Nova EON TV / EON+

Αυτό έχω πάρει από το plaisio αλλά το έχουν πολλά καταστήματα και σε ποιο χαμηλή τιμή.
Το συνδέεις σε δευτερόλεπτα πατώντας το κουμπί wps στο ρουτερ και όταν το βγάζεις και το βάζεις στο ρεύμα συνδέεται αυτόματα. Ταχύτητα 60mbps σταθερή (έχω 100mbps σύνδεση) όσο πιάνει δλδ το 2,4ghz.. το box παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα μιας και θέλει 6mbps..
Υπάρχει και νεότερο στην ίδια τιμή!

TP-LINK TL-WA850RE v7 WiFi Extender Single Band (2.4GHz) 300Mbps

1) Γίνεται αντικατάσταση από το τεχνικό τμήμα μόνο με τον νέο δορυφορικό δέκτη της nova.
2) Ο νέος δορυφορικός δέκτης έχει lan, αλλά είναι απενεργοποιημένη.
3) Ίσως γίνεται αν σου χαλάσει ο 3001 να δηλώσεις άλλον 3001 που έχεις, θέλει ερώτημα όμως στην nova για σίγουρα.
Προς το παρόν ισχύουν τα ondemand στα μοντέλα των παλιών δορυφορικών που τα υποστηρίζουν., όπως 3001, 831... κλπ
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.Καταρχην δεν θα εβαζα eon (μεσω internet) για την καθυστερηση που εχει στα αθλητικα (οπως οτι και να ειναι μεσω internet εχει καθυστερηση) γιατι σε ταινιες και σειρες δεν σε ενδιαφερει αφου δεν ειναι live.Ειμαι δορυφορικος με τον pace 3001.Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης γιατι εχω μπερδευτει...αν δεν κανω καποιο λαθος εχω την εντυπωση οτι στους δορυφορικους μας ριχνει!και τι εννοω μιλωντας για δορυφορικο παντα.
1)αν μου χαλασει εμενα ο δεκτης 3001 μπορω να αγορασω απο nova/eon τον ιδιο και να δηλωσω την καρτα μου η' οχι πλεον?η' με παει να αγορασω το νεο μοντελο θελω δεν θελω?(δεν ξερω μοντελο).αν μου δινει τον νεο δεκτη διαβασα οτι δεν εχει θυρα usb που σημαινει οτι δεν μπορω να βαλω εξωτερικο σκληρο δισκο οπως κανω ηδη και να κανω pause/εγγραφη και for/rew.
2)διαβασα οτι στο νεο μοντελο αποκωδικοποιητη δεν εχει on demand!παιζει το ενδεχομενο να το κοψουν και σε οσους εχουν το 3001?
3)αν ισχυουν τα 2 παραπανω σκεφτηκα να αγορασω απο καποιον ενα μεταχειρισμενο 3001 σε περιπτωση που χαλασει ο δικος μου να βαλω την καρτα μου και δηλωνοντας τον να κανω την δουλεια μου.γινεται αυτο το σεναριο?και τελευταιο ερωτημα και αν το κοψουν και στον 3001 το on demand ειναι ανωφελο να το κανω αυτο.αν και πλεον δεν θα βρισκεις 3001 ουτε μεταχειρισμενο!χαχαχα
με συγχωρειτε αλλα αν ισχυουν αυτα εγω δεν το βλεπω προοδο!
Εγώ είχα άλλο δεκτη από το multiview π δεν χρησιμοποιούσα κ μ είπαν τέλος αυτοί οι δεκτες μόνο τον καινουριο με 10 ευρω

ΑΝ και δεν θα ποδοσφαιροποιησουμε το νημα....
για πολλα γκολ σου προτεινω να βλεπεις βελγικο ή ολλανδικο ποδοσφαιρο (αμφιβαλλω αν παρακολουθεις), οσο για το ισπανικο επλιζω να ειδες το βιγιαρεαλ-ατλετικο..

...και κατι τελευταιο, κανε μια ερευνα και δες σε ποιες θεσεις της γενικης καταταξης UEFA ειναι οι ισπανικες ομαδες και σε ποιες οι ιταλικες....θα καταλαβεις!!!
Βέλγιο και Ολλανδία παρακολουθω πιο πολυ απ ότι Ισπανία ξεκάθαρα λόγω θεαματος που αμφιβάλλεις κιόλας αν γνωρίζω. Τι σχέση έχει η γενική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ με αυτό που λέω εγώ; Η κατάταξη της ΟΥΕΦΑ ανεβαίνει λόγω των 4 ομάδων και την πορεια τους στις μεγάλες διοργανώσεις(Ρεαλ ,Μπαρτσα ,Ατλετικο,Σεβιλλη). Που κολλάει όλο το πρωταθλημα σε αυτό; Εγώ λέω ότι 9 στα 10 ματς δεν βλέπονται και κοιμάσαι απο το τροπο παιχνιδιου τους. Όταν έχει μπριζ αντβερπ προτιμω εκείνο παρα το Λεβάντε Έλτσε. Εκεί να καταλάβεις ποσο έχει πεσει το Ισπανικό. Και πιστεψε με δεν είμαι ο μόνος όταν συμφώνησαν μαζί μου αλλα 8 άτομα.

Γερμανία
Αν και δεν βολεύει πολύ γιατί δουλεύει με την εφαρμογή Live Channels
Δεν βρήκα πως θα μπορούσε να παίξει μέσα από την εφαρμογή EON
Μέσω της EON παίζουν μόνο τα Ελληνικά κανάλια όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα (στα κανάλια που πιάνει και επίγεια, μπορεί να γυρνά στην επίγεια ροη τους)

Μέσω της EON παίζουν μόνο τα Ελληνικά κανάλια όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα (στα κανάλια που πιάνει και επίγεια, μπορεί να γυρνά στην επίγεια ροη τους)
Άρα μόνο από το bandwidth θα καταλάβω ποτε χρησιμοποιεί stream και πότε επίγεια;
Και για τα λοιπά επίγεια απλά δεν;
Όχι ότι μου χρειάζεται,έτσι πληροφοριακά
*Χωρις σύνδεση στο διαδίκτυο η εφαρμογή ΕΟΝ δεν δουλεύει,άρα ποιο το νόημα; Υπό ποιες συνθήκες θα μεταπηδήσει σε επίγεια;

Υποτίθεται ότι πρώτα χρησιμοποιεί επίγεια κ αν χαθεί αυτή γυρνάει σε IP. Το καταλαβαίνεις πατώντας το κάτω βέλος, εμφανίζονται οι πληροφορίες του προγράμματος και πάνω δεξιά λέει αν είναι IP ή DVB.
Τα λοιπά επίγεια δεν έχω ψάξει αν μπορείς να τα προσθέσεις στο EON ως απλά επίγεια, αλλά σίγουρα μπορείς να τα βλέπεις από το Live Channels.

• Like
Reactions: Etherovamon
Υποτίθεται ότι πρώτα χρησιμοποιεί επίγεια κ αν χαθεί αυτή γυρνάει σε IP. Το καταλαβαίνεις πατώντας το κάτω βέλος, εμφανίζονται οι πληροφορίες του προγράμματος και πάνω δεξιά λέει αν είναι IP ή DVB.
Τα λοιπά επίγεια δεν έχω ψάξει αν μπορείς να τα προσθέσεις στο EON ως απλά επίγεια, αλλά σίγουρα μπορείς να τα βλέπεις από το Live Channels.
Για να το κάνω μια δοκιμή
Γιατί να πω την αλήθεια το έβγαλα,μιας και δεν έβλεπα όφελος
Αν κερδίζουμε bandwidth τότε why not
Ευχαριστώ για τη πληροφορία

Edit:
Το προσπάθησα αλλά δεν είδα διαφορά
Βασικά δεν πρέπει να μπαίνει καν στη διαδικασία σάρωσης.Ενώ το επιλέγω στιγμιαία εμφανίζει ότι ολοκληρώθηκε.Στα live channels δουλεύει κανονικά
Μήπως έπρεπε να γινει κατά την αρχική ενεργοποίηση;

Last edited:
εναλλαγή εφαρμογών πως κάνουμε; στο eon box stsbd01; αν έχω δύο εφαρμογές ανοικτές πως πάω απ'τη μια στην άλλη;
Πάτα δύο φορές το κουμπί με τον κύκλο (πάνω από το «μεταλλικό» κουμπί ΕΟΝ) και επέλεξε την εφαρμογή που θέλεις

Για να το κάνω μια δοκιμή
Γιατί να πω την αλήθεια το έβγαλα,μιας και δεν έβλεπα όφελος
Αν κερδίζουμε bandwidth τότε why not
Ευχαριστώ για τη πληροφορία

Edit:
Το προσπάθησα αλλά δεν είδα διαφορά
Βασικά δεν πρέπει να μπαίνει καν στη διαδικασία σάρωσης.Ενώ το επιλέγω στιγμιαία εμφανίζει ότι ολοκληρώθηκε.Στα live channels δουλεύει κανονικά
Μήπως έπρεπε να γινει κατά την αρχική ενεργοποίηση;
Μάλλον δεν είναι ενεργό και το RF;

Μπορεί κάποιος που έχει τον EON Smart Box SDSTB01 να τον βγάλει φώτο εμπρός-πίσω, πάνω-κάτω και στα πλαϊνά του, για να τον δούμε καθαρά! Έχει on/off διακόπτη;

Μπορεί κάποιος που έχει τον EON Smart Box SDSTB01 να τον βγάλει φώτο εμπρός-πίσω, πάνω-κάτω και στα πλαϊνά του, για να τον δούμε καθαρά! Έχει on/off διακόπτη;

Attachments

• 9CEDC218-089F-4F9D-9743-34FB4B401B28.jpeg
    9CEDC218-089F-4F9D-9743-34FB4B401B28.jpeg
    1.4 MB · Views: 84
  • CF2F9F17-0C96-4279-B075-B1731BC86A53.jpeg
    CF2F9F17-0C96-4279-B075-B1731BC86A53.jpeg
    1.5 MB · Views: 81
  • 87DBE8ED-CB9E-4AED-B043-25D44BF2F00A.jpeg
    87DBE8ED-CB9E-4AED-B043-25D44BF2F00A.jpeg
    1.5 MB · Views: 80
  • 92FCE4E5-1CAF-44BA-8916-929B76B8EAFD.jpeg
    92FCE4E5-1CAF-44BA-8916-929B76B8EAFD.jpeg
    1.4 MB · Views: 79
  • Like
Reactions: humidream
μπα, ουτε, μαλλον στο αλλο δουλευει..
Έχεις δίκιο
Το δοκίμασα κι εγώ και δεν το κάνει
Και να φανταστείς το δεύτερο επέλεξα μόνος μου να μου δώσουν το καινούργιο
Ενώ το παλιό πιστεύω ήταν καλύτερο τελικά

• Wow
Reactions: patrickdrd

Etherovamon

New member​

13 December 202114

Attachments​

Η άλλη πλευρά φώτο;
Έχει κάτι άλλο στην άλλη πλευρά λογότυπο ή κάτι άλλο;
On/off διακόπτη δεν έχει;

Έχεις δίκιο
Το δοκίμασα κι εγώ και δεν το κάνει
Και να φανταστείς το δεύτερο επέλεξα μόνος μου να μου δώσουν το καινούργιο
Ενώ το παλιό πιστεύω ήταν καλύτερο τελικά
Εννοείς ο CHOTT0102 είναι καλύτερος από τον SDSTB01;

Για πες μας από την εμπειρία σου, τα θετικά και των δύο μοντέλων και τα αρνητικά τους!

Etherovamon

New member​

13 December 202114

Attachments​

Η άλλη πλευρά φώτο;
Έχει κάτι άλλο στην άλλη πλευρά λογότυπο ή κάτι άλλο;
On/off διακόπτη δεν έχει;
Η άλλη πλευρά δεν είχε τίποτα, γι’αυτό δεν την έβγαλα
On/off πίσω δεν έχει να κοβει το ρεύμα
Μόνο το μπροστά που το βάζει σε αναμονή

• Like
Reactions: patrickdrd