Nova EON TV / EON+

Στο σπίτι στο χωριό εχω μια απλή lg led στις 43" συνδεμενη με το δορυφορικό δεκτη της cosmote. Στο Ναύπλιο εχω μια tcl 55αρα qled c635. στην οποια βλεπω στο App. Παρόλο που στα χαρτιά η tcl φαίνεται ανώτερη στην πράξη και μόνο για τα αθλητικά η απλή lg έχει τεράστια διαφορά υπέρ της. Παρότι 60hz δεν εχω ποτέ προβλήματα στην κίνηση. Εξάλλου οι εκπομπές είναι στα 50hz. Για τις Sony εχω ακούσει τα καλύτερα.

• Like
Reactions: thodorisk
Στο σπίτι στο χωριό εχω μια απλή lg led στις 43" συνδεμενη με το δορυφορικό δεκτη της cosmote. Στο Ναύπλιο εχω μια tcl 55αρα qled c635. στην οποια βλεπω στο App. Παρόλο που στα χαρτιά η tcl φαίνεται ανώτερη στην πράξη και μόνο για τα αθλητικά η απλή lg έχει τεράστια διαφορά υπέρ της. Παρότι 60hz δεν εχω ποτέ προβλήματα στην κίνηση. Εξάλλου οι εκπομπές είναι στα 50hz. Για τις Sony εχω ακούσει τα καλύτερα.
Κι εγω τοσα χρονια απ την LG εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Και με την δορυφορικη nova μια χαρα! Απλα θελω να ειναι και android η καινουρια, και να ειναι λιγο εγγυηση η μαρκα της, εξου και θελω να παω στην sony.

Θα την ευχαριστηθείς τη Sony,είναι είναι σίγουρο αυτό,αλλά μήπως θα μπορούσες να πας σε μεγαλύτερες ίντσες?Αν δεν υπάρχει χώρος στο έπιπλο δες για στήριξη στου τοίχο.Υπάρχουν πολλές καλές και οικονομικές επιλογές.Ακόμη και στις 55” είναι μεγάλη η διαφορά από τις 43”.