Nova EON TV / EON+

Πρέπει να εχεις και το υποχρεωτικά τo box της Nova, και μια μεγαλη οθονη τηλεοραση η σμαρτ μποξ , κλπ αλλα να έχεις το box της Nova φυλαγμένο κάπου, και να έχεις 2 μεγαλες οθόνες σμαρτ μποξ δεν γίνετε
Mπερδευτηκα ακομη περισσοτερο τωρα.

Το box της nova πρεπει να το εχω υποχρεωτικα σωστα?

Τηλεοραση smart δεν εχω αλλα ουτε και tv box.Εχω σκοπο να παρω ενα fire stick καποια στιγμη.

Tι μπορω να κανω δεν εχω καταλαβει.

Mπερδευτηκα ακομη περισσοτερο τωρα.

Το box της nova πρεπει να το εχω υποχρεωτικα σωστα?

Τηλεοραση smart δεν εχω αλλα ουτε και tv box.Εχω σκοπο να παρω ενα fire stick καποια στιγμη.

Tι μπορω να κανω δεν εχω καταλαβει.
Μπορείς σε 2 τηλεοράσεις, δηλαδή στη μία το Eon smart box και στην άλλη το fire tv που αναφέρεις. Από κει και πέρα μπορείς να το βάλεις σε 3 συσκευές (κινητό ή υπολογιστής μόνο!) Και αν θες και σε 3η τηλεόραση πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα επιπλέον.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Μπορείς σε 2 τηλεοράσεις, δηλαδή στη μία το Eon smart box και στην άλλη το fire tv που αναφέρεις. Από κει και πέρα μπορείς να το βάλεις σε 3 συσκευές (κινητό ή υπολογιστής μόνο!) Και αν θες και σε 3η τηλεόραση πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα επιπλέον.
Μπορω να μην βαλω καθολου το box της nova και να το εχω σε μια smart tv(εφοσον αγορασω) και στο fire?

Με 44 ευρώ παίρνεις ένα xiaomi box s και έχεις την πλήρη οθόνη, θέλεις και σε δεύτερη τηλεόραση παίρνεις και άλλο και βλέπεις σε δύο τηλεοράσεις. Πλέον υπάρχουν επιλογές, δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις το box σαν δεύτερη επιλογή αν έχεις δορυφορικό. Με άλλο τρόπο υπάρχει δυνατότητα να βλέπεις όμως σαν κύριο πρέπει να έχεις είτε το box της εταιρείας είτε το δορυφορικό πιάτο . Αν επιλέξεις το box της EON θα έχεις και το μεγάλη οθόνη ελεύθερο σε μια συσκευή. Καλύτερη ευκρίνεια έχεις με το δορυφορικό, όμως δεν γνωρίζω τι ευκρίνεια στο σήμερα έχει αυτόν που δίνουν. Ο παλιός δέκτης τα λόγια περιττά εικόνα κρύσταλλο.

Last edited:
Δορυφορικό δεν δίνουν όμως μόνο σε αυτούς που έχουν 24αρι ίντερνετ; Αν εγώ θελήσω να βάλω το δορυφορικό με 50αρα ταχύτητα θα μου το δώσουν;

Με 44 ευρώ παίρνεις ένα xiaomi box s και έχεις την πλήρη οθόνη, θέλεις και σε δεύτερη τηλεόραση παίρνεις και άλλο και βλέπεις σε δύο τηλεοράσεις.
xiaomi δεν θελω να παρω θα προτιμησω το fire stick καλυτερα.
Εννοεις οτι θα βλεπω σε αλλες 2 τηλεορασεις περαν αυτης που θα ειναι το smart tv box της ΕΟΝ?
Πλέον υπάρχουν επιλογές, δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις το box σαν δεύτερη επιλογή αν έχεις δορυφορικό.
Δορυφορικο δεν θελω γιατι δεν εχει το Replay tv.
Τελικα το box ειναι υποχρεωτικο να το παρω η οχι?
Εχω μπερδευετει αληθεια και νιωθω πολυ βλακας που ρωταω τοσες φορες.
Αν επιλέξεις το box της EON θα έχεις και το μεγάλη οθόνη ελεύθερο σε μια συσκευή.
Αυτο με την μεγαλη οθονη δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και με μπερδευει.

Εχω θα το δουλευω με το fire stick και λεω να το μοιραστω με τον ξαδερφο μου που μενει σε αλλο σπιτι.Αυτος θα το δουλευει με την smart tv.

Γινεται να ειναι σε 2 διαφορετικα σπιτια και να βλεπουμε ταυτοχρονα η πρεπει να ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο ρουτερ?
Όχι αυτό δεν γίνεται

Sent from my KB2003 using Tapatalk
Λιγο πιο πανω μου ειπε το ενα παλικαρι(Terism) να το εχω φυλαγμενο καπου το box και τωρα το αλλο παλικαρι(Pirovola) μου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο.Αλλα μολις παρατηρησα οτι γραφει πως πρεπει να το εχω και σαν κυριο.
Εχω μπερδευτει πραγματικα.

Δεν χάνεις τίποτα να τους το ζητήσεις, θέλω αυτό σου δίνουμε αυτό κάπου στη μέση θα τα βρείτε. Αντί για 50 αν σηκώνει βάλε 100, η διαφορά τεράστια, παλιά τσακωνόμαστε για τις ταχύτητες όπου υπάρχει η δυνατότητα για το μέγιστο δεν το συζητάω για 5 ευρώ το μέγιστο.

Αν είσαι νέος πελάτης πρέπει για να δεις είτε με πιάτο δέκτη είτε με το box της ΕΟΝ. Δεν μπορείς απλά να πεις θέλω τώρα στην τηλεόραση μου ενεργοποίηση και δεν θέλω τίποτα από αυτά που δίνεται.

Το μεγάλη οθόνη είναι εκτός την επιλογή πιάτο δέκτη είτε box ΕΟΝ μπορείς αν θα επιλέξεις το box να έχεις μέσα από μια άλλη συσκευή π.χ τηλεόραση την εφαρμογή της ΕΟΝ ενεργοποιημένη.

Αν επιλέξεις το box EON αυτό το βάζεις όπου θέλεις, σήμερα στην κρεβατοκάμαρα αύριο στο σαλόνι.

Αν επιλέξεις πιάτο αυτό πρέπει σε συγκεκριμένο μέρος να το βάλει, δύσκολα του αλλάζεις θέση.

Last edited:
Δορυφορικό δεν δίνουν όμως μόνο σε αυτούς που έχουν 24αρι ίντερνετ; Αν εγώ θελήσω να βάλω το δορυφορικό με 50αρα ταχύτητα θα μου το δώσουν;
Πες οτι εχεις 24αρα και βαλε δορυφορικο.
Εγω που ειμαι σε αλλο παροχο(cosmote) και τους ειπα επιτηδες οτι εχω 24αρα για να δω αν θα μου το δωσουν μου ειπαν δορυφορικο.Τωρα αν εισαι ηδη ση Nova λογικα θα ξερουν τι ταχυτητα εχεις.

• Like
Reactions: AntonisTz
Πες οτι εχεις 24αρα και βαλε δορυφορικο.
Εγω που ειμαι σε αλλο παροχο(cosmote) και τους ειπα επιτηδες οτι εχω 24αρα για να δω αν θα μου το δωσουν μου ειπαν δορυφορικο.Τωρα αν εισαι ηδη ση Nova λογικα θα ξερουν τι ταχυτητα εχεις.
Θέλω να πάω να κάνω 3play nova οπότε λογικά δεν θα μου δώσουν δορυφορικό 🙁

Αν είσαι νέος πελάτης πρέπει για να δεις είτε με πιάτο δέκτη είτε με το box της ΕΟΝ. Δεν μπορείς απλά να πεις θέλω τώρα στην τηλεόραση μου ενεργοποίηση και δεν θέλω τίποτα από αυτά που δίνεται.

Το μεγάλη οθόνη είναι εκτός την επιλογή πιάτο δέκτη είτε box ΕΟΝ μπορείς αν θα επιλέξεις το box να έχεις μέσα από μια άλλη συσκευή π.χ τηλεόραση την εφαρμογή της ΕΟΝ ενεργοποιημένη.

Αν επιλέξεις το box EON αυτό το βάζεις όπου θέλεις, σήμερα στην κρεβατοκάμαρα αύριο στο σαλόνι.

Αν επιλέξεις πιάτο αυτό πρέπει σε συγκεκριμένο μέρος να το βάλει, δύσκολα του αλλάζεις θέση.
ok εστω οτι παιρνω το box της EON σαν νεος πελατης.
Οι ερωτησεις ειναι:
1. Ειναι υποχρεωτικο να εχω αυτο και να το δουλευω για να δουλεψουν και οι αλλες συσκευες η μπορω να το αφησω στην ακρη οπως ειπε ενα αλλο παλικαρι πιο πανω και να βαλω ενα αλλο box οποιο θελω?
2.Αν δεν γινεται να το αφησω στην ακρη και να μην ο δουλευω απλα λειτουργω την μια τηλεοραση με αυτο και την αλλη με το firestick?
3.Μπορουμε 2 ατομα σε διαφορετικα σπιτια να βλεπει ο ενας απο το EON BOX και ο αλλος με την smart tv η το firesick η αλλο android box?

Με την Εον να είναι στον αέρα εδώ κσι μήνες πλέον και με την εικόνα να μην έχει βελτιβθεί στο ελάχιστο, θα πω ένα πράγμα!
Παρά το αθλητικό περιεχόμενο που έχει η Νοβα, κάθε μήνα που πληρώνεται ο λογαριασμός σκέφτομαι αν αξίζει... Πολλές φορές έχω σκεφτεί να το κόψω κι ας πληρώσω ότι θα έδινα για το συμβολαιό μου μέχρι τη λή του... Επιπλέον, φέτος σε πρωταθλήματα που έχει η Νόβα έχω δει πολύ λιγότερα παιχνίδια από όσα έβλεπα όταν τα είχε ο οτε κι αυτό δεν έγινε εξαιτίας του βαθμολογικού ενδιαφέροντος αλλα εξαιτίας της ποιότητας!
Η Κάκιστη ανάλυση και τα άθλια και ξεβαμένα χρώματα επί της ουσίας υποτιμούν τοτηλεοπτικό περιεχόμενο που παρέχεται! Αυτη η αθλιότητα πρέπει να φτιαχτεί επιτέλους!
Σε επέιπεοδο ott ο οτε είναι πολύ μπροστά!
Και κάτι τελευταίο, θα είχε αξαιρετικό ενδιαφέρον αν αυτοί που πουλάνε ένα προοιόν (πχ ένα πρωτάθλημα) να θέτουν και στάνταρ ποιότητας στους τηλεοπτικο'υς παρόχους που το διεκδικούν.
Όπως τα γράφεις ακριβώς είναι φίλε, όπως τα γράφεις ! Στην cosmote απολαμβάναμε τους αγώνες...τώρα αυτό που βλέπουμε προκαλεί θλίψη και εκνευρισμό μαζί ! Τρισάθλια επιλογή βέβαια της cosmote να θυσιάσει τα ξένα πρωταθλήματα και να δυσαρεστήσει πάνω από 500.000 συνδρομητές της που -κακά τα ψέματα - γι' αυτά την είχαν επιλέξει ! Και μάλιστα για να αποκτήσει τί ;;; το ελληνικό πρωτάθλημα ;;; Έλεος δηλ. και αυτό μισό το πήρε ! Αλλά τρισάθλια και η Nova που είτε από ανικανότητα, έλλειψη τεχνογνωσίας, υποδομών κ.λπ είτε για να μειώσει το λειτουργικό κόστος της παρέχει εικόνα σε τέτοιο χάλι. Καλό θα είναι να το δουν γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσουν με απώλειες συνδρομών.
ΥΓ. Και πράγματι , όπως έγραψες και εσύ , δεν επιτρέπεται όσοι πωλούν είναι προϊόν να μην απαιτούν από τους τηλεοπτικούς παρόχους τις προϋποθέσεις εκείνες που θα αποτρέπουν την υποβάθμιση του προϊόντος τους! Mε τέτοια εικόνα μετά από έξι χρόνια, ποιοι θα βλέπουν premier league ??

• Like
Reactions: seaman13
xiaomi δεν θελω να παρω θα προτιμησω το fire stick καλυτερα.
Εννοεις οτι θα βλεπω σε αλλες 2 τηλεορασεις περαν αυτης που θα ειναι το smart tv box της ΕΟΝ?

Δορυφορικο δεν θελω γιατι δεν εχει το Replay tv.
Τελικα το box ειναι υποχρεωτικο να το παρω η οχι?
Εχω μπερδευετει αληθεια και νιωθω πολυ βλακας που ρωταω τοσες φορες.

Αυτο με την μεγαλη οθονη δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και με μπερδευει.

Εχω θα το δουλευω με το fire stick και λεω να το μοιραστω με τον ξαδερφο μου που μενει σε αλλο σπιτι.Αυτος θα το δουλευει με την smart tv.

Γινεται να ειναι σε 2 διαφορετικα σπιτια και να βλεπουμε ταυτοχρονα η πρεπει να ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο ρουτερ?

Λιγο πιο πανω μου ειπε το ενα παλικαρι(Terism) να το εχω φυλαγμενο καπου το box και τωρα το αλλο παλικαρι(Pirovola) μου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο.Αλλα μολις παρατηρησα οτι γραφει πως πρεπει να το εχω και σαν κυριο.
Εχω μπερδευτει πραγματικα.
Αυτό που θέλω να πω είναι, το EON Smart Box εμφανίζετε πάντα στο λογαριασμο σου, ειτε το εχεις ενεργό ειτε όχι, δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή του EON Smart Box και να βάλεις 2 δίκες σου τηλεοράσεις, μπορείς όμως να έχεις το EON Smart Box + μια άλλη τηλεόραση + μια φορητη συσκευή, με την υπηρεσία eon extra μπορείς να προσθέσεις άλλη μια φορητη συσκευη

Attachments

• Screenshot_204.png
    Screenshot_204.png
    39.8 KB · Views: 77
Αυτό που θέλω να πω είναι, το EON Smart Box εμφανίζετε πάντα στο λογαριασμο σου, ειτε το εχεις ενεργό ειτε όχι, δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή του EON Smart Box και να βάλεις 2 δίκες σου τηλεοράσεις, μπορείς όμως να έχεις το EON Smart Box + μια άλλη τηλεόραση + μια φορητη συσκευή, με την υπηρεσία eon extra μπορείς να προσθέσεις άλλη μια φορητη συσκευη
Πρεπει να ειναι στο ιδιο ρουτερ ολα η γινεται και σε διαφορετικο?

Από τι ξέρω το box της nova, + άλλη μια τηλεόραση στο ίδιο ρουτερ , η φορητή συσκευή μπορεί, να είναι στο ρουτερ, η με δεδομένα, είχε ρωτήσει κάποιος στο Facebook της nova αν μπορεί να έχει το, box σε άλλο σπίτι , πχ εξοχικό και η απάντηση που πήρε είναι, το box πρέπει να λειτουργεί , στην δηλωμένη διεύθυνση και με την δηλωμένη ταχύτητα

Από τι ξέρω το box της nova, + άλλη μια τηλεόραση στο ίδιο ρουτερ , η φορητή συσκευή μπορεί, να είναι στο ρουτερ, η με δεδομένα, είχε ρωτήσει κάποιος στο Facebook της nova αν μπορεί να έχει το, box σε άλλο σπίτι , πχ εξοχικό και η απάντηση που πήρε είναι, το box πρέπει να λειτουργεί , στην δηλωμένη διεύθυνση και με την δηλωμένη ταχύτητα
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο,όπου έχει ίντερνετ δουλεύει και η μεγάλη οθόνη και το box και από κινητό η tablet,σε εμένα τουλάχιστον έτσι είναι τα πράγματα,αν κάποιος φίλος έχει άλλη εμπειρία ας τη μοιραστεί μαζί μας

Προσπαθώ να καταλάβω τα αναγραφόμενα σου… εννοείς ότι για να δουλέψει το box και παράλληλα (όχι ταυτόχρονα) και μια ακόμη συσκευή όπως τηλεόραση θα πρέπει το box να είναι στο ίδιο router συνδεδεμένη;

Ερώτηση:mi box?fire stick?mi stick?or Google?
Ποιο από όλα αφού δεν έχω αγοράσει τίποτα μέχρι στιγμής για ΕΟΝ?
Προτάσεις?

Ερώτηση:mi box?fire stick?mi stick?or Google?
Ποιο από όλα αφού δεν έχω αγοράσει τίποτα μέχρι στιγμής για ΕΟΝ?
Προτάσεις?