Cast με κινητο ή ταμπλετ στην τηλεοραση καλυτερα. Μην μπλεκεις με καλωδιαΕρωτηση που σιγουρα εχει ξαναερωτηθει γαρ 90 σελιδες.Δορυφορικος συνδρομητης εγκατεστησα την εφαρμογη στο κινητο και στο laptop που πεζουν κανονικα,στη smart tv εκατα εγκαταδταση την εφαρμογη και οταν βαζ τον κωδικο που ζητα μου λεει οτι εχω ξεπερασει τις συνδςσεις κατι που δεν συμαινει.Επικοινωνοντας με την nova μου ειπαν οτι σε υφισταμενους συνδρομητες δεν παιζει οποτε???Laptop και συνδεση με hdmi στην τηλεοραση η υπαρχει καποιος αλλος τροπος???Ευχαριστω.
Cast με κινητο ή ταμπλετ στην τηλεοραση καλυτερα. Μην μπλεκεις
Μεσω εφαρμογης cast θα μπορεσω να δω eon στην οθονη?Θα πρεπει και οι δυο συσκευες να ειναι στο ιδιο δικτυο?μια εφαρμογη που σιγουρα δουλευει?ΕυχαριστωCast με κινητο ή ταμπλετ στην τηλεοραση καλυτερα. Μην μπλεκεις με καλωδια
s905x3 νομίζωΓεια σας
Γνωρίζεται ποιον επεξεργαστη εχει το μποξακι??(s905χ2,χ3,χ4)
Eυχαριστω
Φίλε αν το επέλεξες αυτό θα σου έδιναν έξτρα ένα boxaki και θα πλήρωνες +5 ευρώ το μήνα. Τώρα που δεν το επέλεξες θα βλέπεις εσυ με το tv box της eon και ο πατερας σου με το xiaomi mi box και το tablet κανονικά. Μην ανησυχείς ισχυει κανονικά θα βλέπεις σε αυτές τις συσκευές που ανέφερες χωρίς περιορισμους. Απλά αν το επέλεγες με +5 ευρώ θα εβλεπες σε ακόμη ένα tv box της eon μαζί με όλα αυτά που ανέφερες. Πιστευω να στο εξήγησα καλάΚαλησπερα και παλι. Μου εστειλαν το συμβολαιο να το υπογραψω για ΕΟΝ ΤV με 100αρι ιντερνετ χωρις δορυφορο μεσω ιντερνετ στο συμβολαιο μεσα ελεγε EON MULTIROOM. Επρεπε να το επιλεξω αυτο ? Απο το μηνυμα που μου στειλανε δεν ελεγε να το συμπληρωσω. Τωρα θα μπορω να βλεπω και στο tv box της EON και παραλληλα να βλεπει και ο πατερας μου με το xiaomi tv box και με το ταμπλετ ? Η θα μου βαλει περιορισμο ? Παραξενευτηκα τωρα. Μηπως αυτο ισχυει για δορυφορικο ? Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Σας ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις !
Σε ευχαριστω πολυ φιλε ! Ναι καταλαβα τι θες να πεις. Οχι δεν το επελεξα το κουτακι αυτο. Απλα το ειδα που το ελεγε και επειδη δεν ηξερα τι σημαινει παραξενευτηκα.Φίλε αν το επέλεξες αυτό θα σου έδιναν έξτρα ένα boxaki και θα πλήρωνες +5 ευρώ το μήνα. Τώρα που δεν το επέλεξες θα βλέπεις εσυ με το tv box της eon και ο πατερας σου με το xiaomi mi box και το tablet κανονικά. Μην ανησυχείς ισχυει κανονικά θα βλέπεις σε αυτές τις συσκευές που ανέφερες χωρίς περιορισμους. Απλά αν το επέλεγες με +5 ευρώ θα εβλεπες σε ακόμη ένα tv box της eon μαζί με όλα αυτά που ανέφερες. Πιστευω να στο εξήγησα καλά
Ποιο box δίνει η NOVA; Δεν δίνει αυτό που έχει το βίντεο; Ας βάλει κάποιος φωτογραφίες αν μπορεί....Σήμερα η nova έβγαλε ένα video εγκατάστασης για το eon box και μέσα σε αυτο δείχνει ενα αλλο box με το ίδιο τηλεχειριστήριο απο αυτό που μου δώσανε εμένα τουλάχιστον!! Έχει κανείς αυτό το box που φαίνεται στο video?
Εσύ το έχεις? Ειναι ιδιο με το video? Το ξεχωρίζεις απο την διαταξη στα λαμπάκια και το πλήκτρο on/off που έχει.Ποιο box δίνει η NOVA; Δεν δίνει αυτό που έχει το βίντεο; Ας βάλει κάποιος φωτογραφίες αν μπορεί....
Καλησπέρα παιδιά. Όποιος δουλεύει το app για smart tv μπορεί να μου πει αν καθυστερεί στην αλλαγή των καναλιών.Έχω μεγάλη καθυστέρηση σχεδόν 10 δευτερόλεπτα σε αλλαγή από κανάλι σε κανάλι.Qled Samsung με καλώδιο συνδεμένο και 100mbps ταχύτητα.
Καλησπέρα παιδιά. Όποιος δουλεύει το app για smart tv μπορεί να μου πει αν καθυστερεί στην αλλαγή των καναλιών.Έχω μεγάλη καθυστέρηση σχεδόν 10 δευτερόλεπτα σε αλλαγή από κανάλι σε κανάλι.Qled Samsung με καλώδιο συνδεμένο και 100mbps ταχύτητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.