Nova EON TV / EON+

anto_33

AVClub Enthusiast
1 May 2013
1,113
Μηπως θελει να κανω σαρωση ξανα για να πιασει το νεο καναλι?δεν εχω κανει κ ποτε αν θυμαμαι καλα

paull

Established Member
9 September 2008
203
Θα συμφωνησω. Οντως δεν εχει on demand, αλλα προσωπικα δεν με πειραζει εμενα. Τα κολληματα ομως που μου εκανε το ιντερνετικο, τα "καρεδιασματα" η αναλυση της εικονας κλπ....δεν παλευοντουσαν.
Tο box το είχες συνδεδεμένο μέσω wifi ή ethernet και με τι ταχύτητα internet? Έχω κρατήσει τα Nova Sports στην Cosmote και σκέφτομαι να πάω σε EON internet χωρίς τα αθλητικά. Με το δορυφορικό έχω on demand μόνο σε 1 τηλεόραση στο σπίτι και είναι σημαντικός περιορισμός για εμένα.

thodorisk

Established Member
14 September 2024
112
Tο box το είχες συνδεδεμένο μέσω wifi ή ethernet και με τι ταχύτητα internet? Έχω κρατήσει τα Nova Sports στην Cosmote και σκέφτομαι να πάω σε EON internet χωρίς τα αθλητικά. Με το δορυφορικό έχω on demand μόνο σε 1 τηλεόραση στο σπίτι και είναι σημαντικός περιορισμός για εμένα.
Το eon box το ειχα με wifi με 100αρα χαλκο.(Τωρα πια εχω 300αρα οπτικη ινα). Αλλα και με ethernet που ειχα δοκιμασει δεν ειχε καμια διαφορα. Εδω και αλλα παιδια που το ειχαν με 300-500 οπτικη και παρατηρουσαν ακριβως τα ιδια προβληματα στα ζωντανα καναλια. Ειναι καθαρα θεμα της εφαρμογης. Στα on demand του ηταν αψογο,δεν το συζητω!!

• Like
Reactions: paull

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
759
Όντως υπερτερεί σε ποιότητα εικόνας, το βασικό πρόβλημα που έχει ο δορυφορικός δέκτης είναι ότι πλέον δεν έχει On Demand περιεχόμενο. Μπορείς να δεις μόνο ζωντανό πρόγραμμα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα και το σκέφτομαι για να αλλάξω σε ιντερνετικό.
Όμως, έχοντας δορυφορικό, έχεις και ιντερνετικό για το on demand. Με σύνδεση IPTV, δεν έχεις δορυφορικό.
Προσωπικά έχω δορυφορικό με multiroom και έτσι έχω και μια μεγάλη οθόνη IPTV, συν laptop, συν κινητό.

Επιπροσθέτως, έχοντας την επιλογή και των δύο ανά πάσα στιγμή, μπορείς να δεις όποιο πρόβλημα και αν παρουσιάζεται (πολύ κακός καιρός και έχει μπάλα και το δορυφορικό δεν τα λέει, πρόβλημα στο internet και το ιντερνετικό σέρνεται, κ.ο.κ.).

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Μας έβαλαν στην θέση 200 Νόβα Πάσχα....,!!! έλεος εκκλησία με συνδρομή μας ...τι κάνετε ρεεεεε..... βάλτε ρε history channel 2... discovery science .... πληρώνουμε για να βλέπουμε ποιότητα!!!!
Εκκλησία κανάλια τόσα ελεύθερα υπάρχουν κρατικά κ ιδιωτικά....τι δουλειά έχει σε συνδρομητική υπηρεσία με πληρωμή.... εμάς μας ρωτήσατε???
Γιατί; Σε ενοχλεί; Βγάζεις καντήλες;

• Haha
Reactions: Enki

paull

Established Member
9 September 2008
203
Όμως, έχοντας δορυφορικό, έχεις και ιντερνετικό για το on demand. Με σύνδεση IPTV, δεν έχεις δορυφορικό.
Προσωπικά έχω δορυφορικό με multiroom και έτσι έχω και μια μεγάλη οθόνη IPTV, συν laptop, συν κινητό.

Επιπροσθέτως, έχοντας την επιλογή και των δύο ανά πάσα στιγμή, μπορείς να δεις όποιο πρόβλημα και αν παρουσιάζεται (πολύ κακός καιρός και έχει μπάλα και το δορυφορικό δεν τα λέει, πρόβλημα στο internet και το ιντερνετικό σέρνεται, κ.ο.κ.).
Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις, αυτή τη στιγμή έχω Cosmote και Nova μέσω δορυφόρου και κράτησα τα Nova Sports στην Cosmote. Κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που καταργήθηκε το On Demand στον δορυφορικό δέκτη έπρεπε να επιτρέψουν μία ακόμα μεγάλη οθόνη μέσω IPTV στις δορυφορικές συνδέσεις έτσι ώστε να έχεις θέαση του On Demand σε δύο μεγάλες οθόνες όπως πριν. Τουλάχιστον να επέτρεπε την εγκατάσταση IPTV σε 2 οθόνες και θέαση σε 1. Καταργήθηκαν και οι extra συσκευές και έτσι δεν υπάρχει πλέον ούτε αυτή η εναλλακτική.
Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση που είναι ο δορυφορικός δέκτης για να έχεις πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες της Nova πρέπει να έχεις και IPTV στην ίδια τηλεόραση και επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα για θέαση σε άλλη μεγάλη οθόνη.

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
759
Δεν διαφωνώ με όσα γράφεις, αυτή τη στιγμή έχω Cosmote και Nova μέσω δορυφόρου και κράτησα τα Nova Sports στην Cosmote. Κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που καταργήθηκε το On Demand στον δορυφορικό δέκτη έπρεπε να επιτρέψουν μία ακόμα μεγάλη οθόνη μέσω IPTV στις δορυφορικές συνδέσεις έτσι ώστε να έχεις θέαση του On Demand σε δύο μεγάλες οθόνες όπως πριν. Τουλάχιστον να επέτρεπε την εγκατάσταση IPTV σε 2 οθόνες και θέαση σε 1. Καταργήθηκαν και οι extra συσκευές και έτσι δεν υπάρχει πλέον ούτε αυτή η εναλλακτική.
Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση που είναι ο δορυφορικός δέκτης για να έχεις πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες της Nova πρέπει να έχεις και IPTV στην ίδια τηλεόραση και επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα για θέαση σε άλλη μεγάλη οθόνη.
Έτσι ακριβώς είναι.
Για on demand σε άλλη tv χρησιμοποιώ πολύ AirPlay/Cast από το κινητό μου. Στην ΕΟΝ δίνει ανάλυση 1080 με πολύ καλή εικόνα.

• Like
Reactions: paull

Slayer38

New member
11 September 2024
52
Εγώ δορυφορικό στην 1 τηλεόραση κ στην 2 τηλεόραση την εφαρμογή app eon και ακόμη κ στο λάπτοπ ρε παιδιά 3 ματς ταυτόχρονα βλέπω.!! Μόνο τάμπλετ δεν έβαλα ακόμη!!

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,394
Θεσσαλονίκη
Γεια σας
Εχω το EON πολλα χρονια και του ειχα συνδεσει ενα ασυρματο ποντικι, το Logitech m185. Επαιζε τελεια.
Πριν μια εβδομαδα το ποντικι δεν λειτουργουσε πια και αγορασα καινουργιο Logitech m185 (ειχε καποιες μικροδιαφορες με το παλιο).
Το συνδεσα στο EON με το νεο dongle, αλλα δουλευουν ολα εκτος του δεξιου κουμπιου.
Πηρα τηλεφωνο την EON και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βοηθησουν.
Παρακαλω, αν μπορει καποιος, ας με βοηθησει.
ΥΓ: Εβγαλα το dongle, δοκιμασα ενα ενσυρματο ποντικι και παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα.
Και τα δυο ποντικια σε ενα laptop παιζουν κανονικοτατα.
Σύνδεσα ποντίκι USB. Oύτε σε εμένα λειτουργεί το δεξί πλήκτρο. Πουθενά δεν έχει δεξί κλικ.
Η συσκευή είναι η SDSTB02, το μοντέλο DV8980C της εταιρίας SDMC, με επεξεργαστή Amlogic S905X4.
Μάλλον έγινε με κάποια ενημέρωση λογισμικού.

sidario

New member
12 December 2014
72
Καλησπέρα έχω κάποιες απορίες γιατί σκέφτομαι να μεταπήδησε από cosmote σε eon λόγω καλύτερης τιμής
1 Έχω 24mbs προς το παρόν δεν δικαιολογεί vdsl η γραμμή άρα μου δίνουν δορυφόρο αυτό το γνωρίζω.Αυτο που δεν γνωρίζω είναι αν έρθει το vdsl από μόνοι τους θα με το γυρίσουν σε ιντερνετικό είτε θέλω είτε όχι?
2 Στο ιντερνετικό ο αποδικωποιητης tv box μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε σπίτι με οποιαδήποτε σύνδεση εννοώ π.χ cosmote πάροχο αντί για nova

thodorisk

Established Member
14 September 2024
112
Καλησπέρα έχω κάποιες απορίες γιατί σκέφτομαι να μεταπήδησε από cosmote σε eon λόγω καλύτερης τιμής
1 Έχω 24mbs προς το παρόν δεν δικαιολογεί vdsl η γραμμή άρα μου δίνουν δορυφόρο αυτό το γνωρίζω.Αυτο που δεν γνωρίζω είναι αν έρθει το vdsl από μόνοι τους θα με το γυρίσουν σε ιντερνετικό είτε θέλω είτε όχι?
2 Στο ιντερνετικό ο αποδικωποιητης tv box μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε σπίτι με οποιαδήποτε σύνδεση εννοώ π.χ cosmote πάροχο αντί για nova
1) Οχι και vdsl να βαλεις οπως και οπτικη ινα, δεν εχει να κανει με το να στο γυρισουν. Κι εγω με ιντερνετικο eon box ξεκινησα με 100αρα vdsl, αλλα λογω κακης ποιοτητας της υπηρεσιας eon box το γυρισα σε δορυφορικο(και βρηκα την υγεια μου).

2) Εννοειται οτι το πας οπου θελεις ασχετα με τον παροχο του ιντερνετ!

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
759
1) Όχι, δεν θα στο γυρίσουν από μόνοι τους σε ιντερνετικό.
2) Παίζει σε όλα τα δίκτυα, σε οποιοδήποτε σπίτι.

Edit: με πρόλαβε ο @thodorisk

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
848
στο Λατσιο-Μποντο προχθές στο Cosmote Sport 9 δεν υπάρχουν τα πέναλτι, κόβεται μόλις τελειώνει η παράταση
Με αφορμή αυτό, από περιέργεια μπορει κάποιος που έχει Comsote Sport 9 μεσώ ΕΟΝ να δει αν στο replay της EON υπάρχουν τα πέναλτι που δεν υπάρχουν στο Cosmote replay TV;

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
401
Με αφορμή αυτό, από περιέργεια μπορει κάποιος που έχει Comsote Sport 9 μεσώ ΕΟΝ να δει αν στο replay της EON υπάρχουν τα πέναλτι που δεν υπάρχουν στο Cosmote replay TV;
Mε πρόλαβε ο @michkal91. Τα έχει κανονικά.

Attachments

• Screenshot_2025-04-20-02-02-25-396_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2025-04-20-02-02-25-396_com.ug.eon.android.jpg
    1.1 MB · Views: 33
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Orion2

New member
3 October 2012
28
Γεια σας και Χρονια Πολλα!
Πολλα προβληματα με το EON TV box.
Πριν λιγο καιρο εξαφανιστηκε η δυνατοτητα να εχω δεξι κουμπι στο ασυρματο ποντικι (οπως ειχα ποσταρει).
Τωρα εξαφανιστηκε ο ηχος surround 5.1 σε ολες τις εφαρμογες, π.χ. μερικα βιντεο του Youtube, ταινιες απο τον σκληρο μου δισκο, ταινιες απο το Kodi, 5.1 τραγουδια απο VLC κλπ.
Η τηλεοραση μου ΔΕΝ ειναι smart και ενας απο τους λογους, που πηρα το EON TV, ηταν να εχω ηχο 5.1 στα παραπανω.
Πηρα τηλεφωνο την NOVA και δεν μπορουν να βοηθησουν.
Ξερετε καποιος κατι σχετικο για να με βοηθησει;
Μαλλον θα διακοψω απο την EON.
Τι γνωμη εχετε για το TV box
A95X F3 Air;

aplos73

Senior Member
4 July 2010
358
Μέγαρα
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πακέτο μηνιαίο να το αγοράσω και να βλέπω τα αθλητικά και γενικά τομπεριεχομενο της ΕΟΝ Τν στο tablet μου ( είναι με data στη δουλειά η συνδεμένος σε κάποιο δίκτυο wifi ) ; Φίλος έχει κάτι αντίστοιχο σε cosmote και πληρώνει με τον μήνα όταν θέλει να δει.

alexmir27

New member
29 October 2020
70
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πακέτο μηνιαίο να το αγοράσω και να βλέπω τα αθλητικά και γενικά τομπεριεχομενο της ΕΟΝ Τν στο tablet μου ( είναι με data στη δουλειά η συνδεμένος σε κάποιο δίκτυο wifi ) ; Φίλος έχει κάτι αντίστοιχο σε cosmote και πληρώνει με τον μήνα όταν θέλει να δει.
Μηνιαίο δεν υπάρχει στη νόβα. Μπορείς μόνο να αγοράσεις το μηνιαίο πακέτο της κοσμοτε το οποίο περιλαμβάνει και τα αθλητικά της νόβα

Slayer38

New member
11 September 2024
52
Υπάρχει πρόβλημα στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος στον eon sat δέκτη δορυφορικό... συγκεκριμένα στο κανάλι viasat true crime.... Είναι ίδιο με το viasat history!!!
Επίσης στο nova cinema 1 τώρα άλλον τίτλο έχει κ άλλη ταινία παίζει...ότι να ναι.

Καλά δε τα βλέπουν αυτά???
Τα βλέπει κανείς άλλος??