το σύστημα irdeto εδώ κ 25 χρόνια στο δορυφορικό οι οριζόντιες των δευτερολέπτων κ κάτι στηγμιαια κλειδακια που παρατηρείται είναι τα αντίμετρα της προς την πειρατεία.!! Εγώ εδώ σοβαρά προβλήματα στο δορυφορικό δεν έχω μια χαρα..ισα ίσα έχω κ καλύτερη εικόνα από το ίντερνετ . Εκείνο που δε δικαιολογείται με πολλά προβλήματα είναι στο ίντερνετικο κομμάτι της που πολλοί βλέπουν κ από Σμαρτ τβ κ από πιστοποιημένα tvbox εκεί χρησιμοποιεί άλλο σύστημα.

Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι σας ότι η Nova χρησιμοποιεί το σύστημα irdeto εδώ κ 25 χρόνια στο δορυφορικό οι οριζόντιες των δευτερολέπτων κ κάτι στηγμιαια κλειδακια που παρατηρείται είναι τα αντίμετρα της προς την πειρατεία.!! Εγώ εδώ σοβαρά προβλήματα στο δορυφορικό δεν έχω μια χαρα..ισα ίσα έχω κ καλύτερη εικόνα από το ίντερνετ . Εκείνο που δε δικαιολογείται με πολλά προβλήματα είναι στο ίντερνετικο κομμάτι της που πολλοί βλέπουν κ από Σμαρτ τβ κ από πιστοποιημένα tvbox εκεί χρησιμοποιεί άλλο σύστημα.
Μα για το ιντερνετικο λεμε ολοι οτι εχει προβληματα. Κι εγω που ειχα για μια δεκαετια δορυφορικο νοβα ημουν πολυ ευχαριστημενος. Αλλα το ιντερνετικο της ειναι απλα απαραδεκτο.

Σύμφωνοι , ούτε εμείς έχουμε σοβαρά παράπονα από το δορυφορικό . Απλά το ανέφερα ώστε να μη δημιουργείται η εντύπωση ότι αφορούσε μόνο το ιντερνετικό . Γενικά η δορυφορική εικόνα είναι καλή.( Το μόνο ψεγάδι στη μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων είναι ένα στιγμιαίο θόλωμα του αγωνιστικού χώρου όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση . Αλλά γενικά είναι οκ)

Εγώ πάντως, σαν πρόσφατος
(και νέος) συνδρομητής,
πέρ' από κάποια "μαυρίσματα" οθόνης,
είτε σ' εναλλαγή, είτε (σπάνια)
κατά την διάρκεια της μετάδοσης,
έχω συμβιβαστεί με την ποιότητα
που προσφέρει η EON!

* Για το "4K", να σημειωθεί
ότι πάντα παίζουν ρόλο,
αυτά που ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα
(γραμμή, καλώδιο και
ο εκάστοτε δέκτης)!

** Επίσης, ένα άλλο που πρόσεξα
και το βάζω στα θετικά, είναι
ότι έχω εγκαταστήσει καί
τις εφαρμογές των υπόλοιπων
διαδικτυακών συνδρομητικών
υπηρεσιών, πλην του NETFLIX (παραδόξως), δηλαδή τα:
Cosmote, ANT1+ , Vodafone TV
και Disney plus!
Ακόμη, υπάρχουν καί οι "ελεύθερες"
ΕΛληνικές "IPTV εφαρμογές"
(Greek TV Live κ.α.)!!!

• Like
Reactions: thiseas
Σύμφωνοι , ούτε εμείς έχουμε σοβαρά παράπονα από το δορυφορικό . Απλά το ανέφερα ώστε να μη δημιουργείται η εντύπωση ότι αφορούσε μόνο το ιντερνετικό . Γενικά η δορυφορική εικόνα είναι καλή.( Το μόνο ψεγάδι στη μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων είναι ένα στιγμιαίο θόλωμα του αγωνιστικού χώρου όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση . Αλλά γενικά είναι οκ)
Οταν λες θολωμα φανταζομαι δεν εννοεις το πιξελιασμα που συμβαινει στην ιντερνετικη eon οταν αλλαζει το πλανο ή οταν στοχευει η καμερα τις διαφημιστικες πινακιδες κλπ? Γιατι ειλικρινα χτες βλεποντας το αρης-ολυμπιακος, δεν προλαβα να βγαλω φωτογραφια σε μια συγκεκριμενη στιγμη που στοχευσε η καμερα προς τις πινακιδες και υπηρχε και κινηση των παικτων μπροστα, και πραγματικα εβγαλα τα ματια μου! Μιλαμε για atari τωρα ετσι??!!!

Nova sports Premier League τώρα κρύσταλλο μέσω box της COSMOTE TV. Συνεχίστε ότι κάνετε με το καφενείο της NOVA
Και από eon πένα είναι αυτή τη στιγμή το premier.
e33b57ca3dce8482ca5a2dee8b52a2ab.jpg

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
θελω να παρω ΕΟΝ ενδιαφερον 80% αθλητικα
τα φωτα σας σαν αρχαριος
εχω smart tv το box μου ειναι αχρηστο ?
θα μπαινω με κωδικο ?
αν δωσω τον κωδικο σε φιλο θα μπορουμε να μοιραζομαστε το προγραμμα ?
η τιμη ειναι 21 ευρω τον μηνα οπως λενε μαζι με αθλητικα cosmote ?
παρακαλω οτι αλλο tip ευπροσδεκτο

θελω να παρω ΕΟΝ ενδιαφερον 80% αθλητικα
τα φωτα σας σαν αρχαριος
εχω smart tv το box μου ειναι αχρηστο ?
θα μπαινω με κωδικο ?
αν δωσω τον κωδικο σε φιλο θα μπορουμε να μοιραζομαστε το προγραμμα ?
η τιμη ειναι 21 ευρω τον μηνα οπως λενε μαζι με αθλητικα cosmote ?
παρακαλω οτι αλλο tip ευπροσδεκτο
Όχι δεν είναι εγώ θα σου πρότεινα να βλέπεις μέσω box ή να το αξιοποιήσεις σε άλλη τηλεόραση είτε στο σπίτι σου είτε σε άλλου. Ναι θα μπορείτε να μοιράζεστε το ίδιο πρόγραμμα. Όχι η τιμή 21 ευρώ είναι για συνδυαστικά πακέτα, μόνο η τηλεόραση είναι 28 ευρώ.

• Like
Reactions: SatZapper
εχω ιντερνετ και τηλ nova αυτο εννοεις συνδυαστικα ?
θα πρεπει να συνεννοηθειϛ για να βαλουν και την τηλεοραση στον ιδιο λογαριασμο, νομιζω μια επισκεψη σε καταστημα θα βοηθησει.

εχω δηλ το box στη TV μου και δινω τον κωδικο στον αλλο ?
Ναι κανονικά και συνδέεται μέσω της εφαρμογής της nova όταν δει τον κωδικό της τηλεόρασης στην ΕΟΝ θα πρέπει να τον βάλεις στην εφαρμογή της nova εκεί που λέει σύνδεση σε smart tv

• Like
Reactions: Stellios papa
Παιδιά, αυτά κατά την άποψη μου καλό είναι να μη λέγονται δημόσια. Οκ, γίνεται προφανώς αλλα δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Μη βάλουμε μόνοι μας τα χεράκια μας και βγάλουμε τα ματάκια μας. Κάποια στιγμή, αν γιγαντωθει αυτό, θα κοπεί.

Εγώ πάντως έχω θέματα με την εφαρμογή eon και σε mecool km2 plus και σε τηλεόραση Samsung. Κολλάει συνεχώς, κάνει λουπες, μαύρες οθόνες. Πάρα πολλά θέματα.
Δεν εισαι ο μονος. Ευτυχως στην cosmote ειναι ολα κομπλε.