Nova EON TV / EON+

χτυπησα με lg 55 χθες κ ελω κατσε να δοκιμασω και τα δυο..και το boxaki eon και το δορυφορικο eon sat.,.ε λοιπον πολυ ανωτερο σε εικονα το δορυφορικο!

• Like
Reactions: thodorisk
χτυπησα με lg 55 χθες κ ελω κατσε να δοκιμασω και τα δυο..και το boxaki eon και το δορυφορικο eon sat.,.ε λοιπον πολυ ανωτερο σε εικονα το δορυφορικο!
Απλα ασυγκριτα τα μεγεθη!!

• Like
Reactions: Enki
Πως και έχεις και τα δύο; Box Eon πως απέκτησες;

Αυτό το αίσχος να μην ακούγεται ο ήχος των γηπέδων στα ματς και να ακούγονται μόνο οι σπίκερ απαράδεκτο..ούτε τα σφυρίγματα των διαιτητών δεν ακούγονται τώρα στο Φενέρ - Ολυμπιακός.

Ερωτηση για eon δορυφορικο.
Πως μπορουμε να τραβηξουμε free fta καναλια? Σε παλιοτερο post ειχα δει οτι γινεται, αλλα σου χαλαει την λιστα με τα ηδη υπαρχοντα καναλια σου.
Ρωταω γιατι στο μπουκετο public που εχει τα fta, ελαχιστα παιζουν.

Η Βαλκανική εφαρμογή eon είπε να αντιγράψει την εφαρμογή της cosmote tv αλλά μόνο στο ότι πλέον δεν αφήνει το screenshot και την καταγραφή οθόνης. Εύγε!
Τελικά το διόρθωσαν

Ερωτηση για eon δορυφορικο.
Πως μπορουμε να τραβηξουμε free fta καναλια? Σε παλιοτερο post ειχα δει οτι γινεται, αλλα σου χαλαει την λιστα με τα ηδη υπαρχοντα καναλια σου.
Ρωταω γιατι στο μπουκετο public που εχει τα fta, ελαχιστα παιζουν.
Διάβασε σχετικα εδώ

• Like
Reactions: thodorisk
καλά τι ξεφτίλα είναι αυτή; όλο κολλάει η εικόνα στο ματς παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο cosmote sports . στο ημίχρονο γύρισα σε novasports και κολλάει εντελώς! θέλει να αλλάξω κανάλι, pause, πάλι play για να ξεκολλήσει. μας δουλεύουν;με 200αρα σταθερή nova

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

καλά τι ξεφτίλα είναι αυτή; όλο κολλάει η εικόνα στο ματς παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο cosmote sports . στο ημίχρονο γύρισα σε novasports και κολλάει εντελώς! θέλει να αλλάξω κανάλι, pause, πάλι play για να ξεκολλήσει. μας δουλεύουν;με 200αρα σταθερή nova

αστα φιλε συνεχεια διακοπες με μαυρισμα οθονης, το εβαλα σε ABR συνεχές pixelιασμα μετα.. εγω εχω 100 ftth.. απελπισία!!!

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

καλά μιλάμε κολλάει συνέχεια! και το ματς λεβαδειακος παοκ στο novasports! μετά φταίμε εμείς εάν βάλουμε ΝΔ το δούμε από σαιτ

• Wow

Εγώ με σύνδεση που μετά βίας πιάνω 19mb δεν έχω ούτε μια διακοπή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λοιπόν κανένα κόλλημα. Σε nvidia shield tv pro μέσω eon app έβλεπα το ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο cosmote 1. Ταυτόχρονα στο pc πάλι μεσω eon browser είχα ανοιχτό να παίζει το Λιβαδειά - Πάοκ. Την ίδια ώρα στον πάνω όροφο ο πατέρας μου έβλεπε μέσω cosmote Box το ντέρμπι και τέλος ο αδερφός μου μέσω cosmote app σε samsung tv και αυτός το ντέρμπι. 4 ταυτόχρονες θεάσεις δηλαδή και όλα άψογα. Τώρα για ποιότητα εικόνας μέτρια όπως πάντα.

• Like
αστα φιλε συνεχεια διακοπες με μαυρισμα οθονης, το εβαλα σε ABR συνεχές pixelιασμα μετα.. εγω εχω 100 ftth.. απελπισία!!!
εμένα στο nova box μόνο ABR έχει. δεν έχει κάτι άλλο

τα άλλα που θα βάζω;
352103dbd0aaec657397845925133145.jpg

8b986eb194ae7eef1f023480decfe0db.jpg

Εγώ μια χαρά το είδα και στις 2 εφαρμογές, λίγο καλύτερη σε εικόνα η Cosmote (παρατήρησα ότι έχει καλύτερο bitrate σε σχέση με την ΕΟΝ), αλλά και στις 2 δεν φάνηκε διαφορά με γυμνό μάτι μόνο από πολύ κοντά

Και εγώ προς στιγμήν,
στο 2ο ημίχρονο
του "Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός",
στο δέκτη της EON,
αλλά καί κάποιες μικροδιακοπές
που είχε η εφαρμογή
του κινητού (εκεί έβλεπα την ίδια ώρα
το "Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ.")!!!
Στην τηλεόραση που έβλεπα
το ντέρμπι, απλώς,
ανοιγόκλεισα το δέκτη
και "σοβαρεύτηκε"
η κατάσταση!
Επίσης, δεν ξέρω αν βοηθά,
αλλ' αναγκαστικά άλλαξα την ρύθμιση της εικόνας,
στο "1080i-50Hz"
(Μενού/Επιλογές εικόνας)
και από το μενού "Χρωματικό Εύρος",
στην επιλογή "RGB 12bit"!

* Συνήθως, όταν έχω στο μενού "Ανάλυση Εικόνας",
την επιλογή "Αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση", στο "Ναι",
στο "Χρωματικό Εύρος",
αυτόματα είναι επιλεγμένο
το "YCbCr444 10bit",
ακόμη και όταν επιλέξω
μια από τις υπόλοιπες
κατηγορίες (χωρίς ν' αλλάξω φυσικά το "Ναι",
στην παραπάνω επιλογή),
πάλι θα δω την ίδια ρύθμιση!
Στην αντίθετη περίπτωση,
όταν επιλέξω κάποια στις
"Επιλογές Εικόνας", τότε
η "Αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση", "ξετσεκάρεται" στο "Όχι"!!!