Nova EON TV / EON+

Ο ΕΟΝ Smart Box υποστηρίζει 4Κ, η Νova ακόμη δεν έχει δώσει την επιλογή!
για την νοβα (united group μιλουσα). ας γραφει και 8κ αν παιζει 720 τι να το κανω.

ετσι για ενημερωση και στα βαλκανια εκτος απο ενα 4κ που εχουν στο πακετο (που και αυτο δεν ειναι καν 4κ αλλα σχεδον 1080) τα υπολοιπα καναλια ειναι απλα ΗD (720p) ουτε καν FHD (1080p).

οποτε δεν ειναι "τοσο" θεμα Νοβα. αυτοι (κροατες και σερβοι) γιατι δεν τα πηραν απο το 2018;

Λίγες φωτογραφίες ακόμη από τον νέο μικροσκοπικό δορυφορικό δέκτη που δίνουν.
Μην με ρωτήσετε λεπτομέρειες, ο δέκτης δεν είναι δικός μου.

View attachment 190901View attachment 190902View attachment 190903View attachment 190904View attachment 190905View attachment 190906
Επική σαβούρα, καμία σχέση με τους τωρινούς pace.
Και το τηλεκοντρόλ πολύ φθηνιαρικο

• Like
Reactions: humidream
Δουλευει κανένας το Boxaki της eon με repeater χωρίς να έχει κολλήματα κτλ?

...αν λες οτι το Ισπανικο ειναι το χειροτερο...φαντασου τι ιδεα εχεις απο ποδοσφαιρο??!!!
Εσυ φίλε που χασκογελας σε αυτά που λέω συνέχεια αν βλέπεις αυτή την ώρα Ρομα - Γιουβέντους , δεν πιστεύω να έχεις τα μουτρα να μου ξανά αναφέρεις ότι αυτή την στιγμή το Ισπανικό Πρωταθλημα είναι καλυτερο του Ιταλικού. Όποιος το είδε χορτασε Ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 3 μήνες. 7 γκολ, κόκκινη, χαμένο πεναλτι, τα πάντα. Τελικά μάλλον εγώ είμαι αυτός που δεν έχει ιδέα απο Ποδόσφαιρο. Ξαναλεω λοιπόν μεγάλη βλακεία της νοβα να αφήσει το Ιταλικό που είχε περσι(και ταυτόχρονα το πιο φθηνό από τα υπόλοιπα).

Υ. Γ Την απάντηση μπορείς να την πάρεις επίσης και από τους υπόλοιπους που συμφώνησαν μαζί μου στο προηγουμενο post και δεν χασκογελάνε σαν εσένα.

Last edited:
ρε φιλε πιστευεις πως η νοβα αφησε το ιταλικο γιατι δεν το γουσταρε και επειδη πηρε ισπανικο και γερμανικο.απλα ο οτε εδωσε πολυ παραπανω χρηματα και μαλιστα παραπανω απο την αξια του πρωταθληματος.και επειδη με την συντριβη που εχει παθει με την χασουρα ειδικα της πρεμιερ λιγκ ξερει απο τον αυγουστο θα του φυγουν μαζικα συνδρομητες προσπαθει να μαζεψει την απωλεια.εδω εδωσε ενα καρω λεφτα στα σαπακια της σουπερ λιγκα που μεχρι προπερσι δεν ασχολιοταν καν με το ελληνικο πρωταθλημα και μαλιστα το ειρωνευοταν κιολας. απο του χρονου το σκ που δεν θα εχει τιποτα να μεταδωσει ειμαι περιεργος τι θα δειχνει στα 9 αθλητικα καναλια που εχει.

Η εφαρμογή ΕΟΝ σε lg tv εχει να παρει update 2,5 χρόνια!!!
Υπάρχει κατι στο πλανο;
Εχει καποιος εικονα εαν λειτουργεί σωστα μετα απο τοσο καιρο που ειναι μαλλον αφημένη στην τυχη της;

ρε φιλε πιστευεις πως η νοβα αφησε το ιταλικο γιατι δεν το γουσταρε και επειδη πηρε ισπανικο και γερμανικο.απλα ο οτε εδωσε πολυ παραπανω χρηματα και μαλιστα παραπανω απο την αξια του πρωταθληματος.και επειδη με την συντριβη που εχει παθει με την χασουρα ειδικα της πρεμιερ λιγκ ξερει απο τον αυγουστο θα του φυγουν μαζικα συνδρομητες προσπαθει να μαζεψει την απωλεια.εδω εδωσε ενα καρω λεφτα στα σαπακια της σουπερ λιγκα που μεχρι προπερσι δεν ασχολιοταν καν με το ελληνικο πρωταθλημα και μαλιστα το ειρωνευοταν κιολας. απο του χρονου το σκ που δεν θα εχει τιποτα να μεταδωσει ειμαι περιεργος τι θα δειχνει στα 9 αθλητικα καναλια που εχει.
Φυσικά και πιστευω οτι άφησε το Ιταλικό. Έδωσε τα χρήματα στο Ισπανικό για να το χτυπήσει και μετά δεν έδωσε βάση στο Ιταλικό που ήταν τελευταίο. Το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε η νοβα πρέπει να ήταν 1.5 εκατομμύριο το χρόνο για όλο το πρωταθλημα και όλους τους αγώνες. Δηλαδή σαν να αγοράζεις τα δικαιώματα του Απόλλωνα Σμυρνης. Φαντάσου για ποσο λίγο ποσο μιλάμε τώρα. Δεν μπορουσαν να το κυνηγήσουν; Απλά είχαν παρει ήδη Γερμανία και Ισπανία και λένε αμα το παρουμε καλώς αν όχι δεν πειραζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κυνήγησαν αρκετά. Τέλος παντων. Ειδικά φέτος εγώ δεν πιστευω οτι εχει δυνατό προγραμμα η νοβα. Από του χρόνου με Αγγλία εντάξει δεν το συζητώ. Όταν έχει Πρέμιερ Λιγκ ότι παιχνιδι και να είναι προσωπικα βάζω προτεραιότητα όλα τα ματς απέναντι σε αλλα πρωταθληματα που παιζουν την ίδια ώρα. Αλλά φέτος η Κοσμοτε με 8 ομάδες Superleague, Πρέμιερ Λιγκ, Ιταλικο, ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει τέλειο προγραμμα κατ εμε. Εξ ου και ο λόγος που η νοβα δεν ανέβασε συνδρομητές όσους ήθελε με το eon φέτος. Για του χρόνου θα φανεί αν και φυσικά θα φέρει πολλους συνδρομητές η Πρέμιερ Λιγκ.

Εσυ φίλε που χασκογελας σε αυτά που λέω συνέχεια αν βλέπεις αυτή την ώρα Ρομα - Γιουβέντους , δεν πιστεύω να έχεις τα μουτρα να μου ξανά αναφέρεις ότι αυτή την στιγμή το Ισπανικό Πρωταθλημα είναι καλυτερο του Ιταλικού. Όποιος το είδε χορτασε Ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 3 μήνες. 7 γκολ, κόκκινη, χαμένο πεναλτι, τα πάντα. Τελικά μάλλον εγώ είμαι αυτός που δεν έχει ιδέα απο Ποδόσφαιρο. Ξαναλεω λοιπόν μεγάλη βλακεία της νοβα να αφήσει το Ιταλικό που είχε περσι(και ταυτόχρονα το πιο φθηνό από τα υπόλοιπα).

Υ. Γ Την απάντηση μπορείς να την πάρεις επίσης και από τους υπόλοιπους που συμφώνησαν μαζί μου στο προηγουμενο post και δεν χασκογελάνε σαν εσένα.
Εντάξει καλό το Ρομα-Γιουβεντους αλλά δεν είναι κριτήριο για να χαρακτηρίσουμε καλυτερο το Ιταλικό πρωταθλημα από το Ισπανικό. Όλα είναι υποκειμενικά. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι περισσοτεροι εχουν θεμα με τη Nova. Όταν η Nova είχε Ελληνικό, Ιταλικό και κάποια μικρότερα πρωταθληματα όλοι την κοροιδευαν, του χρόνου που η κοσμοτε θα έχει Ελληνικό, Ιταλικό και κάποια μικρότερα πρωταθληματα πάλι τη Nova θα κατηγορουν.

• Like
Reactions: Va$ Bo$$
Εγώ πάλι θα πω ότι το Ιταλικό από τη μέρα που πήγε ο Ρονάλντο και μετά είναι κλάσεις ανώτερο από το Ισπανικό.
Και τα έγραφα όταν το άφηνε η Cosmote κάνοντας πρόταση του πεταματού πιστεύοντας ότι δε θα το διεκδικήσει σοβαρά η τότε χρεοκοπημένη Νova.
Το ίδιο λέω και σήμερα που ο ΟΤΕ το πήρε κατ' ανάγκη καθώς έχει ΞΕΜΕΙΝΕΙ από ποδόσφαιρο για τα ΣΚ της νέας σεζόν.
Ειδικά μετά την οικονομική φούσκα που έσκασε στην Primera , τα περισσότερα ματς ΔΕΝ βλέπονται.

Κώστα μπορείς να δοκιμάσεις εάν ενεργοποιείται το wifi και στον EON Smart Box SDSTB01 με την διαδικασία button mapper app;

Θα δείτε εδώ τον τρόπο ενεργοποίησης του WiFi. Υπάρχει και βίντεο στο YouTube...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Δεν δουλευει στο sdstb01 δυστιχως.

Σε παλιούς με τηλ
Τι εννοείς με τηλ; Δεν μπορουν να βάλουν αναβάθμιση δηλαδή; Θα παρει φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο για το WiFi? Και αν κάποιος δεν έχει ιντερνετ δεν θα μπορεί καν να βρει ελέυθερη γραμμή; United group εν έτει 2021. Τι να πω.

Τι εννοείς με τηλ; Δεν μπορουν να βάλουν αναβάθμιση δηλαδή; Θα παρει φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο για το WiFi? Και αν κάποιος δεν έχει ιντερνετ δεν θα μπορεί καν να βρει ελέυθερη γραμμή; United group εν έτει 2021. Τι να πω.
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν λειτουργεί ακόμα και ότι αυτό θα γίνει πολύ μελλοντικά. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει όπως έλεγε ο οδηγός απλά ήθελα να είναι μόνιμα ανοιχτό και όχι να πατάω το κουμπάκι συνέχεια