Nova EON TV / EON+

Εγώ μόλις το έκανα από το τηλέφωνο. Πήγα απο full pack στο ΕΟΝ+ διατηρώντας το δορυφορικό μου σύστημα με εξ.σκληρο κλπ κλπ αλλά έχοντας πλέον τη δυνατότητα της χρήσης σε τηλεόραση, ηχογραφημένη συνομιλία με επιβάρυνση ενός 50άρικου και τίποτε άλλο. Χωρίς μποξάκι εννοείται. Πλήρωνα 35 ευρώ το μήνα και ήμουν εντός συμβολαίου που έληγε σε 5 μήνες. Το παραπάνω αφορά μόνο τηλεόραση αφού έχω 100άρα οπτική ΟΤΕ.
Εγώ πήρα το πρωί και δεν μου το κάνουν.... Τι να πω....

50αρικο απλά για να ξεκλειδώσουν την εφαρμογή; Thanks but no thanks. Όταν έλεγα να πληρώσουμε και κάτι εννοούσα 1,5/μήνα ξέρω γω και πολύ είναι αν σκεφτούμε ότι ο ΟΤΕ το έκανε ΔΩΡΕΑΝ, ας το υπενθυμίσουμε.

Είδα την ίδια ταινία στο eon on demand ( σε PC) που είχα δει και την δεύτερη μέρα που είχαν βάλει την υπηρεσία οπότε μπορώ να κάνω σύγκριση.
Η ποιότητα της εικόνας σαφώς καλύτερη πλέον, όχι τίποτα τρομερό αλλά ακόμα και στο pause δεν βλέπεις κακοτεχνίες.
Θα έλεγα πως προσεγγίζει το HD του Netflix πλέον, όχι απόλυτα αλλά σίγουρα δεν είναι κατώτερη από 720 όπως την είχα κρίνει την δεύτερη μέρα.
Φαίνεται πως βελτιώνεται σιγά σιγά.

Και πάλι πάντως δεν βρίσκω λόγο για τον οποίο κάποιος θα έπρεπε να αφήσει τα καλούδια του δορυφορικού με τις απεριόριστες κλήσεις για να πάει να πληρώσει 24 μήνες απλά για να έχει μια tv app.

Last edited:
  • Like
Reactions: adok13
Το θέμα της εικόνας λύθηκε σε μεγάλο βαθμό. Η ποιότητα είναι πολύ καλή πλέον. Nova box σε 55άρα TV.
Περιμένω το box όταν έρθει καθώς και το eon application στη smart tv (55 Samsung) για απευθειας θέαση και θα τα συγκρίνω αντίστοιχα με την ποιότητα του Ote τόσο στο box όσο και την αντίστοιχη εφαρμογή smart TV.
Αν δεν μείνω ευχαριστημένος με την ποιότητα μπορώ να κάνω υπαναχώρηση;

Μόλις επικοινώνησα με Νova.
Η απάντησή τους :
Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για τους υφιστάμενους δορυφορικούς να έχουν θέαση σε smart tv αν δεν μεταβούν σε πρόγραμμα EON με τον ανάλογο εξοπλισμό.( box).
Στη παρατήρησή μου , αν έχει ακούσει ή αν γνωρίζει για υπάρχον δορυφορικό ΕΟΝ,( χωρίς box) , και ότι έχω πληροφόρηση ότι συνάδελφοί του έχουν απαντήσει εντελώς διαφορετικά η απάντησή του ήταν απόλυτη.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Συνομιλία προ 5 λεπτών.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τα πράγματα είναι απλά.
Το eon ειναι μία νέα υπηρεσία στην οποία μπορείς να δεις από το application σε μεγάλη οθόνη μόνο και εφόσον έχεις την νέα υπηρεσία. ( όχι δορυφορικό )
ΟΜΩΣ
Ένας που έχει ADSL γραμμή και θέλει να μεταβεί στη νέα υπηρεσία eon iptv εκεί του δίνεται το νέο box συνδυαστικα με δορυφόρο

Αυτό νόμιζα και εγώ. Η 2η επιλογή δυστυχώς δεν ισχύει , τουλάχιστον αυτό μου είπαν 2 καταστήματα, στην υποστήριξη εδ'ω στο Forum και στο chat. Εμένα είναι και η μοναδική λύση για να μη χάσω το Nova εξοχικό. Ευχαριστώ
Την δεύτερη επιλογή την έκανα προχθές, με ηχογράφηση, από το τηλεφωνικό τους κέντρο.

Μα σ αυτό αναφέρθηκα.
Υπάρχουν αναφορές φίλων προηγουμένως ότι επικοινώνησαν και τους απάντησαν θετικά για δορυφορικό χωρίς box.

Η κοπελα εμενα που μου το εκανε ειπε οτι ζηταμε συγγνωμη για τους προηγουμενους που δεν σας το εδιναν αλλα δεν ειχαμε καλη ενημερωση
Οσοι θελετε να το πετυχετε καντε οτι εκανα και εγω,να καλειτε μεχρι να σας τυχει υπαλληλος που θα σας το κανει,εγω το πετυχα μετα απο 5 τηλεφωνα
Εγω το εκανα χθες και ακομα δεν εγινε η αλλαγη ακομα,υπαρχει κανεις δορυφορικος που το εκανε και του εγινε ειδη η αλλαγη συμβολαιου και βλεπει και απο το app?

Εγώ λέω όσοι έχουν 3play full plus με 43 έως 46 ευρώ να μην τους πάρουν καν τηλέφωνο.

Είναι η ίδια τιμη με eon + και αν βάλεις και τα 3 ευρώ για απεριόριστα κινητα βγαίνει η ίδια τιμή. Άσε που θέλουν και 50αρικο για να σε αλλάξουν.

Ας μας πάρουν τηλέφωνο και αν έχουν κάτι καλύτερο βλέπουμε....

Εξάλλου σε λίγο καιρό θα μπει και η κινητή με wind άρα πάλι προσφορές θα παίζουν

Εμένα πάντως το συμβόλαιο μου έχει λήξει πάνω από χρόνο και το έχω αφήσει χωρίς ανανέωση καθώς έχω την τιμή για πάντα. Έχω το eon app στο κινητό που είναι κλάσης ανώτερο του nova go και μέσω του browser της LG Smart TV μπαίνω στο eon.tv

Η πλοήγηση είναι απίστευτα αργή που καταντάει εκνευριστική, αλλά μπορώ και βλέπω άνετα on demand. Είχα (και έχω) διάφορα προβλήματα με το on demand στο δορυφορικό και ενώ έχω επικοινωνήσει πολλές φορές με εκπροσώπους της nova, κάθε φορά κατέληγαν ότι κάτι έφταιγε σε μένα (έβλεπα ταινία ή σειρά και χάνονταν ανά διαστήματα οι υπότιτλοι). Τώρα μπαίνω στο κινητό, βρίσκω την ταινία/σειρά, την βάζω στα αγαπημένα, πάω στον browser στα αγαπημένα, πατάω play αφού την δω την αφαιρώ από τα αγαπημένα. Η εικόνα στα on demand όσων είδα είναι μια χαρά. Στα κανάλια κατώτερη του δορυφορικού, αλλά δεν έκανα και ιδιαίτερο ζάπινγκ γιατί ήταν απίστευτα αργές οι εναλλαγές των καναλιών.

Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή δώσουν το app για Smart TVs, αλλά δορυφορικό δεν αλλάζω με IPTV, ούτε πακέτο αλλάζω, ούτε "μεταβάσεις" θα κάνω γιατί έτσι θέλει η νέα διοίκηση. Προς στιγμήν, θα ήθελα να προσθέσουν offline θέαση που είχε το nova go και να αναφέρουν την ημερομηνία λήξης των προγραμμάτων που βρίσκονται στον on demand κατάλογο.

Το box το μεταφέρεις οπουδήποτε ενώ την τηλεόραση έχεις ένα θέμα. Επιπλέον η διαφορά δορυφορική με επίγειο είναι η ποιότητα εικόνας και τα δευτερόλεπτα της πληροφορίας. Εμένα αυτά τα δύο είναι τα σημαντικότερα από το ανοίξουν την δυνατότητα της μεγάλης οθόνης. Η μεγάλη οθόνη απλά είναι μια επιλογή, το ένα βήμα έγινε με το που παίζει σε υπολογιστή. Αν το ανοίξουν καλό στην εταιρία θα κάνουν γιατί όλοι θα λέμε παίζει παντού ενώ τώρα υπάρχει το *.

Παιδια μολις εγινε η αλλαγη ανοιξε το eon σε nvidia sheild και ο δορυφορος συνεχιζει και παιζει κανονικα
Η ποιοτητα δεν κακη αλλα με τιποτα δεν πιανει αυτη του δορυφορου τα βλεπω ταυτοχρονα,η διαφορα περιπου 30 δευτερα
Νομιζω ABR και auto δειχνει καλυτερα απο το CBR 7Mbps

Τα πράγματα είναι απλά.
Το eon ειναι μία νέα υπηρεσία στην οποία μπορείς να δεις από το application σε μεγάλη οθόνη μόνο και εφόσον έχεις την νέα υπηρεσία. ( όχι δορυφορικό )
ΟΜΩΣ
Ένας που έχει ADSL γραμμή και θέλει να μεταβεί στη νέα υπηρεσία eon iptv εκεί του δίνεται το νέο box συνδυαστικα με δορυφόρο

Γράφεις πράγματα που δεν υπάρχουν και μπερδεύεις τσάμπα τους υπόλοιπους. Διάβασε το ποστ μου πιο πίσω που εξηγω ακριβώς τι ισχύει.

Εννοείται χωρίς να πάρω box το ζήτησα. Δορυφορικό και Smart TV μόνο. Μίλησα και με τρίτο κατάστημα. Τα ίδια. Δεν μας λες το κατάστημα να πάω να το κάνω από εκεί να τελειώσει η ταλαιπωρία μου?
Αθήνα είσαι ;

Μόλις επικοινώνησα με Νova.
Η απάντησή τους :
Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για τους υφιστάμενους δορυφορικούς να έχουν θέαση σε smart tv αν δεν μεταβούν σε πρόγραμμα EON με τον ανάλογο εξοπλισμό.( box).
Στη παρατήρησή μου , αν έχει ακούσει ή αν γνωρίζει για υπάρχον δορυφορικό ΕΟΝ,( χωρίς box) , και ότι έχω πληροφόρηση ότι συνάδελφοί του έχουν απαντήσει εντελώς διαφορετικά η απάντησή του ήταν απόλυτη.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Συνομιλία προ 5 λεπτών.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Καλησπέρα απλά δεν έχει ενημερωθεί η υπάλληλος έτσι μου είπε αυτή που μίλησα πως χίλια συγνώμη που δεν ήταν ενημερωμένη η συνάδελφος μου