Θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω Nova full pack VDSL50 , απεριοριστα και πληρωνω 49ε περιπου. Ειμαι εδω και 1 χρονο χωρις δεσμευση σε αοριστου χρονου συμβολαιο.
Επειδη πλεον τα φτωχα αθλητικα τα βλεπω ελαχιστα, και τα cinema καθολου μιας και πληρωνω netflix, ηθελα να την κοψω τη nova και να κρατησω μονο σταθερο+internet.
Σε επικοινωνια με την εταιρεια, παρολο που ειμαι σε συμβολαιο αοριστου χρονου και θα επρεπε να με αντιμετοπιζουν σαν νεο πελατη, μου κανανε απαραδεκτες προσφορες και σαφως χειροτερες απο νεους πελατες. Δεν καταλαβαινουν μαλλον οτι ανα πασασ στιγμη κανω μια φορητοτητα και "γεια σας".
Αυτα πριν 2 μηνες, συνεπως ειχα αποφασισει να κανω μια φορητοτητα σε vodafone/wind 50αρι με 26ε ή 100αρι με 30ε και τελος. Στο μεταξυ ομως εσκασε το ΕΟΝ, και επειδη γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα του internet, εχει αξια το eon fiber50 με 30ε? προφανως δεν εχει περιεχομενο που να με ενδιαφερει αλλα μηπως το box-ακι που δινει ειναι καλο? εχει netflix οπως το αντιστοιχο του wind tv? Γιατι προς το παρον εχω ενα xiaomi stick για netflix που δεν ειανι οτι καλυτερο/γρηγορο.
Τι μου προτεινετε να κανω? Αν ειναι να φυγω, vodafone ή wind?