Nova EON TV / EON+

Αυτό που λες δε γίνεται. Και για τεχνικούς λόγους αλλά και για ηθικούς. Βέβαια από τη νόβα όλα τα περιμένω.

Δεν ξέρω τι γίνεται απλά υπέθεσα μήπως δεν του δίνει την μέγιστη ποιοτητα για να παραπονιεται για την εικόνα.. Και αν δεις στο φόρουμ οσοι παραπονιούνται για την εικόνα είναι αυτή που έχουν adsl και όχι VDSL. Μπορεί να κάνω και λάθος απλά του είπα να κάνει μια δοκιμή για να ελέγξει αν ισχυει αυτο που έγραψα ή όχι.

Δεν ξέρω τι γίνεται απλά υπέθεσα μήπως δεν του δίνει την μέγιστη ποιοτητα για να παραπονιεται για την εικόνα.. Και αν δεις στο φόρουμ οσοι παραπονιούνται για την εικόνα είναι αυτή που έχουν adsl και όχι VDSL. Μπορεί να κάνω και λάθος απλά του είπα να κάνει μια δοκιμή για να ελέγξει αν ισχυει αυτο που έγραψα ή όχι.
Διάβασα καποια απο τα τελευταία post σου και δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο υποστηρίζεις τόσο πολύ την eon και κατακρίνεις τους άλλους που έχουν παράπονα! Αν σου αρέσει εσένα η εικονα με γεια σου με χαρά σου. Αν ο άλλος εχει παραπονα για κάποιο λόγο εχει. Και δεν ειναι ένας, ειναι πολλοί. Έχω vdsl 100άρα και cosmote box για σύγκριση. Τα πράγματα ειναι απλά. Στην αρχή, γιατί εχω απο την πρωτη μέρα κυκλοφορίας τον EON box, η εικόνα ήταν όντως χάλια! Χαμηλή ανάλυση και σπασίματα στην κίνηση. Τις επόμενες μέρες η εικόνα βελτιώθηκε αρκετά ως προς την ανάλυση και την καθαρότητα της εικόνας αλλά παρέμεναν τα σπασιματα στην κίνηση σε ορισμενα κανάλια (cinema1, Sports1 και Sports2). Πριν απο λίγες μέρες εφτιαξε η κίνηση στα sports αλλα παραμένει ακομα στο cinema1! Η εικόνα ειναι ένα κλικ κατω απο το αντίστοιχο της cosmote. Δεν συγκρίνω με vodafoneTv που λες. Οχι δεν ειναι χάλια αλλά παίρνει βελτίωση ακόμα. Και όλα αυτα τα σχόλια είναι γιατί όντως στην αρχή η εικόνα δεν βλεπόταν!

Διάβασα καποια απο τα τελευταία post σου και δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο υποστηρίζεις τόσο πολύ την eon και κατακρίνεις τους άλλους που έχουν παράπονα! Αν σου αρέσει εσένα η εικονα με γεια σου με χαρά σου. Αν ο άλλος εχει παραπονα για κάποιο λόγο εχει. Και δεν ειναι ένας, ειναι πολλοί. Έχω vdsl 100άρα και cosmote box για σύγκριση. Τα πράγματα ειναι απλά. Στην αρχή, γιατί εχω απο την πρωτη μέρα κυκλοφορίας τον EON box, η εικόνα ήταν όντως χάλια! Χαμηλή ανάλυση και σπασίματα στην κίνηση. Τις επόμενες μέρες η εικόνα βελτιώθηκε αρκετά ως προς την ανάλυση και την καθαρότητα της εικόνας αλλά παρέμεναν τα σπασιματα στην κίνηση σε ορισμενα κανάλια (cinema1, Sports1 και Sports2). Πριν απο λίγες μέρες εφτιαξε η κίνηση στα sports αλλα παραμένει ακομα στο cinema1! Η εικόνα ειναι ένα κλικ κατω απο το αντίστοιχο της cosmote. Δεν συγκρίνω με vodafoneTv που λες. Οχι δεν ειναι χάλια αλλά παίρνει βελτίωση ακόμα. Και όλα αυτα τα σχόλια είναι γιατί όντως στην αρχή η εικόνα δεν βλεπόταν!

Μα δεν υποστηρίζω την eon και δεν κατακρίνω κανέναν. Φυσικά δεν είπα ότι δεν παιρνει βελτίωση η εικόνα. Είπα απλά ότι δεν είναι χάλια σε καμία περιπτωση όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Τίποτα παραπανω τίποτα λιγότερο. Η εικόνα είναι πολυ ικανοποιητική. Ναι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο αλλά δεν είναι ωραίο να κραζουμε όλοι σε μια νέα υπηρεσία και να παραπλανουμε τον κόσμο. Αν ρωτήσεις τουλάχιστον 9 στους 10 που διαβάζουν και δεν έχουν eon και το σκέφτονται , έχουν παβικοβληθει με αυτά που ακουνε για την εικόνα.. Κάτι που απλά δεν ισχυει. Δεν υποστηρίζω ουτε την eon ουτε την κοσμοτε ουτε τιποτα. Απλά η μιζέρια είναι κακό πραγμα.. Αυτό

Σωστόόόςςςς... Λες και το έγραψα εγώ.... Ότι γράφεις προσυπογράφω..... Τα είπες όλα..

• Like
Reactions: g7maks
Τελικά κάποιος που έβαλε το Android tv box EON , μ έξτρα συσκευή σύνολο που και πόσες συσκευές μπορεί να δει;

Γράφει ο καθένας υποκειμενικές κρίσεις για την εικόνα της υπηρεσίας, χωρίς να μας λεει τρόπο σύνδεσης (ασυρματα ethernet), ταχυτητα, αν ειναι σε φορητή συσκευή αν είναι μέσω cast με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα.
100άρα nova, eon box σε 49άρα samsung, σύνδεση με ethernet, η εικόνα στον αγώνα της barcelona ήταν χάλια.

Καλησπέρα σας. Βλέπω μέσω της εφαρμογής της EON, σε Samsung smart tv σε 100αρα γραμμή COSMOTE. Η ποιότητα στο Ολυμπιακός -Ιωνικός είναι πολύ μέτρια. Έχετε την ίδια εντύπωση;

Καλησπέρα σας. Βλέπω μέσω της εφαρμογής της EON, σε Samsung smart tv σε 100αρα γραμμή COSMOTE. Η ποιότητα στο Ολυμπιακός -Ιωνικός είναι πολύ μέτρια. Έχετε την ίδια εντύπωση;
Εσύ να δεις τι χάλι βλέπουμε εμείς οι δορυφορικοί που δεν μας δίνουν την εφαρμογή για τηλ, όπως έχετε εσείς και βλέπουμε μέσω cast, γιατί η τηλ του δορυφόρου βλέπει άλλο κανάλι……πόνος στα μάτια….λες κ έχω πάθει καταρράκτη…με γραμμή 100 οπτική ίνα εντός σπιτιού ftth.

Παιδιά μήπως φταίνε και λίγο οι παραγωγές ;
Στο Βόλος - Άρης που έβλεπα από Smart Tv app και από Nvidia Shield η εικόνα ήταν μέτρια.

• Like
Reactions: valkal19
Βλέπω ΕΡΤ3 HD καμπάνα εικόνα, στο ίδιο σετ με χθες powerline , eon box κλπ) Προηγουμένως Novaprime Ολυμπιακό σε smarttv η εικόνα ήταν οκ ( η γνωστή εικόνα της Nova δορυφόρου)

Η δική μου άποψη για σήμερα η εικόνα ήταν πραγματικά χάλια στο Ολυμπιακός Ιωνικός σε σημείο να πω εντάξει τι σας πληρώνω. Έβαλα στις 10 να δω ταινία από τα σπασίματα που έκανε το nova cinema 1 απογοητευτηκα τόσο που απορώ πως βλέπουμε αυτό το χάλι. Με γραμμή 50αρα μέχρι που το έκλεισα κ έβαλα Μίλαν ιντερ ΟΤΕ τβ και βρήκα το φως μου με την εικόνα. Μιλάμε για πολλά επίπεδα ανώτερη η ποιότητα

Παιδιά μήπως φταίνε και λίγο οι παραγωγές ;
Στο Βόλος - Άρης που έβλεπα από Smart Tv app και από Nvidia Shield η εικόνα ήταν μέτρια.
Ξεκαθαρα φταινε οι παραγωγες. Η διαφορα πχ στο βολος-αρης με το μιλαν-ιντερ ηταν τεραστια.

Ερώτηση
Αν θέλουν από νόβα να ανεβάσουν ένα κλικ την ποιότητα της εικόνας μπορούν;
Εννοώ έχουν την υποδομή για τους τωρινούς και μελλοντικούς συνδρομητές που θα μπουν στην iptv τεχνολογία ή δεν το σηκώνουν οι υποδομές;

• Haha
Reactions: sdragon28
Ενώ εγώ μέχρι χθες ήμουν σχετικά ικανοποιημένος, χθες στο ματς Ολυμπιακός -Ιωνικός απογοητεύτηκα. Η εικόνα κάποιες στιγμές ήταν άθλια, διακοπές, σπασίματα. Σαν να μην έχω Bandwidth. Κάνω έναν έλεγχο ταχύτητας του αποκωδικοποιητή και μου δείχνει 15mbps (έχω 100 γραμμή), πάω στο pc και κάνω ένα speedtest και μου δείχνει 75 mbps. Την στιγμή εκείνη να ήταν συνδεδεμένα το πολύ τρία κινητά στο wifi, αλλά σίγουρα δεν κάλυπταν την διαφορά στο bandwidth.

Διαβάζω πολλούς που έχουν θέμα την εικόνα.
Εγώ με WiFi στην Smart TV και με WiFi στο EON (έρχεται περίπου 60 από τα 100 της γραμμής) βλέπω μια χαρά όλα τα κανάλια σε ποιότητα HD (όπου υπάρχει)

Όμως έχω τα παρακάτω:
  • Το modem/router είναι το ZTE H288A.
  • Έχω κάνει fastpath την γραμμή.
  • Έχω το Tenda AC6 σε λειτουργία Access Point έτσι ώστε να μοιράζω το WiFi στο σπίτι.
Αν έχετε τo ZTE H267n, μην περιμένετε πολλά, είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί εκεί έξω, θα πρότεινα να κάνετε bridge αλλά και πάλι υπάρχουν μικροπροβλήματα, εγώ μέχρι να πάρω το H288A το είχα ως bridge.
Αν έχετε καθαρή γραμμή θα βοηθήσει πολύ να γυρίσετε την γραμμή σε fastpath (πρέπει να πάρετε τηλέφωνο)

Διαβάζω πολλούς που έχουν θέμα την εικόνα.
Εγώ με WiFi στην Smart TV και με WiFi στο EON (έρχεται περίπου 60 από τα 100 της γραμμής) βλέπω μια χαρά όλα τα κανάλια σε ποιότητα HD (όπου υπάρχει)

Όμως έχω τα παρακάτω:
  • Το modem/router είναι το ZTE H288A.
  • Έχω κάνει fastpath την γραμμή.
  • Έχω το Tenda AC6 σε λειτουργία Access Point έτσι ώστε να μοιράζω το WiFi στο σπίτι.
Αν έχετε τo ZTE H267n, μην περιμένετε πολλά, είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί εκεί έξω, θα πρότεινα να κάνετε bridge αλλά και πάλι υπάρχουν μικροπροβλήματα, εγώ μέχρι να πάρω το H288A το είχα ως bridge.
Αν έχετε καθαρή γραμμή θα βοηθήσει πολύ να γυρίσετε την γραμμή σε fastpath (πρέπει να πάρετε τηλέφωνο)

Η εικόνα στο Ολυμπιακός - Ιωνικός ήταν χάλια.
Εδώ βλέπω ΝΒΑ league pass μεσω VPN ΙΝΔΙΑΣ και δεν κάνει σπασίματα , σιγά μη φταίει ο εξοπλισμός μας…