Nova EON TV / EON+

Εντυπώσεις από την αναβάθμιση ; Σε όσους έγινε ; Χάθηκε το CBR και έμεινε το ABR . Καλό η κακό ;
ποιοτητα προηγουμενης δεκαετιας. ας ελπιζουμε να φταιχτει το θεμα ποιοτητας.......

Ανέβηκαν τα μουσικά κανάλια
IDJTV HD
Grand
στην ΕΟΝ,;
Διότι η Nova τα έχει στην λίστα της στο site της!!!!

Attachments

• grand-narodna-televizija.png
    grand-narodna-televizija.png
    6.5 KB · Views: 61
  • idjtv-hd.png
    idjtv-hd.png
    8 KB · Views: 61
Τον τελευταιο καιρο δεν βλεπουμε εδω ιδιατερα παραπονα ποιοτητας,κολληματα κτλ. Ουτε ακουμε θεματα σε οσους το λειτουργουν με wifi. Ισχυει οτι εχουν λυθει καποιες παιδικες ασθενειες ή απλα ετυχε;
Ευχαριστω

Τον τελευταιο καιρο δεν βλεπουμε εδω ιδιατερα παραπονα ποιοτητας,κολληματα κτλ. Ουτε ακουμε θεματα σε οσους το λειτουργουν με wifi. Ισχυει οτι εχουν λυθει καποιες παιδικες ασθενειες ή απλα ετυχε;
Ευχαριστω
Βαρεθήκαμε να τα λέμε :P
Σοβαρά τώρα, διορθώθηκε κάπως η εικόνα αλλά ακόμα δεν έφτασε στα κανονικά επίπεδα
Εν αναμονή

Ευχαριστω
Δεν κάνει σπασίματα όπως έκανε για καμιά εβδομάδα σε μερικά κανάλια..... Και ευτυχώς.... Και μπράβο στους τεχνικούς της..... Απλά όταν υπήρχαν προβλήματα και αν θα υπάρξουν ξανά το αναφέρουμε για να διορθωθεί... Αλλά αυτοί μας απαντούσαν όλα είναι καλά, δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα.... Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... Η εικόνα θέλει βελτίωση, ειδικά στα κοντινά και στις γρήγορες σκηνές με κάτι ενοχλητικά τετραγωνάκια.....

Όχι, και καλύτερα να μην ανέβουν.
Συμφωνώ απόλυτα.
Προτεραιότητα έχουν να ανέβουν στο μουσικό χαρτοφυλάκιο της EON TV, τα διαχρονικά και δημοφιλή διεθνή μουσικά κανάλια "MTV 80s και MTV 90s (το τελευταίο είναι και στην Wind Vision!), όπως εμπεριεχονται και στις άλλες μουσικόφιλες πλατφόρμες της ΕΟΝ TV, σε Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία...

Last edited:
History/2 τα υπόλοιπα discovery πρέπει άμεσα

Από μουσικά το mezzo πρέπει να μπει. Για μουσική τύπου μtv υπάρχει και το YouTube. Περιεχόμενο mezzo δεν βρήσκεις..

• Like
Reactions: mimisv77
History/2 τα υπόλοιπα discovery πρέπει άμεσα

Από μουσικά το mezzo πρέπει να μπει. Για μουσική τύπου μtv υπάρχει και το YouTube. Περιεχόμενο mezzo δεν βρήσκεις..
Μόνο που τα γραμμικά διαχρονικά μουσικά κανάλια "MTV 80s και MTV 90s" παίζουν στις συνδρομητικές πλατφόρμες "Non-Stop χωρίς διαφημίσεις", ενώ το YouTube είναι με διαφημίσεις και χάνεσαι...
Με την ίδια λογική και για το mezzo, βάζεις την εφαρμογή του Plex και παρακολουθεις τις ροές των δωρεάν Fast καναλιών με υποστήριξη διαφημίσεων "Qwest Jazz, Qwest Classic και Vivaldi"!

• Like
Reactions: pepis and sakels
Νταξει ναι, αλλά έχει ήδη τόσα μουσικά που υποθέτω έχουν και χαμηλή τηλεθέαση...

Νταξει ναι, αλλά έχει ήδη τόσα μουσικά που υποθέτω έχουν και χαμηλή τηλεθέαση...
Στη Βρετανία ο Sky UK κατάργησε 2 μουσικά το ένα νεανικό (MTV Base λόγο χαμηλής τηλεθέασης) και έβαλε στη θέση τους τα διαχρονικά μουσικά κανάλια "MTV 80s και MTV 90s", γιατί έχουν μεγαλύτερη τηλεθέαση και απευθύνονται στις γενιές που βλέπουν περισσότερο γραμμική τηλεόραση μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης!
Καθώς το νεανικό κοινό είναι στο YouTube και στο Spotify...

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής ; Αν ναι πως ; Έχω κάνει απεγκατάσταση αλλά μου κάνει αμέσως αναβάθμιση.

Ως δορυφορικός, έχω το ΕΟΝ και στο PC και το κινητό, αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ, ίσως όταν είμαι στο εξοχικό κλπ.
Αυτή τη στιγμή άνοιξα το λαπτοπακι για updates κι έβαλα να το δοκιμάσω.

Παίζει τώρα το Justice League κροπαρισμένο σε 4:3 στο novacinema3.

Έτσι, θυμήθηκα γιατί δεν το χρησιμοποιώ... είχα ξεχάσει το χάλι. 20220417_102025.jpg

Ως δορυφορικός, έχω το ΕΟΝ και στο PC και το κινητό, αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ, ίσως όταν είμαι στο εξοχικό κλπ.

Έτσι, θυμήθηκα γιατί δεν το χρησιμοποιώ... είχα ξεχάσει το χάλι. View attachment 196510
Η συγκεκριμένη ταινία είναι έτσι τραβηγμένη ώστε να αποδώσει το όραμα του σκηνοθέτη σε οθόνες IMAX
Δεν είναι χάλι της ΕΟΝ, μην είμαστε άδικοι

Έτσι ! Μη γράφουμε πράγματα που δεν στέκουν . Μια χαρά είναι η υπηρεσία . Άριστη σε σχέση με το παλαιό Nova Go .

• Like
Reactions: panagg

Έτσι, θυμήθηκα γιατί δεν το χρησιμοποιώ... είχα ξεχάσει το χάλι. View attachment 196510
Ότι ναναι....

Έτσι είναι η ταινία φίλε, σε 4:3

• Like
Reactions: panagg and incisiv
Εγω πάντως εαν ζητουσα ενα πραγμα,θα ηταν να σβήνουν τον λογότυπο των καναλιών που ανοίκουν στην νοβα,γιατι σε οσους εχουμε Oled παιζει με τα νευρα μας!!

• Like
Reactions: kostthem
Ότι ναναι....

Έτσι είναι η ταινία φίλε, σε 4:3
Ωχ, έπεσα στη περίπτωση σινεματικού αριστουργήματος!;
Συγνώμη τότε ρε παιδιά, που έγραψα άσχημα για το ΕΟΝ.
Τέλος πάντων, ας το χουμε για το εξοχικό. Ότι ξεκλείδωσαν το hdmi είναι αξιέπαινο.