Φίλε επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου χωρις παρεξηγηση λογω ότι είχαμε το ίδιο μποξ και περιπου 1 χρόνο είμαι συνδρομητής της Vodafone tv με το αναβαθμισμένο box όπως λες και εσυ και είχα ακριβώς 17 δευτερόλεπτα στα novasports για να πω την αλήθεια(εκει το δοκίμασα δεν ξερω για άλλα κανάλια). Όπως ανεφερουν και άλλοι που είχαν Vodafone tv ήταν παρομοια με εμένα. Επισης για την μεγάλη οθόνη τι εννοείς μελλοντικά; αν το έχουν ήδη στο μυαλό τους τότε γιατί το ενεργοποίησαν εξ αρχής; Η νέα υπηρεσία ουτε 20 μέρες δεν έχει που λανσαρίστηκε. Με όλο το σεβασμό νομίζω ότι δεν στέκει και παρα πολυ.Δεν εχω λογο να σας πω ψέματα..ισως επαιξε σημαντικό ρόλο το αναβαθμισμένο box που εδωσε η Vodafone πριν απο περιπου ενα χρονο που το εβαλα σε συνδυασμό με προσφορα με το sport pack. Μαλιστα εκανε stream με ελάχιστη απόκλιση με δοκιμή με φιλο που ειχε δορυφορικό νοβα και ηταν οντως 2 δευτερολεπτα..σκοπός μου δεν ειναι να φερω αναστάτωση στο φορούμ απλα να δω τις εμπειριες άλλων χρηστών..κατι ακομα που μου ειπε ο τεχνικός που μου συνέδεσε το box σημερα ειναι οτι θα καταργηθεί μελλοντικά η προβολή σε δευτερη μεγαλη τηλεόραση..σας το μεταφερω σαν πληροφορία απλα να υπαρχει εδω με καθε επιφύλαξη.