Nova EON TV / EON+

μεσω opera broswer ειναι η καλυτερη και πιο καλη μεταδοση ΕΟΝ σε Xiaomi Mi Box?
Τρείς browser μέχρι τώρα στο mi box δεσμεύουν την ίδια θέση με αποτέλεσμα κάθε φορά μπορείς να βλέπεις εναλλάξ με όποιον σου κάνει κέφι. Παραπάνω ψάξιμο και για άλλους είναι ανούσιο.Τωρα ανοίγεις τον ένα τον κλείνεις ανοίγεις τον άλλο κ.τ.λ.

• Like
Reactions: dalas
μεσω android tv shield ποια ειναι καλυτερη μεθοδο για την καλυτερη εικονα?

κάποιος που έχει δεί σε shield και σε eon box ή smart tv να μας πει αν όντος η εικόνα είναι καλύτερη στο shield αντι σε box/smart tv;

κάποιος που έχει δεί σε shield και σε eon box ή smart tv να μας πει αν όντος η εικόνα είναι καλύτερη στο shield αντι σε box/smart tv;
Εμένα μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα στο shield από ότι στο eon smart box αλλά δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά στο cbr και στο abr και θα ήθελα πιο σταθερή εικόνα και πιο καλή είναι η αλήθεια

Εμένα μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα στο shield από ότι στο eon smart box αλλά δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά στο cbr και στο abr και θα ήθελα πιο σταθερή εικόνα και πιο καλή είναι η αλήθεια
ισως επειδη εχεις ενεργοποιημενο το ΑΙ απο το shiled(?).

στο shield λεει unsupported to AI. αλλα νομιζω δουλεύει το enhanced το απλό. αυτο που διερωταμε αν οντως ειναι καλυτερη απο το eon box. μεταξυ cbr και abr ναι δεν υπαρχει διαφορα.

• Like
Reactions: Agis07
στο shield λεει unsupported to AI. αλλα νομιζω δουλεύει το enhanced το απλό. αυτο που διερωταμε αν οντως ειναι καλυτερη απο το eon box. μεταξυ cbr και abr ναι δεν υπαρχει διαφορα.
Σε εμένα φαίνεται καλύτερη η εικόνα

Άρης-ΑΕΚ εικόνα για κλωτσιές.....ο Ρότα της ΑΕΚ από την κάμερα στο απέναντι πλάγιο από τα τόσα τετραγωνάκια μοιάζει με το Tetris που παίζαμε μικρά......
Αυτό το είδες από eon? γιατί και εγώ με το vision τα ίδια

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Εχει πολλες σελιδες το θεμα και συγνώμη αν απαντηθηκε ηδη:

εχω full pack δορυφορικο
η τηλεοραση μου (LG910) ΔΕΝ εχει διαθεσιμη την εφαρμογη, θεωρειται παλια πλεον

Τι λυση δινει η εταιρια για την θεαση σε τηλεοραση χωρις app, ρωταω κυριως για το ondemand το δορυφορικο που φημολογειται οτι εγκαταλειπεται σιγα σιγα και δεν ειναι λυση η θεαση σε ταμπλετ, τηλεφωνα, pc κλπ

• Like
Reactions: humidream
Αν μεταβείς σε EON/EON+ σου δίνει set top box.
Αλλιώς, παίρνεις εσύ ένα media player όπως το Xiaomi Mi Box S και περνάς την εφαρμογή EON εκεί.

Ευχαριστω για την απαντηση, media player εχω ηδη το Dune και δεν αντεχω κι αλλο ενα κουτακι ακομα με καλωδια τηλεκοντρολ κλπ μονο για αυτο το σκοπο

Εχω κι ενα raspberry με Kodi καπου ξεχασμενο, ισως ενει υπαρχει τροπος να παιξει

Ειμουν συνδρομητής Cosmote tv έληξε το συμβόλαιο και πηγα έκανα Eon tv χθες το διέκοψα και υσηχασα.Μετανιωσα την ώρα και την στιγμή που αφησα την Cosmote και πήγα στην Νόβα.Κλασεις καλυτερη η COSMOTE tv σε όλα.καλυτερο προγραμμα,Καλυτερη ανάλυση στα κανάλια της,Καλυτερη Ταινιοθήκη,Καλυτερο boxaki,12 μηνη δέσμευση,Πολυ καλυτερη σε εξυπηρέτηση σαν εταιρία.Αυτα και αλλά πολλα.Για μένα έχουν περασει τα χρόνια των συμβολαίων ειδικά για ιντερνετική τηλεόραση δεν θα έπρεπε να υπάρχει δέσμευση.Έπρεπε να είναι σαν το Netflix Amazon κτλ οι εταιριες μας εκεί είναι το κλειδί για να αποκτήσουνε συνδρομητες.Αυτα.

Υπάρχει κάποιο σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας με Nova, εκτός των πενταψήφιων;

Το 13731 χρεώνει από σταθερό ή κινητό;

Ειμουν συνδρομητής Cosmote tv έληξε το συμβόλαιο και πηγα έκανα Eon tv χθες το διέκοψα και υσηχασα.Μετανιωσα την ώρα και την στιγμή που αφησα την Cosmote και πήγα στην Νόβα.Κλασεις καλυτερη η COSMOTE tv σε όλα.καλυτερο προγραμμα,Καλυτερη ανάλυση στα κανάλια της,Καλυτερη Ταινιοθήκη,Καλυτερο boxaki,12 μηνη δέσμευση,Πολυ καλυτερη σε εξυπηρέτηση σαν εταιρία.Αυτα και αλλά πολλα.Για μένα έχουν περασει τα χρόνια των συμβολαίων ειδικά για ιντερνετική τηλεόραση δεν θα έπρεπε να υπάρχει δέσμευση.Έπρεπε να είναι σαν το Netflix Amazon κτλ οι εταιριες μας εκεί είναι το κλειδί για να αποκτήσουνε συνδρομητες.Αυτα.
Αυτό παρατηρώ και εγώ.
Έχω wind vision και cosmote tv.
Τα novasports σε ποιότητα εικόνας με την cosmote tv είναι ημέρα με την νύχτα.

Παιδια καλημερα,θελω τη γνωμη σας και βοηθεια λογω....ανωτερας βιας :( Λοιπον οσο πιο συντομα:Εχω nova δορυφορικο στην ταρατσα ομως οι ενοικοι της πολυκατοικιας αποφασισαν οτι πρεπει να αλλαξουν τα καγκελα περιμετρικα.Και μαντεψτε - το πιατο της nova ειναι πανω σε αυτο το καγκελο που θα αλλαξει.Οποτε εχω τις εξης επιλογες:τεχνικο για εγκατασταση του πιατου στο νεο καγκελο - υποπτευομαι γυρω στα 50 ευρω κοστος Η αλλαγη του δορυφορικου με την ευκαιρια σε EON που και παλι πληρωνω το χαρατσι του πενηνταρικου αλλα θα περασω σε ΕΟΝ.Το ιντερνετ μου το σηκωνει μια χαρα εχω 50αρι που κουμπωνει στα 55 cosmote tv βλεπω απο το app απροσκοπτα ακομη και το 4k καναλι.Ακουω ιδεες.Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Haha
Reactions: chrsxen
Παιδια καλημερα,θελω τη γνωμη σας και βοηθεια λογω....ανωτερας βιας :( Λοιπον οσο πιο συντομα:Εχω nova δορυφορικο στην ταρατσα ομως οι ενοικοι της πολυκατοικιας αποφασισαν οτι πρεπει να αλλαξουν τα καγκελα περιμετρικα.Και μαντεψτε - το πιατο της nova ειναι πανω σε αυτο το καγκελο που θα αλλαξει.Οποτε εχω τις εξης επιλογες:τεχνικο για εγκατασταση του πιατου στο νεο καγκελο - υποπτευομαι γυρω στα 50 ευρω κοστος Η αλλαγη του δορυφορικου με την ευκαιρια σε EON που και παλι πληρωνω το χαρατσι του πενηνταρικου αλλα θα περασω σε ΕΟΝ.Το ιντερνετ μου το σηκωνει μια χαρα εχω 50αρι που κουμπωνει στα 55 cosmote tv βλεπω απο το app απροσκοπτα ακομη και το 4k καναλι.Ακουω ιδεες.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Κοίτα από αυτά που έχω δει το δορυφορικό έχει ανώτερη ποιότητα εικόνας από το ιντερνετικό.
Τώρα πάρε και καμμία άλλη γνώμη και πράξε αναλογα

Κοίτα από αυτά που έχω δει το δορυφορικό έχει ανώτερη ποιότητα εικόνας από το ιντερνετικό.
Τώρα πάρε και καμμία άλλη γνώμη και πράξε αναλογα
Τον δεκτη στην ταράτσα, σε ένα κανάλι για το σήμα που από πριν θα δεις την ένδειξη στο σήμερα, το μόνο που χρειάζεται αριστερά είτε δεξιά βλέπεις την ένδειξη στο μετά και αν είναι η ίδια στερεωνεις και τέλος.