Απλα ασυγκριτα τα μεγεθη!!χτυπησα με lg 55 χθες κ ελω κατσε να δοκιμασω και τα δυο..και το boxaki eon και το δορυφορικο eon sat.,.ε λοιπον πολυ ανωτερο σε εικονα το δορυφορικο!
Πως και έχεις και τα δύο; Box Eon πως απέκτησες;χτυπησα με lg 55 χθες κ ελω κατσε να δοκιμασω και τα δυο..και το boxaki eon και το δορυφορικο eon sat.,.ε λοιπον πολυ ανωτερο σε εικονα το δορυφορικο!
Τελικά το διόρθωσανΗ Βαλκανική εφαρμογή eon είπε να αντιγράψει την εφαρμογή της cosmote tv αλλά μόνο στο ότι πλέον δεν αφήνει το screenshot και την καταγραφή οθόνης. Εύγε!
Διάβασε σχετικα εδώΕρωτηση για eon δορυφορικο.
Πως μπορουμε να τραβηξουμε free fta καναλια? Σε παλιοτερο post ειχα δει οτι γινεται, αλλα σου χαλαει την λιστα με τα ηδη υπαρχοντα καναλια σου.
Ρωταω γιατι στο μπουκετο public που εχει τα fta, ελαχιστα παιζουν.
αστα φιλε συνεχεια διακοπες με μαυρισμα οθονης, το εβαλα σε ABR συνεχές pixelιασμα μετα.. εγω εχω 100 ftth.. απελπισία!!!καλά τι ξεφτίλα είναι αυτή; όλο κολλάει η εικόνα στο ματς παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο cosmote sports . στο ημίχρονο γύρισα σε novasports και κολλάει εντελώς! θέλει να αλλάξω κανάλι, pause, πάλι play για να ξεκολλήσει. μας δουλεύουν;με 200αρα σταθερή nova
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
καλά μιλάμε κολλάει συνέχεια! και το ματς λεβαδειακος παοκ στο novasports! μετά φταίμε εμείς εάν βάλουμε ΝΔ το δούμε από σαιτκαλά τι ξεφτίλα είναι αυτή; όλο κολλάει η εικόνα στο ματς παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο cosmote sports . στο ημίχρονο γύρισα σε novasports και κολλάει εντελώς! θέλει να αλλάξω κανάλι, pause, πάλι play για να ξεκολλήσει. μας δουλεύουν;με 200αρα σταθερή nova
καλά τι ξεφτίλα είναι αυτή; όλο κολλάει η εικόνα στο ματς παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο cosmote sports . στο ημίχρονο γύρισα σε novasports και κολλάει εντελώς! θέλει να αλλάξω κανάλι, pause, πάλι play για να ξεκολλήσει. μας δουλεύουν;με 200αρα σταθερή nova

είμαι με το box. μήπως θέλει καμιά ρύθμιση;Εγώ με σύνδεση που μετά βίας πιάνω 19mb δεν έχω ούτε μια διακοπή
Sent from my iPhone using Tapatalk
εμένα στο nova box μόνο ABR έχει. δεν έχει κάτι άλλοαστα φιλε συνεχεια διακοπες με μαυρισμα οθονης, το εβαλα σε ABR συνεχές pixelιασμα μετα.. εγω εχω 100 ftth.. απελπισία!!!
Είσαι με wifi??? Μόνο μέσω ethernet σου δίνει επιλογή cbrεμένα στο nova box μόνο ABR έχει. δεν έχει κάτι άλλο
τα άλλα που θα βάζω;
![]()
![]()
ναι wifi 5 ghzΕίσαι με wifi??? Μόνο μέσω ethernet σου δίνει επιλογή cbr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.