Που το είδες εγώ τους έχω πάρει τρία τηλέφωνα και έχει παραμείνει στο abr.Το CBR στο eon tv box επανήλθε στης ρυθμίσεις που είχε χαθεί μετα την τελευταία αναβάθμιση
Ποιο EON Smart Box έχεις ,εγώ έχω το SDSTB01, επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρολο, τον έχω συνδεμένο με lan και όχι με wifiΠου το είδες εγώ τους έχω πάρει τρία τηλέφωνα και έχει παραμείνει στο abr.
Αν διαβάσεις σελίδες πίσω έχουν αλλάξει πολλοί και έχουν κρατήσει το δορυφορικο. Όμως δεν ξέρω τι αλλάζει στο συμβόλαιο.Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής με 3play fullpack το οποίο τελειώνει. Μπορώ να ζητήσω EON Fiber 100 διατηρώντας και την δορυφορικη σύνδεση.
Θα κλάψει η μάνα του Πελέ.... Μπλέξαμε.... Δεν είναι ποιότητα εικόνας αυτή......Το cast σε tv του COSMOTE app είναι έτη φωτός μπροστά από το αντίστοιχο της eon στο οποίο είναι σχέδια αδύνατο να δεις ποδοσφαιρικό αγώνα.
Αυτή τη στιγμή βλέπω στο 4K της Cosmote το Λέστερ vs Roma και κοντεύω να βάλω τα κλάματα που μια πλατφόρμα, με ποιότητα αναπαραγωγής εφάμιλλη του sports lemon, πήρε την premier league.
Sent from my iPhone using Tapatalk
το πρβλημα ειναι η σουιτα της ΕΟΝ και οι codecs fps που υποστηριζει....Η εικόνα για όσους έχετε nova Satellite στα πρωταθλήματα είναι καλή?
Όταν ο ΟΤΕ δείχνει το ματς και στο κανάλι 4K συμβαίνει αυτό.προχθες στο τσαμπιονς λιγκ στο ματς της ρεαλ κουνιοταν οι γραμμες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.