Nova EON TV / EON+

Η ποιότητα μέσω EON Tv box είναι σε SD επίπεδο σε όλα τα κανάλια και στα HD........... . . . . . . . . .

Είσαι υπερβολικός !
SD κανάλι καταλαβαίνεις πως είναι πχ το TLC !

Σοβαρά τώρα βλέπεις ποιότητα SD στο National Geographic ή στο WILD ;
Στα Cinema και στα Sports ποιότητα SD ??!!!!!

Είσαι υπερβολικός !

Μου αρεσει που απαντατε σε τετοια σχολια....

• Like
Reactions: kardasios
Δηλαδή έχοντας δορυφορικό πακέτο και βλέποντας μέχρι προτινος σε Mi stick σε άλλη τηλεόραση αν καταργήσω το stick και πάω σε Google Sabrina θα βλέπω με τον ΕΟΝ apk ?

Δηλαδή έχοντας δορυφορικό πακέτο και βλέποντας μέχρι προτινος σε Mi stick σε άλλη τηλεόραση αν καταργήσω το stick και πάω σε Google Sabrina θα βλέπω με τον ΕΟΝ apk ?
Ναι αν περάσουν 30 μέρες από τότε που το έβαλες στο Stick.....

Ναι αν περάσουν 30 μέρες από τότε που το έβαλες στο Stick.....
Έχετε δοκιμάσει να διαγράψετε συσκευή και δεν σας άφησε; Γιατί εγώ βλέπω ότι 30μερες αναφέρει μόνο για τις φορητές συσκευές. Κάνω λάθος έτσι;

Έχετε δοκιμάσει να διαγράψετε συσκευή και δεν σας άφησε; Γιατί εγώ βλέπω ότι 30μερες αναφέρει μόνο για τις φορητές συσκευές. Κάνω λάθος έτσι;
Δοκίμασα να το βάλω σε άλλη Smart Tv και δεν με άφησε......

Δοκίμασα να το βάλω σε άλλη Smart Tv και δεν με άφησε......
Πρώτα πρέπει να κάνεις διαγραφή την παλια.. Αν πηγες να την βάλεις κατευθείαν εννοείται δεν θα σε άφηνε. Δοκίμασες να την αφαιρέσεις και σου είπε 30 ημερες όπως σε φορητές συσκευές;

Last edited:
Πρώτα πρέπει να κάνεις διαγραφή την παλια.. Αν πηγες να την βάλεις κατευθείαν εννοείται δεν θα σε άφηνε. Δοκίμασες να την αφαιρέσεις και σου είπε 30 ημερες όπως σε φορητές συσκευές;
Να πω την αλήθεια όχι.....το έχω κάνει μόνο σε ένα τάμπλετ και μετά δεν με άφησε ξανά...μου έγραψε σε 30 μέρες.....ας το δοκιμάσει κάποιος να μας πει......

Να πω την αλήθεια όχι.....το έχω κάνει μόνο σε ένα τάμπλετ και μετά δεν με άφησε ξανά...μου έγραψε σε 30 μέρες.....ας το δοκιμάσει κάποιος να μας πει......
Άκυρο...το δοκίμασα.....και στην Smart Tv το ίδιο...... μία αλλαγή κάθε 30 μέρες.....μου το έγραψε.....

• Like
Reactions: whiteMan
Είσαι υπερβολικός !

Καθόλου υπερβολικός
Πρέπει να τα λέμε αυτά μήπως και βελτιώσουν την ποιότητα.Η ποιότητα δεν είναι HD.Κανω σύγκριση με Netflix και έχει μεγάλη διαφορά.

Μου αρεσει που απαντατε σε τετοια σχολια....
Γιατί φίλε να μην απαντήσουν;Εσύ βλέπεις HD με ΕΟΝ tv?Η ποιότητα δυστυχώς είναι sd σε όλα.Κάνε σύγκριση και μόνος σου με Netflix και θα το καταλάβεις.

δεν ειναι sd. ειναι μετριο hd.

απ οτι εχει φανει απο το stb και το tv app εχει καλυτερη εικονα απ οτι σε λαπτοπ και tablet.

Γυρίστε τις ρυθμίσεις σε CBR και από αυτόματα σε 7 Mbit/s
Και θα φτιάξει η ανάλυση. Εξαρτάται και η ταχύτητα που αν είναι δυνατόν αυτό πρέπει να το φτιάξουν γιατί η εφαρμογή της cosmote λειτουργεί με λιγότερη ταχύτητα

Μήπως ξέρει κανείς για το παρακάτω; Το δοκίμασε;
Αν εγκαθιστά στο Android tv την εφαρμογή για smartphone βάζει και τους κωδικούς της εφαρμογής για smartphone;
Μήπως έτσι έμμεσα παρακάμπτει το εμπόδιο της ΕΟΝ για το Xiaomi tv και την προβολή σε smart tv.

Γυρίστε τις ρυθμίσεις σε CBR και από αυτόματα σε 7 Mbit/s
Και θα φτιάξει η ανάλυση. Εξαρτάται και η ταχύτητα που αν είναι δυνατόν αυτό πρέπει να το φτιάξουν γιατί η εφαρμογή της cosmote λειτουργεί με λιγότερη ταχύτητα
Στο Nvidia shield σε τι ρύθμιση το έχεις; 1080/50 ή 2160/50;

Τι γίνεται?
Σταμάτησε να λειτουργεί σε desktop απο Browser!!
Μονο στο κινητο και σε laptop!

Να χαρώ εγώ που θα χτυπήσουν τον OTE , καληνυχτα NOVA,,,

Η εικόνα των Καναλιών της Nova με την εικόνα των Καναλιών της Cosmote δεν έχουνε καμια σχέση! Μιλάμε ιντερνετικα για Eon tv και Cosmote tv ott.Της Cosmote είναι αιώνες μπροστά σε ανάλυση και καθαρότητα σε όλα της τα κανάλια ακόμη και στα Κρατικά.Η Νοβα πρέπει να το φτιάξει αυτό και όχι να κοροϊδευει τον Κόσμο δεν πληρώνουμε για να βλέπουμε χάλια εικόνα αλλά Κρυσταλλο.!

Η εικόνα των Καναλιών της Nova με την εικόνα των Καναλιών της Cosmote δεν έχουνε καμια σχέση! Μιλάμε ιντερνετικα για Eon tv και Cosmote tv ott.Της Cosmote είναι αιώνες μπροστά σε ανάλυση και καθαρότητα σε όλα της τα κανάλια ακόμη και στα Κρατικά.Η Νοβα πρέπει να το φτιάξει αυτό και όχι να κοροϊδευει τον Κόσμο δεν πληρώνουμε για να βλέπουμε χάλια εικόνα αλλά Κρυσταλλο.!
Στο support γράψτο, όχι εδώ... γιατί αυτοί νομίζουν πως όλα είναι τέλεια.....

Στο support γράψτο, όχι εδώ... γιατί αυτοί νομίζουν πως όλα είναι τέλεια.....
Φίλε τους τα είπα και περα απ'τον Πρόλογο ότι δεχόμαστε νέες ίδεες κτλ κτλ μου είπανε ότι θα βελτιωθούνε αρκετά θέματα της υπηρεσίας τον επόμενο καιρό.