Μην περιμένετε πολλά. Έχει μπλοκάρει το eon μου και δεν μπορώ να δω στο PC μου γιατί όταν διαγραφούν τα cookies από έναν browser τότε αν πας να κάνεις login στον ίδιο browser το βλέπει σαν επιπλέον συσκευή και σου βγάζει " Έχεις υπερβεί τις συσκεύες". Το βλέπει ήδη στις συσκευές σαν Chrome Browser 89 (καθώς αυτο χρησιμοποιούσα) αλλά προσπαθεί να το δει ξανά σαν νέα συσκευή και δεν συνδέεται γιατί είναι γεμάτες οι συσκευές που σου επιτρέπουν, επικό μιλάμε.
Την ίδια στιγμή δεν μπορείς να διαγράψεις την παλιά συσκευή (δηλαδή την ίδια) με τον περιορισμό των 30 ημερών ώστε να ελευθερωθεί θέση να την ξαναχρησιμοποιήσεις και έτσι μπλοκάρει η θέαση στο ίδιο pc που είχες κι έβλεπες. Ποιο σαϊνι τα έχει σκεφτεί αυτά ;
Οπότε πρέπει να περιμένω 20 μέρες ακόμη για να μπορέσω να διαγράψω τον ίδιο browser από το account και να ξανακάνω login ώστε να δω eon στην συσκευή για την οποίο αγόρασα το eon extra και από την εξυπηρέτηση ή το τεχνικό τμήμα τους δεν γίνεται τίποτα να μου το φτιάξουν μου λένε.
Ταυτόχρονα γνωρίζω άτομο που έχει Cosmote και με ένα τηλέφωνο σε 10 λεπτά μέσα του έλυσαν το ίδιο πρόβλημα γιατί προφανώς και δεν έχουν εκεί τα σαϊνια της Nova και μπορούν να διαγράφουν συσκευές από προφιλ και να εξυπηρετουν τον πελάτη.