Nova EON TV / EON+

Ειμουν συνδρομητής Cosmote tv έληξε το συμβόλαιο και πηγα έκανα Eon tv χθες το διέκοψα και υσηχασα.Μετανιωσα την ώρα και την στιγμή που αφησα την Cosmote και πήγα στην Νόβα.Κλασεις καλυτερη η COSMOTE tv σε όλα.καλυτερο προγραμμα,Καλυτερη ανάλυση στα κανάλια της,Καλυτερη Ταινιοθήκη,Καλυτερο boxaki,12 μηνη δέσμευση,Πολυ καλυτερη σε εξυπηρέτηση σαν εταιρία.Αυτα και αλλά πολλα.Για μένα έχουν περασει τα χρόνια των συμβολαίων ειδικά για ιντερνετική τηλεόραση δεν θα έπρεπε να υπάρχει δέσμευση.Έπρεπε να είναι σαν το Netflix Amazon κτλ οι εταιριες μας εκεί είναι το κλειδί για να αποκτήσουνε συνδρομητες.Αυτα.
Σε χρέωσαν πέναλτι; Σου έκαναν αντιπροσφορά ή πέρα βρέχει....;

• Like
Reactions: Petran88
Παιδια καλημερα,θελω τη γνωμη σας και βοηθεια λογω....ανωτερας βιας :( Λοιπον οσο πιο συντομα:Εχω nova δορυφορικο στην ταρατσα ομως οι ενοικοι της πολυκατοικιας αποφασισαν οτι πρεπει να αλλαξουν τα καγκελα περιμετρικα.Και μαντεψτε - το πιατο της nova ειναι πανω σε αυτο το καγκελο που θα αλλαξει.Οποτε εχω τις εξης επιλογες:τεχνικο για εγκατασταση του πιατου στο νεο καγκελο - υποπτευομαι γυρω στα 50 ευρω κοστος Η αλλαγη του δορυφορικου με την ευκαιρια σε EON που και παλι πληρωνω το χαρατσι του πενηνταρικου αλλα θα περασω σε ΕΟΝ.Το ιντερνετ μου το σηκωνει μια χαρα εχω 50αρι που κουμπωνει στα 55 cosmote tv βλεπω απο το app απροσκοπτα ακομη και το 4k καναλι.Ακουω ιδεες.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Πόσα πληρώνεις τώρα; Αν είναι κάτω από 23€ δεν θα έχεις πέναλτι και μπορείς να πας σε ΕΟΝ OTT.... Και επίσης αν δεν έχεις εκεί γύρω καφενείο ή κάποιον που έχει δορυφορική NOVA πήγαινε ΕΟΝ..... Γιατί θα μπαίνει γκολ, θα πανηγυρίζουν αυτοί κι εσύ θα το βλέπεις σε 25-30 δευτερόλεπτα....😝 Εγώ προσωπικά θα έβρισκα λύση και θα παρέμενα στο δορυφορικό......

Κοίτα από αυτά που έχω δει το δορυφορικό έχει ανώτερη ποιότητα εικόνας από το ιντερνετικό.
Τώρα πάρε και καμμία άλλη γνώμη και πράξε αναλογα
κλάσεις ανωτερη εικόνα. οποιος μπορείς να μεινει σε δορυφορικό να μην αλλάξει!

Πόσα πληρώνεις τώρα; Αν είναι κάτω από 23€ δεν θα έχεις πέναλτι και μπορείς να πας σε ΕΟΝ OTT.... Και επίσης αν δεν έχεις εκεί γύρω καφενείο ή κάποιον που έχει δορυφορική NOVA πήγαινε ΕΟΝ..... Γιατί θα μπαίνει γκολ, θα πανηγυρίζουν αυτοί κι εσύ θα το βλέπεις σε 25-30 δευτερόλεπτα....😝 Εγώ προσωπικά θα έβρισκα λύση και θα παρέμενα στο δορυφορικό......
24,90 για το sports pack το μηνα ηταν και δωρο οι τρεις πρωτοι μηνες.Οποτε να ψησω κανενα εγκαταστατη να μου ξαναστησει το πιατο στα....καινουρια καγκελα που θα βαλουν οι ενοικοι της πολυκατοικιας......και ΕΟΝ......αλλη φορα;;; :D Καπως ετσι το βλεπω.

Σημερα μου εβγαλε update η εφαρμογή android tv της EON με ημερομηνία Αυγ 21!!!
Στην συνέχεια ετρεξα την cloud εφαρμογή της WebOS και ειδα πως αριθμητικά εχουν τον ιδιο αριθμο 4.0.32.936. Ξερει κανείς εαν βελτιώθηκε ή προστέθηκε κατι;

Παιδιά εσείς που έχετε πρόβλημα με θολή εικόνα, κολλήματα, παγώματα και σπασίματα, δώστε αναφορές:

Μοντέλο δέκτη….
Έκδοση αναβάθμισης….
Ταχύτητα internet….

ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα!

Αναμένουμε λοιπόν αναφορές!

Last edited:
Έχει καταφέρει κάποιος να κατεβάσει τα επίγεια κανάλια εθνικής εμβέλειας και τα περιφερειακά μέσω της κεραίας RF στον EON Smart Box SDSTB01 και με ποιον τρόπο ή μήπως είναι ανενεργό το RF;

Παιδιά εσείς που έχετε πρόβλημα με θολή εικόνα, κολλήματα, παγώματα και σπασίματα, δώστε αναφορές:

Μοντέλο δέκτη….
Έκδοση αναβάθμισης….
Ταχύτητα internet….

ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα!

Αναμένουμε λοιπόν αναφορές!

η εικόνα είναι τραγική σε όλους γενικά τους πελατές της ΕΟΝ αν συγκριθεί με Cosmote ή Nova δορυφορικό. όπως ειναι και η ΕΟΝ στα βαλκανια.

έγω έχω δεί σε box, smart tv και nvidia shield. χωρίς καμιά τρελλή διαφορά. ίσως λιγο πιο smooth από όλα το nvidia shield

Έχει καταφέρει κάποιος να κατεβάσει τα επίγεια κανάλια εθνικής εμβέλειας και τα περιφερειακά μέσω της κεραίας RF στον EON Smart Box SDSTB01 και με ποιον τρόπο ή μήπως είναι ανενεργό το RF;

Κατεβαζεις την εφαρμογή LIVE CHANNELS αφου συνδεσεις το καλωδιο της κεραιας και κανεις σαρωση.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: humidream
Ερώτηση άσχετου. Δινει η νοβα δικαίωμα εγκατάστασης και σε δεύτερη συσκευή για ταυτόχρονη θέαση?

Σε χρέωσαν πέναλτι; Σου έκαναν αντιπροσφορά ή πέρα βρέχει....;
Εννοείτε ρήτρα αποδεσμευσης.Σας την πληρώνω αλλά δεν θέλω παρε δώσε με εσάς τελος.

Καλημέρα
Στην πλατφόρμα της eon tv τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας παίζουν χωρίς κεραία όπως στο cosmote tv?

• Like
Reactions: humidream
Κατεβαζεις την εφαρμογή LIVE CHANNELS αφου συνδεσεις το καλωδιο της κεραιας και κανεις σαρωση.
Αυτό είναι γνωστό!

Εκτός του Google Live Channels app, υπάρχει άλλος τρόπος για να κατεβάσεις τα κανάλια μέσω RF;

Καλημέρα
Στην πλατφόρμα της eon tv τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας παίζουν χωρίς κεραία όπως στο cosmote tv?
Φυσικά, αφού είναι ενταγμένα στην πλατφόρμα της EON (Nova)!!!!

24,90 για το sports pack το μηνα ηταν και δωρο οι τρεις πρωτοι μηνες.Οποτε να ψησω κανενα εγκαταστατη να μου ξαναστησει το πιατο στα....καινουρια καγκελα που θα βαλουν οι ενοικοι της πολυκατοικιας......και ΕΟΝ......αλλη φορα;;; :D Καπως ετσι το βλεπω.
Πρώτον κράτησε το δορυφορικό... Δεύτερον πάρτους ένα τηλέφωνο και πες τους θέλω να ανανεώσω και να ανοίξει η θέαση σε μεγάλη οθόνη (smart tv, tv box κλπ) αλλά δεν θέλω να χρεωθώ πέναλτι 50€.... Θέλετε; Αλλιώς θα πάω Cosmote Tv...μου έχει κάνει προσφορά.....αν πιάσει έπιασε......