Nova EON TV / EON+

Τα προβλήματα λογικό να υπάρχουν σαν νέα υπηρεσία, οι περιορισμοί όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
Το λέω για τις 30 ημέρες που πρέπει να περάσουν για να διαγράψεις μια συσκευή που κατά λάθος
έβαλες για να δεις αν παίζει η εφαρμογή. Τελικά και η νέα υπηρεσία όπως η παλιά αντί για ελευθερία έχεις
περιορισμούς.

Οχι. Εχω συνδεδεμενο με την τηλεοραση ενα beeling gt king android. Το εγκατεστησα εκει. Κανενα προβλημα.
Δουλευει. Εικονα καλη ομως δεν ...
Σύνδεσες σε beelink ΕΟΝ με κωδικούς και έπαιξε;; Δεν βγάζει εκείνα τα ΗΤ9Ν78 κλπ;; Username και password ζητάει το beelink;; Αυτό είναι βόμβα....

Η εικονα στον αγωνα σε εμενα ηταν καλη οχι εξαιρετικη αλλα τραγικη σε καμια περιπτωση. Το οτι η μπαλα μπορει στην απεναντι πλευρα να μη ξεχωριζε ειναι και θεμα παραγωγης του αγωνα, καμερων και πως ειναι και αυτες τοποθετημενες. Γηπεδο με γηπεδο εχει διαφορα σε αλλα βλεπεις πιο πανοραμικα και σε αλλα οταν η μπαλα ειναι απεναντι νομιζεις η καμερα κεντραρει απο το φεγγαρι. Τωρα στο οτι σε αλλους η εικονα ειναι καλη και σε αλλους κακη τι να πω ειναι ενα μυστηριο οπως και με την κοσμοτε tv. Αλλοι εχουν αλλαγες αναλυσης πχ στην κοσμοτε και αλλοι οχι αντε βγαλε ακρη τωρα τι φταιει.

• Like
Reactions: kardasios
πηρα την προσφορα κι εγω και εκανα το λαθος να τη βαλω και σε ενα παλιο pc για δοκιμη και τωρα λεει οτι εχω υπερβει το οριο συσκευων
Μπορω απο καπου να σβησω μια ?

Για να μην κανω καμια βλακεια θελω την βοηθεια σας.
Δορυφορικη νοβα με nova go extra αν ενεργοποιηθει το eon σε smart tv τι αλλαγες θα φερει;
1. Θα εχει εξτρα χρεωση;
2. Θα ειναι δυνατη η ταυτοχρονη θεαση απο δορυφορο, smart tv και φορητη συσκευη; (σε αγωνες)

Για να μην κανω καμια βλακεια θελω την βοηθεια σας.
Δορυφορικη νοβα με nova go extra αν ενεργοποιηθει το eon σε smart tv τι αλλαγες θα φερει;
1. Θα εχει εξτρα χρεωση;
2. Θα ειναι δυνατη η ταυτοχρονη θεαση απο δορυφορο, smart tv και φορητη συσκευη; (σε αγωνες)
1.Οχι
2.Ναι
Αλλά για να σε αφήσει πρέπει να γίνει αλλαγή στο συμβόλαιο και να μπεις στο eon κρατώντας το δορυφορικό..Οποτε μίλα με την νοβα.

Οποτε μιλαμε ουσιαστικα για νεο συμβολαιο.
Αυτο ισχυει και αν ενεργοποιηθει το ΕΟΝ μονο σε φορητη συσκευη ή εκει δεν χρειαζεται τιποτα;

Οποτε μιλαμε ουσιαστικα για νεο συμβολαιο.
Αυτο ισχυει και αν ενεργοποιηθει το ΕΟΝ μονο σε φορητη συσκευη ή εκει δεν χρειαζεται τιποτα;
Οχι εκεί δεν χρειάζεται τίποτα. Αλλά κάνε μια ερώτηση να σε ενημερώσουν τι χρειάζεται αν ψάχνεσαι

Αν ήταν μια εταιρία που ήξερε τι κάνει προφανώς και θα περίμενε να διορθωθούν τα προβλήματα στην ποιότητα της εικόνας και μετά θα άνοιγε δοκιμαστική πρόσβαση σε νέους συνδρομητές. Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και 2 μέρες ενώ βλέπω eon σε pc σε μερικους αγώνες μου βγάζει ΣΦΑΛΜΑ 12500(νομίζω) και κάνει διακοπές και επίσης η ποιότητα της εικόνας στα αθλητικά έχει μειωθεί πολύ.

Αν έχουν παρόμοια πρόσβαση και οι νέοι που δοκιμάζουν την υπηρεσία, αυτό μόνο διαφήμιση δεν το λες.

ΥΓ.Εξακολουθώ να μην κατανοώ πως γίνεται να βλέπω μέσω WIFI με την ADSL γραμμή μου άψογα Netflix και Apple Tv σε 4κ HDR ποιότητα και η EON να μου λέει πως δεν μπορώ να δω απλό HD χωρίς να αναβαθμίσω σε κατοστάρα την γραμμή μου.

Αν ήταν μια εταιρία που ήξερε τι κάνει προφανώς και θα περίμενε να διορθωθούν τα προβλήματα στην ποιότητα της εικόνας και μετά θα άνοιγε δοκιμαστική πρόσβαση σε νέους συνδρομητές. Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και 2 μέρες ενώ βλέπω eon σε pc σε μερικους αγώνες μου βγάζει ΣΦΑΛΜΑ 12500(νομίζω) και κάνει διακοπές και επίσης η ποιότητα της εικόνας στα αθλητικά έχει μειωθεί πολύ.

Αν έχουν παρόμοια πρόσβαση και οι νέοι που δοκιμάζουν την υπηρεσία, αυτό μόνο διαφήμιση δεν το λες.
Φίλε αυτές τις μέρες δεν έχω δει σε pc αλλά στο eon box που δίνει η νοβα και στο κινητό δεν έχω ουτε ενα σφάλμα αυτές τις μέρες και ουτε μια αυξομειώση. Για την ποιότητα είναι ίδια οπως στην αρχή. Ουτε μειωμένη ουτε καλυτερη. Μήπως έχεις θέμα με το ιντερνετ;

Φίλε αυτές τις μέρες δεν έχω δει σε pc αλλά στο eon box που δίνει η νοβα και στο κινητό δεν έχω ουτε ενα σφάλμα αυτές τις μέρες και ουτε μια αυξομειώση. Για την ποιότητα είναι ίδια οπως στην αρχή. Ουτε μειωμένη ουτε καλυτερη. Μήπως έχεις θέμα με το ιντερνετ;
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα σε Cosmote, Netflix, Apple TV και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το ιντερνετ μου.
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο "αργός επεξεργαστής" μου.
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η "παλιά τηλεόραση" μου.
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το ζώδιο μου.

Το έπιασες το υπονοούμενο ; Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω πως όλα φταίνε εκτός από την EON.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Οπως και με την κοσμοτε αλλοι εχουν θεματα αλλοι οχι χωρις να ειναι παραγοντας κατα τα λεγομενα το ιντερνετ. Παιζει απο τον φορτωμα του σερβερ να ειναι θεμα τυχης ποιος θα εχει θεμα και ποιος οχι?

• Like
Reactions: Joker19
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα σε Cosmote, Netflix, Apple TV και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το ιντερνετ μου.
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο "αργός επεξεργαστής" μου.
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η "παλιά τηλεόραση" μου.
Όταν βλέπω άψογα τα πάντα και μόνο στην EON έχω θέματα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το ζώδιο μου.

Το έπιασες το υπονοούμενο ; Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω πως όλα φταίνε εκτός από την EON.
Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες, η εφαρμογή είναι βαριά είναι δεδομένο. Και εφόσον σε όλα τα αλλά δεν έχεις θέμα σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι κακογραμμένη. Αυτό δεν αλλάζει. Ουτε όμως να μην πιστευεις ότι σε κάποιους άλλους παιζει καλα

Εβαλα το δωρεαν για τις 4 μερες.
Σε android box στην 65 τηλεοραση.
Βλεπω τον αγωνα ΠΑΣ ΑΕΚ
Εκτος του οτι καθε λιγο κανει διακοπες και δε παιζει, η εικονα ειναι τοσο χαλια που οταν η μπαλα ειναι απεναντι δε ξεχωριζει
Εχω 100αρα που σχεδον τα πιανει τα 100
Πολυ περιεργο. Αυτο πουλανε ή επειδη ειναι δωρεαν βλεπω ετσι;
εγω ειδα τον αγωνα σε mibox3 ...κανενα προβλημα απολυτως!!! οχι βεβαια cosmote ott αλλα χωρις διακοπες και σπασιματα! (50vdsl ταχυτητα)

Ναι μια χαρα παιζειView attachment 188824
Ζηταει ναι. Εβαλα αυτα που μου δωσανε. Τηλεφωνο για user name και ενα κωδικο που μου στειλανε
αφου στελνουν κωδικους,ειναι μονο για φορητη θεαση και οχι για μεγαλη οθονη.
ενα κανονικο android tv λειτουργικο,θα εμφανισει καποιον κωδικο,που θα πρεπει να τον κανεις αποδοχη απο τον nova λογαριασμο σου.
εσενα ζηταει κωδικο,προφανως γιατι το android player που εχεις,δεν φοραει android tv λειτουργικο και το βλεπει σαν τηλεφωνο/ταμπλετ.

• Like
Reactions: AntonisTz