Nova EON TV / EON+

Καλημέρα,

αυτή τη στιγμή (10:23) στο NS2 σε EON box δεν έχω σπασίματα. Παρατήρησα το ματς της championship αρκετή ώρα και δεν είδα κάτι. Ως προς την εικόνα, μου φαίνεται αντίστοιχη με αυτή του Prime (συγκρίνω "κονσέρβα" αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω σε live).

Συνδρομητής καινουργιος σε Σταθερό αλλά και συμβόλαιο σε κινητό μου κάνανε προσφορα το Cinema pack στα 11€ και -5€ έκπτωση για ένα χρόνο στον λογαριασμο του κινητου με 24μηνη όμως δέσμευση.
τελικά petran τη θα κρατήσεις και πιες χρεώσεις κάνε μου ένα review της επιλογής σου

Επειδή σκέφτομαι τη μετάβαση του πατέρα μου σε EON, δεν βρίσκω στο δίκτυο τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή. Καινούριο μοντέλο είναι;
Ούτε εγώ βρήκα κάτι. Απ' ότι κατάλαβα, από τη στιγμή που ξεκίνησαν την ΕΟΝ μέσω ίντερνετ, τον δίνουν σε όσους δεν έχουν 50+ Mbps ταχύτητα (συνοδεύεται από τον υπόλοιπο εξοπλισμό μέσω δορυφόρου, πιάτο, lnb κλπ). Είναι πολύ βασικό μηχάνημα Έχει το πλεονέκτημα της τέλειας εικόνας που δίνει ο δορυφόρος, αλλά δεν είναι hybrid, οπότε ξεχνάς ετεροχρονισμένη θέαση εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό, κλπ. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα μόνο αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε smartphone, tablet, smart TV ή tvbox.

• Like
Reactions: newlynx
καλησπέρα,

τις τελευταίες 2 εβδομάδες παρατηρώ μείωση στο framerate στα αθλητικά κανάλια.

configuration:eon plus, nvidia shield και 100αρα γραμμή

Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο?

• Like
Reactions: valkal19
Σχετικα με την χρεωση του ΕΟΝ εξτρα και τη διακοπη που ειχα κανει,οπως σωστα με ειχαν ενημερωσει στο τηλ,εχει γινει κανονικα αποχρεωση στο νεο λογαριασμο που εκδοθηκε

Σπασιματα εχει αλλα η εικονα στις live μεταδοσεις σαν βελτιωθηκε παλυ εινια αιωνες πισω απο κοσμοτε ομως.
Τα σπασιματα εξακολοθουν στο on demand και σε live μεταδοση απο τα Eurosport 1/2
Ναι σε Eurosport έχω και εγώ σπασίματα και στα δυο ανά 1-2’

Καλημέρα
Ενδιαφέρομαι να βάλω το eon tv αφού έκοψα το vision γιατί με αρρώστησε με τα σπασίματα και την απαράδεκτη εικόνα.
Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει βάλει εντυπώσεις?
Ευχαριστώ.
Ταχύτητα έχω 100αρα μετρημένη με speed test.

Καλημέρα σε όλους! Ενωμερώθηκα από κατάστημα ότι έχει βγει νέο μποξάκι και πως καλό θα είναι να προσπαθήσω την αλλαγή του αρχικού, ισχύει κάτι τέτοιο;
Πάντως η εικόαν σε σύγκριση με τον ΟΤΕ παραμένι κατώτερη...

Καλημέρα σε όλους! Ενωμερώθηκα από κατάστημα ότι έχει βγει νέο μποξάκι και πως καλό θα είναι να προσπαθήσω την αλλαγή του αρχικού, ισχύει κάτι τέτοιο;
Ποιον EON Smart Box έχεις, τον CHOTT0102 ή τον SDSTB01 ;

Καλημέρα.
Μόλις πήγα σε ένα κατάστημα nova για το eon tv.
Είχε ένα box και το δούλεψα λίγο να δω πως πάει.
Είχε 100αρα ταχύτητα το κατάστημα και μπορώ να πω ότι τα κανάλια άλλαζαν πολύ γρήγορα και καλυτερη ποιότητα εικόνας από την vision στα novasports.
Βέβαια η τηλεοραση ήταν 32 ιντσών και δεν ξέρω πως θα δείχνει σε 50αρα.
Το δελεαστικο είναι οι πρώτοι 3 μήνες δώρο αλλά επειδή έχω και cosmote tv η εικόνα μεταξύ τους είναι ημέρα με την νύχτα υπέρ της cosmote
Από την άλλη θέλουν συμβόλαιο 24 μήνες.
Είμαι σε δίλημμα.

Last edited:
Μόνο τηλεοραση και μετά τους 3 μήνες 23 ευρώ τον μήνα αλλά με συμβόλαιο 24 μηνων
Είναι η προσφορά που τρέχει!

Γιατί δεν βάζουν επιλογή αυτό που έχει η cosmote.
εκανα εγγραφη επελεξα πακετο χωρις εξοπλισμο..πλήρωσα μου εστειλαν μήνυμα συνδέθηκακαι απολαμβανω.

• Like
Reactions: sgatz and Petran88
Γιατί δεν βάζουν επιλογή αυτό που έχει η cosmote.
εκανα εγγραφη επελεξα πακετο χωρις εξοπλισμο..πλήρωσα μου εστειλαν μήνυμα συνδέθηκακαι απολαμβανω.
Πιστεύω στην πορεία θα βγάλουν και νέα πακέτα όπως Sports Pack, αλλά και χωρίς εξοπλισμό!
Νέα υπηρεσία είναι το ΟΤΤ, θέλει κάποιον χρόνο για να εξελιχθεί.

Και η εταιρεία που αναφέρεις, στην αρχή δεν έδινε πακέτο χωρίς εξοπλισμό, αλλά στην πορεία το προώθησαν.

Είναι η προσφορά που τρέχει!

Αυτή η προσφορά βλέπω ότι δεν έχει όλα τα αθλητικά κανάλια.
Με πήραν τηλ. και μου είπαν το φουλ πακέτο 23€ και οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν