Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Φίλος έχει δορυφορικό πακέτο nova sports και έχει βάλει κωδικούς σε δύο (2) laptop και ένα (1) κινητό. Στο nova account βλέπει ότι μπορεί να συνδέσει και smart tv. Εάν το κάνει θα έχει πρόβλημα με την τηλεόραση που έχει το δορυφορικό; Όταν λέει smart tv εννοεί και το Chromecast with Google TV; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Φίλος έχει δορυφορικό πακέτο nova sports και έχει βάλει κωδικούς σε δύο (2) laptop και ένα (1) κινητό. Στο nova account βλέπει ότι μπορεί να συνδέσει και smart tv. Εάν το κάνει θα έχει πρόβλημα με την τηλεόραση που έχει το δορυφορικό; Όταν λέει smart tv εννοεί και το Chromecast with Google TV; Ευχαριστώ.

Ναι μπορεί να το βαλει και σε smart TV ή box χωρίς να έχει πρόβλημα με την βασική δορυφορική.
Έτσι το έχω και εγώ.

• Like
Reactions: alany
Ναι μπορεί να το βαλει και σε smart TV ή box χωρίς να έχει πρόβλημα με την βασική δορυφορική.
Έτσι το έχω και εγώ.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Οι της nova δεν έχουν απαντήσει.

Πριν 30 περιπου αυτα που τραβαγεϛ με τον ΟΤΕ για να βαλειϛ τηλεφωνο, στο σημερα λογω του οτι πουλαει υπηρεσιεϛ σε οσουϛ παροχουϛ δεν εχουν ιδιοκτητο δικτυο κατεχει δεσποζουσα θεση στην αγορα και για να ενεργοποιηθει μια γραμμη πρεπει να επεμβει πρωτα τεχνικοϛ τηϛ cosmote. Εκει γινεται παρτυ σε καθυστερησειϛ, λαθη στα κτιρια και δε συμμαζευεται. Για τη συνδρομητικη εχει κανει μια εξαιρετικη αναλυση ο φιλοϛ SatZapper σε αναρτηση του ακριβωϛ απο πανω.
Η νοβα θυμασαι τι τιμες ειχε πριν 20 χρονια;

Η νοβα θυμασαι τι τιμες ειχε πριν 20 χρονια;
Πωϛ δεν το θυμαμαι! Ετσουζε για αυτο αν διαβασειϛ το αρχικο ποστ ειπα πωϛ η ελευση τηϛcosmote στη συνδρομητικη τηλεοραση λειτουργησε σαν καταλυτηϛ για να πεσουν οι τιμεϛ και να εχουμε καλυτερο περιεχομενο. Ο ανταγωνισμοϛ σε ολα τα επιπεδα οφελει τουϛ καταναλωτεϛ!

Μπραβο, χρεωνε και τα hd καποια στιγμη. Νομιζω χρεωνε και το pvr στις αρχες.
Αν ηθελες και το adult μπορει να εφτανε κανενα κατοσταρικο.

Παιδια σε λιγες μερες περιμενω τον τεχνικο να ερθει να βαλει eon δορυφορικη.
Πρεπει γενικα να εχω το νου μου να κανει ή να μην κανει κατι κατα την εγκατασταση; Να προσεξω πχ κατι συγκεκριμενο;

Για να μη σε τρολαρει κανείς θα σου απαντήσω πρώτος ότι οι εγκαταστάτες της Νόβα είναι γενικά αστέρια και μη φοβηθεις τίποτε
Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι το που θα τοποθετηθεί το πιάτο για καλύτερη λήψη και δώσε και κανα ταλληρακι για ευχαριστώ στο τελος

Για να μη σε τρολαρει κανείς θα σου απαντήσω πρώτος ότι οι εγκαταστάτες της Νόβα είναι γενικά αστέρια και μη φοβηθεις τίποτε
Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι το που θα τοποθετηθεί το πιάτο για καλύτερη λήψη και δώσε και κανα ταλληρακι για ευχαριστώ στο τελος
Να σαι καλα, σε ευχαριστω για την απαντηση!!

Χθες στο ματς του ΠΑΟΚ στο 4Κ κανάλι είχε αρκετά loop.Καποιος που είδε το ματς είχε το ίδιο πρόβλημα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Χθες στο ματς του ΠΑΟΚ στο 4Κ κανάλι είχε αρκετά loop.Καποιος που είδε το ματς είχε το ίδιο πρόβλημα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Loop να πω την αληθεια δεν μου εκανε, αλλα 2-3 φορες κατα τη διαρκεια του αγωνα εριξε την αναλυση για λιγα δευτερολεπτα...

• Like
Reactions: jimtriol
Καλημερα σε όλους,

Αποφάσισα να πάω nova/eon με fiber 100 και full pack τηλεόραση (τo fiber θέλει 1μιση μήνα να εγκατασταθεί).

Επειδή πριν λειτουργούσα το κλασικό παράνομο box με τα πάντα μέσα ομολογώ ότι η nova ειναι απογοήτευση.

Καταρχήν από ταινίες/σειρες έχει λίγες και καμιά σε 2k/4k ανάλυση. Επίσης δεν βρήκα πως μπορείς να δεις τι ανάλυση έχει και τι ήχο σε κάθε ταινία.

Ανεξαρτήτως εαν παλιά χρεωνε 50αρια και 70αρια, δεν θεωρώ ότι τα 28 ευρώ είναι τοσο φθηνά για αυτό το περιεχόμενο.

Καλημερα σε όλους,

Αποφάσισα να πάω nova/eon με fiber 100 και full pack τηλεόραση (τo fiber θέλει 1μιση μήνα να εγκατασταθεί).

Επειδή πριν λειτουργούσα το κλασικό παράνομο box με τα πάντα μέσα ομολογώ ότι η nova ειναι απογοήτευση.

Καταρχήν από ταινίες/σειρες έχει λίγες και καμιά σε 2k/4k ανάλυση. Επίσης δεν βρήκα πως μπορείς να δεις τι ανάλυση έχει και τι ήχο σε κάθε ταινία.

Ανεξαρτήτως εαν παλιά χρεωνε 50αρια και 70αρια, δεν θεωρώ ότι τα 28 ευρώ είναι τοσο φθηνά για αυτό το περιεχόμενο.
Καλά η αλήθεια είναι πως όταν συγκρίνουμε το παράνομο με το νόμιμο, είναι λογικό το νόμιμο να μας φαίνεται "'άδειο". Συγκρίνεις μια δεξαμενή με τίτλους και δικαιώματα που δεν έχουν αποδοθεί, απλά έχει γίνει συγκέντρωση και δυνατότητα προβολής τους σε δέκτες χρηστών. Στην άλλη περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες συμφωνίες με συγκεκριμένα στούντιο και άλλες εταιρίες, με απόδοση φόρου στο κράτος και σχετική έστω διαφάνεια σε συναλλαγές και κινήσεις. Λογικό και επόμενο να υπάρχουν διαφορές τεράστιες τόσο στο περιεχόμενο (λογικό) όσο και στην τεχνολογία. Ουσιαστικά βάζεις απέναντι δύο ανόμοιες υπηρεσίες που το μοναδικό κοινό που έχουν μεταξύ τους είναι το target group που απευθύνονται. Μέχρι εκεί. Σε όλα τα άλλα είναι εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.
Κατά τα άλλα κανείς δεν είπε πως τα 28 είναι φθηνά αν και με τα αθλητικά ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ σε έναν, η ψαλίδα μειώνεται. Άσε που αν θέλεις ταινίες, η τιμή δεν είναι 28 αλλά 11 το μήνα. Εκεί νομίζω πως είναι αρκετά value for money.

Εγώ πάντως έχω θέματα με την εφαρμογή eon και σε mecool km2 plus και σε τηλεόραση Samsung. Κολλάει συνεχώς, κάνει λουπες, μαύρες οθόνες. Πάρα πολλά θέματα.
Νομίζω στην περίπτωσή σου είναι οι συσκευές σου το προβλημα και εξηγούμαι: έχει παρατηρηθεί (από τα λόγια πολλών εδώ μέσα) ότι σε Samsung και tv boxes δεν παίζει το ίδιο καλά η εφαρμογή πχ όπως στη Sony…
Και να συνεχίσω λέγοντας πως από πέρσι μέχρι στιγμής βλέπω καλύτερα σε εφαρμογή σε Sony TV και τα EON και τα Cosmote. Επίσης το EON tvbox χωρίς κολλήματα φέτος (αν και με powerline), κουμπωμένο σε Hisense TV, με νεώτερα powerline συσκευές. Μόνο το 4Κ της Cosmote φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια θέματα όπως κολλήματα που και που….όλα αυτά με 100αρα γραμμή στη Nova

Last edited:
Καλημερα σε όλους,

Δεν σε ανάγκασε κάνεις να βάλεις EON, αν δεν θα υπήρχε το παράνομο τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά,τόσο σε εικόνα όσο και σε περιεχόμενο.

Καλημέρα σας!
Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι το "4K" της Cosmote,
χρονικά, ήταν λίγα δευτερόλεπτα πίσω (~5-6 δευτερόλεπτα),
με το κανάλι που μετέδιδε τον Π.Α.Ο.Κ.!

• Like
Reactions: Teo010 and valkal19
Καλημέρα σας!
Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι το "4K" της Cosmote,
χρονικά, ήταν λίγα δευτερόλεπτα πίσω (~5-6 δευτερόλεπτα),
με το κανάλι που μετέδιδε τον Π.Α.Ο.Κ.!
Από εφαρμογή της εον το ίδιο κανάλι στην εφαρμογή της κοσμοτε 30 Δευτέρα πίσω.

• Like
Reactions: neoktistos
Loop να πω την αληθεια δεν μου εκανε, αλλα 2-3 φορες κατα τη διαρκεια του αγωνα εριξε την αναλυση για λιγα δευτερολεπτα...
Ακριβώς το ίδιο και σε μένα (βλέπω από Cosmote TV, οπότε ήταν θέμα της Cosmote και όχι του ΕΟΝ app).

• Like
Reactions: thodorisk
Καλημερα σε όλους,

Μπορώ να σου απαντήσω για τον ήχο, που είναι απλή η απάντηση. Stereo. Στα πάντα.

• Like
Reactions: john1987