Nova EON TV / EON+

αυτό το κυκλακι κάτω δεξιά τι είναι στην οθόνη της EON;
10bedee410f85f2818c15cee98593e40.jpg

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

Επειδή κάποιοι ειρωνευόσασταν παλιότερα.. Ξεχωρίζετε τις εμφανίσεις και τις ομάδες;; Ειδικά στα κόρνερ.... (Η UEFA το απαγορεύει αυτό και επιβάλλει η μία ομάδα μονόχρωμη..)
IMG_20241110_204803.jpg

Αντίστροφη μέτρηση πότε λήγει το συμβόλαιό μας στη Nova.....
εμείς Αύγουστο ξεκινήσαμε την eon. άρα; το άσπρο είναι αυτό το διάστημα από Αύγουστο μέχρι τώρα;

• Haha
Reactions: billys13
εμείς Αύγουστο ξεκινήσαμε την eon. άρα; το άσπρο είναι αυτό το διάστημα από Αύγουστο μέχρι τώρα;

Τρολάρω αδερφέ μου......όχι εσένα...την EON-NOVA......

αντε ρε! χαχαχα! άμα ξέρει κάποιος ας μας πει

Οπωϛ εχει ειπωθει και παλιοτερα ειναι αναλογο με τουϛ αριθμουϛ που βγαζει στην cocmote για ελεγχο νομιμοτηταϛ τηϛ συνδρομηϛ με αμεσο οπτικο τροπο. Επισηϛ θυμαμαι παλιοτερα η cosmote στα επαγγελματικα συμβολαια στιϛ καφετεριεϛ ειχε ενα μονιμο κυκλο για να μπορουν οι ελεγκτεϛ να διαπιστωνουν αμεσα αν χρησιμοποιουν οικιακη συνδεση αντι τηϛεπαγγελματικηϛ.

φίλε @Joker19 ειλικρινά, χωρίς ίχνος προσβολής (σκεφτόμουν να το γράψω ή όχι το μήνυμα), μήπως να έψαχνες το θέμα που δεν διακρίνεις εύκολα τα χρώματα;
Φίλε μου καλημέρα....δεν αναφέρομαι στα χρώματα.... Αναφέρομαι στο στυλ εμφάνισης στολών.... Παρόμοιο....

Πάντως επειδή μιλάς για ειρωνεία. Αρχικά δε νομίζω να σε ειρωνευτηκε ποτέ κανένας. Απλά νομίζω όλοι συμφώνησαν ότι δεν είχαν θέμα.
Εγώ προσωπικά και χθες δεν είχα θέμα στο να ξεχωρίσω τις εμφανίσεις.

Οντως το στυλ της εμφανισης ηταν ιδιο , μπορει να τα ξεχωριζαμε απο τα χρωματα αλλα αυτο με το ιδιο στυλ το εκαναν πριν 30 χρονια πλεον ολοι εχουν και ουδετερα χρωματα και στυλ στις φανελες

Γνωρίζετε μήπως γιατί στον νέο δορυφορικό δέκτη όταν αλλάζω κανάλι εμφανίζεται πάντα η ένδειξη της τηλεόρασης hdmi1 ; Στον προηγούμενο δέκτη 3001 δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποια λύση να μην γίνεται αυτό ;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχει αλλάξει Κατι σε ταυτόχρονη θεαση πχ αν είσαι σε τηλεόραση με εφαρμογή εον βλέπεις αγώνα και ταυτόχρονα βλέπεις αγώνα σε κινητό αυτό γίνεται κανονικά ή άλλαξε κάτι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχει αλλάξει Κατι σε ταυτόχρονη θεαση πχ αν είσαι σε τηλεόραση με εφαρμογή εον βλέπεις αγώνα και ταυτόχρονα βλέπεις αγώνα σε κινητό αυτό γίνεται κανονικά ή άλλαξε κάτι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων να πω ότι είναι δορυφορικό το πακέτο και η δορυφορική είναι κλειστή παίζει μόνο σε εφαρμογή εον σε Σμαρτ των και κινητό ταυτόχρονα γίνεται αυτό ?

Last edited:
Γνωρίζετε μήπως γιατί στον νέο δορυφορικό δέκτη όταν αλλάζω κανάλι εμφανίζεται πάντα η ένδειξη της τηλεόρασης hdmi1 ; Στον προηγούμενο δέκτη 3001 δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποια λύση να μην γίνεται αυτό ;
Το βρήκα τελικά από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Hide info banner . Με τον προηγούμενο δέκτη δεν γινόταν αυτό πάντως

• Like
Μέχρι σήμερα έβλεπα κι εγω ταυτόχρονα σε μια μεγάλη οθόνη κι ενα ταμπλετ. Σημερα μου εμφάνισε οτι πρέπει να κλείσω την μια απο τις δυο συσκευές. Εντωμεταξύ κοιτώντας στο nova account στις ενότητες ίντερνετ και τηλεόραση δεν φαίνεται το τελευταίο συμβόλαιο που αποδέχτηκα τον Ιούνιο αλλά το προηγούμενο από το 2022. Ελπίζω να είναι ένα σφάλμα αυτό με τις ταυτόχρονες οθόνες όπως είναι με το συμβόλαιο γιατι ήταν ένας από τους λόγους να επιλέξω τη νόβα απο την κοσμοτε

• Wow
Μέχρι σήμερα έβλεπα κι εγω ταυτόχρονα σε μια μεγάλη οθόνη κι ενα ταμπλετ. Σημερα μου εμφάνισε οτι πρέπει να κλείσω την μια απο τις δυο συσκευές. Εντωμεταξύ κοιτώντας στο nova account στις ενότητες ίντερνετ και τηλεόραση δεν φαίνεται το τελευταίο συμβόλαιο που αποδέχτηκα τον Ιούνιο αλλά το προηγούμενο από το 2022. Ελπίζω να είναι ένα σφάλμα αυτό με τις ταυτόχρονες οθόνες όπως είναι με το συμβόλαιο γιατι ήταν ένας από τους λόγους να επιλέξω τη νόβα απο την κοσμοτε
Δορυφορικός είσαι; Γιατί σε εμένα σε eon ίντερνετικό παίζουν κανονικά και στο συμβόλαιο εμφανίζει και εμένα το παλιό από το 2022.