Λοιπόν φίλε θα σου πω.Η ποιοτητα των καναλιών είναι ακριβός όπως το δορυφορικό σε εικόνα ίσως ένα κλικ καλυτερη,ναι γυρνάς πισω on demand έως 7 μέρες.Σαν boxακι είναι ένα κλικ ποιο αργό απ της Cosmote tv.Εχει καλο on demand περιεχόμενο αλλά ποιο πολυ έχει ταινιες παρά σειρές εδώ η Cosmote υπερτερεί.Καποιο προβλημα εως τωρα σε εικόνα και ήχο δεν είχα.Δεν έχει Netflix έχει app store όμως.Μετράει πολυ η ταχυτητα του ίντερνετ είναι λίγο ποιο ευαίσθητο θα έλεγα από ότι το skyworth της Cosmote.Ειναι καλο και πιστεύω ότι με αρκετές βελτιώσεις ακόμη θα ξεπεράσει η Nova του συνδρομητές της Cosmote κυρίως λόγο του Αθλητικου περιεχομένου.Πως είναι η ποιότητα των καναλιών HD; Έχει καλό υλικό στο on demand; Υπάρχει η επιλογή να γυρνάς επτά μέρες πίσω όπως στην cosmote tv; Γενικά αν μπορείς πες μας πως είναι η εμπειρία σου μέχρι τώρα και αν έχεις θέμα με κάποιο κανάλι. Π.χ να μην έχει ήχο πρόβλημα με την εικόνα κλπ.
Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να έχουν προγράμματα χωρίς δέσμευση; Γιατί η αλήθεια είναι ότι θα με βόλευε κάτι τέτοιο.Αυτό που με χαλάει είναι η 24μηνη δέσμευση και διστάζω αρκετά να πω την αλήθεια
Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριές! Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα αθλητικά πιο πολύ βλέπω σειρές και ταινίες. Σίγουρα ένα επιπλέον θετικό για εμένα είναι το Boomerang επειδή μου αρέσουν πολύ τα κινούμενα σχέδια.Λοιπόν φίλε θα σου πω.Η ποιοτητα των καναλιών είναι ακριβός όπως το δορυφορικό σε εικόνα ίσως ένα κλικ καλυτερη,ναι γυρνάς πισω on demand έως 7 μέρες.Σαν boxακι είναι ένα κλικ ποιο αργό απ της Cosmote tv.Εχει καλο on demand περιεχόμενο αλλά ποιο πολυ έχει ταινιες παρά σειρές εδώ η Cosmote υπερτερεί.Καποιο προβλημα εως τωρα σε εικόνα και ήχο δεν είχα.Δεν έχει Netflix έχει app store όμως.Μετράει πολυ η ταχυτητα του ίντερνετ είναι λίγο ποιο ευαίσθητο θα έλεγα από ότι το skyworth της Cosmote.Ειναι καλο και πιστεύω ότι με αρκετές βελτιώσεις ακόμη θα ξεπεράσει η Nova του συνδρομητές της Cosmote κυρίως λόγο του Αθλητικου περιεχομένου.
Ναι το Μπουμερανγκ είναι το κορυφαίο κανάλι για παιδικά.Η Δέσμευση είναι 24 μηνη.Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα Αθλητικά με 10 ευρώ όλα τα υπόλοιπα ναι αξίζει.Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να έχουν προγράμματα χωρίς δέσμευση; Γιατί η αλήθεια είναι ότι θα με βόλευε κάτι τέτοιο.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριές! Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα αθλητικά πιο πολύ βλέπω σειρές και ταινίες. Σίγουρα ένα επιπλέον θετικό για εμένα είναι το Boomerang επειδή μου αρέσουν πολύ τα κινούμενα σχέδια.
Αυτοί μπορεί να στο δώσουν το θέμα είναι ότι για να παιξει εγγυημενα θέλει 50αρα και πάνω για το Eon.Αν έχει κάποιος Eon με 24αρα γραμμή ας ενημερώσει εδώ τον φίλο.Ναι το ξέρω δεν είναι ακριβό! Είναι καλή η τιμή. Εγώ στην Nova είμαι με 24 γραμμή και δεν υπάρχει δυνατότητα στην περιοχή για πιο γρήγορα ίντερνετ. Έχουν ξεκινήσει τα έργα αλλά δεν ξέρω πότε θα δώσουν διαθεσιμότητα. Το δίνουν με 24αρα γραμμή το Eon;
Τους ρώτησαν και μου είπαν ότι αν έχεις 24αρα γραμμή γίνεται μόνο μέσω δορυφόρου.Αυτοί μπορεί να στο δώσουν το θέμα είναι ότι για να παιξει εγγυημενα θέλει 50αρα και πάνω για το Eon.Αν έχει κάποιος Eon με 24αρα γραμμή ας ενημερώσει εδώ τον φίλο.
Ναι φίλε σαββατοκυριακο όλο και κάτι θα δείξει. Συνήθως δείχνει κυπελλο Αγγλίας, κανα ματς Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία 2, Ισπανία 2, Ιταλία 2 εχω πετυχει πολλες φορες. Ευρωλίγκα χθες νομίζω έδειχνε Ερυθρό Αστέρα (κάποιο ματς που δεν είναι τόσο εμπορικό δηλαδή) . Γενικώς δείχνει , αλλά δεν θα δεις κανα ντέρμπι ή ελληνικό πρωταθλημα στο start. Βάζουν λιγότερης εμπορικοτητας αγώνεςΑυτό το Novasports Start δείχνει κανένα Live αγώνα?
Update:Πατησα ενημερωση, μετα πατησα ανοιγμα και ελεγε Network Error, πατησα μερικες φορες OK, και μετα δουλευε. Ελπιζω να ενημερωσουν την εφαρμογη για να λειτουργει καλυτερα σε Android TV..Με εβαλε κατευθειαν ουτε ελεγε για μεγιστες συσκευες κλπ. Το λεω αν καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα.Καλησπερα. Δοκιμασα την εφαρμογη της ΕΟΝ TV στο xiaomi mi box, και μου ελεγε οταν ανοιγε οτι εχει προβλημα συνδεσης. Το κατηργησα και βρηκα το apk της EON TV για Android tv το εβαλα και δουλεψε ολα καλα. Στο playstore μου βγαζει ομως ενημερωση. Αν πατησω ενημερωση θα ειναι σαν να καταργει αυτο που εχω και να το ξανα βαζει και να πρεπει να κανω παλι διαδικασια ενεργοποιησης ή θα μου βγαλει για μεγιστες συσκευες και θα πρεπει να περασουν 30 μερες ? Το λεω γτ αν βγαλει καμια ενημερωση στην εφαρμογη που θα βελτιωνει πραγματα, ισως ειναι χρησιμο....Τι να κανω ?
Ίσως να είναι θέμα των powerlines, παρακολούθησε το. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με το box της Vodafone. TP-Link τα powerlines μου.Λοιπόν τι παρατήρησα απ'το Πρωί το box της Eon έχει κάνει 2 3 διακοπές σταμάτησαν όλα τα καναλια,όταν βγαζω και μετά βάζω το καλώδιο του δικτύου από το box μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχονται όλα.Το Ethernet δεν το έχω απευθειας από το ρουτερ αλλά από powerline καθώς το ρουτερ είναι στο δωμάτιο.Ισως έχει να κάνει με αυτό υποθέτω...50αρα γραμμή της Vodafone σήμα πανω απο 45 αλλά γενικά έχει κάποια σκαμπανεβασματα σαν ιντερνετ.Απο 25 30 έως και 49 mbps.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.