Εμένα πάντως το συμβόλαιο μου έχει λήξει πάνω από χρόνο και το έχω αφήσει χωρίς ανανέωση καθώς έχω την τιμή για πάντα. Έχω το eon app στο κινητό που είναι κλάσης ανώτερο του nova go και μέσω του browser της LG Smart TV μπαίνω στο eon.tv
Η πλοήγηση είναι απίστευτα αργή που καταντάει εκνευριστική, αλλά μπορώ και βλέπω άνετα on demand. Είχα (και έχω) διάφορα προβλήματα με το on demand στο δορυφορικό και ενώ έχω επικοινωνήσει πολλές φορές με εκπροσώπους της nova, κάθε φορά κατέληγαν ότι κάτι έφταιγε σε μένα (έβλεπα ταινία ή σειρά και χάνονταν ανά διαστήματα οι υπότιτλοι). Τώρα μπαίνω στο κινητό, βρίσκω την ταινία/σειρά, την βάζω στα αγαπημένα, πάω στον browser στα αγαπημένα, πατάω play αφού την δω την αφαιρώ από τα αγαπημένα. Η εικόνα στα on demand όσων είδα είναι μια χαρά. Στα κανάλια κατώτερη του δορυφορικού, αλλά δεν έκανα και ιδιαίτερο ζάπινγκ γιατί ήταν απίστευτα αργές οι εναλλαγές των καναλιών.
Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή δώσουν το app για Smart TVs, αλλά δορυφορικό δεν αλλάζω με IPTV, ούτε πακέτο αλλάζω, ούτε "μεταβάσεις" θα κάνω γιατί έτσι θέλει η νέα διοίκηση. Προς στιγμήν, θα ήθελα να προσθέσουν offline θέαση που είχε το nova go και να αναφέρουν την ημερομηνία λήξης των προγραμμάτων που βρίσκονται στον on demand κατάλογο.